Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość siostra oddała dziecko

Siostra oddała dziecko do adopcji!!! Teraz dowiedziałam się o chorej sytuacji

Polecane posty

jaka z tego wynika. Siostra urodziła w wieku 16 lat swoje pierwsze dziecko. Rodzina ze strony naszego ojca - jego brat i bratowa zaadoptowali dzieciaka bo sami własnych nie mogą mieć. Jeszcze najlepsze jest to że nie wiem jakim cudem dostali opiekę nad dzieckiem jak im się nie przelewa finansowo.. Ale pomijaj już to, kilka dni temu zobaczyłam jego telefony, smsy i dowiedziałam się że on swojemu bratu w tajemnicy przede mną daje im 3400 zł na wychowanie dzieciaka, ale się wkurzyłam i zastanawiam się czy powiedziec o tym matce? A moja siostrzyczka jest jeszcze lepsze bo 3 miesiące temu urodziła kolejnego syna i też go nie chce a mój brat i jego żona(mający już dwójkę swoich dzieci) myślą o adopcji. Gdyby mi o tym powiedziała, w nerwach uderzyłam ją w twarz. Dziewczyna pierwsze dziecko urodziła w wieku 16 lat a teraz ma 22 lata i dalej taka nieodpowiedzialna.

wszystkie te dzieci są ze związków kazirodczych . to siostry ma downa

Gość nie twoja kasa więc nie
zaglądaj mu do portfela :O

Gość ..............mmm.............
po co zakladasz jeden i ten sam temat 50 razy? chora jestes? gowno cie to obchodzi na co twoj ojciec kase wydaje i co siostra robi ze swoimi dziecmi. pierdol sie.

Gość fajną masz rodzinkę
:o To ja myślałam, że u mnie jest patologia ale u Ciebie to już w ogóle masakra :o

Gość nie twoja kasa więc nie
A skąd wiesz, że nie wie? Poza tym to jego wnuk, więc myślę, że to nic złego, że daje tą kasę na jego wychowanie

Owszem, patologią jest to że mąż nie mówi żonie na co wydaje pieniądze. Pierwsze dziecko mojej siostry, już nie powinno istniec w ich życiu, a on daje na to pieniądze, nic nie mówiąc żonie. Nie powiem bo ich sytuacji finansowa nie jest zła, matka ma własne biuro podatkowe a ojciec kancelarie ale żonie chyba powinien się wytłumaczyc co robi z pieniędzmi. Moja matka chce sięodciąc od tej całej sytuacji ale ojciec jej na to nie pozwala, skoro często odwiedza swojego brata.

Gość uwe56
a skąd wiesz ze matka nic o tym nie wie? To nie Twoja sprawa w ogóle.

Gość taka.sobie.osoba.na.forum..
okropna twoja matka!!!!!!!!los dzieciaka ja nie interesuje, co za podlosc, wspolczuje rodzinki, patologia pomnozona przez milion biedne dzieciaczki kiedy sie prawdy dowiedza, nic z tego dobrego nie wyjdzie, a moze jeszcze twoja siostra kasiure za to dostala??? co za wstyd