Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość likeavirgin

dziewica po 30

Polecane posty

Gość likeavirgin

czy znacie dziewice po 30 ? mam kolezanke 33 lat i dziewica.Czy takim ludziom niczego nie brakuje?

Gość afdsfdgfdgfghh
Może koleżanka jest aseksualna albo czeka do ślubu, bo i tak się zdarza.

Gość raszplon
i o w tym dziwnego, niektóre kobiety nie spotkały odpowiedniego faceta a nie chciały lub bały się robić to dla samego faktu pozbycia się cnoty, oczywiście że mają deficyt ale to nie znaczy że ktoś kto uprawia sex jest od nich bardziej szczęśliwy

Gość likeavirgin
nie, ja nie mowie, ze to cos dziwnego czy zlego.O to mi nie chodzi.Chce tylko zrozumiec. Pytalam sie koleznaki czy jej niczego nie brakuje n.p partnerstwa, milosci, przytulania itp itd ale powiedziala ze nie.Nawet randki w zyciu nie miala i sie mnie pytala jakie to jest uczucie calowania sie..Dlatego sie pytam.Nie chodzi tu szczegolnie o seks. Chodzi o to, ue ona ma rozne dolegliwosci , ciagle choruje i ma depresje i juz mysli, ze moze od tego ze dziewica jest.A ja nie wiem co mam na to powiedziec.

Gość maaricca
niektórym osobom nie jest dane to doświadczenie i oczywiście odczuwają one deficyt, jeśli nigdy nie miały bliskości z drugą osobą, czułości, dotyku, o seksie już nie wspomnę to są, zwłaszcza w wieku dojrzałym, ułomne w pewnym sensie, ubogie o doświadczenia, które składają się na życie człowieka, to trudne