Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość już wkrótce żona

30 lat i 2000 tysiące na rękę...

Polecane posty

Gość to powiedz cwaniaro skąd
wzięłaś te pieniądze i ile masz lat? bo coś czuję, że odziedziczyłaś w spadku po zmarłej babci lub ciotce, żenada!

Gość autorka to
tępa szmata!!!! już cię namierzam i pokaże wszystko twojemu facetowi żeby tylko sie nie ohajtał z taką idiotka i materialistką, pustą lalą!!!

Gość pogodynkaaaa
to powiedz cwaniaro skąd jesli to bylo do mnie,to juz ci mowie. otoz zmartwie cie,ale mylisz sie. nie odziedziczylam 2 mieszkan. 4pokoje kupilismy sami, po niespelna roku dzialania firmy. 2 pokoje, mialam od poczatku, tam mieszkalismy. tak to meiszkanie,kogos z rodziny,bliskiej rodziny. moglam meiszkac ile mi sie podoba. po jakis 10m-cach kupilismy 4 pokoje. wyprowadzilismy sie. te mniejsze odkupilismy od tego kogos. mieszkanie warte 180tys(naprawde nieduze 2 pokoje). splacalam je w 3 ratach przez dokladnie 13 m-cy. i co, da sie? moze to trwalo,ale teraz jest moje wszystko i to za wlasne(!) pieniadze z narzeczonym. takze do roboty lenie,a nie narzekacie!!!!

Gość magdalena po spożyciu
hohohoho to pogratulować koleżance skoro 180 tysięcy spłaciła w 13 msc-y, musiałaś w takim razie zarabiać około 15-stu tysięcy miesięcznie, więc w takim razie zapytam, JESTEŚ DZIWKĄ czy wkręciłaś się w RODZINNY INTERES? Innej możliwości nie ma, wybacz ;)

Gość pogodynkaaaa
tak jestem dziwką :)

Gość No to wszystko
jasne :P

O kurcze, jacy tu niektórzy majętni:D...a mówią, że w PL...taka bieda!

Gość już jej wierzę
że jest taka majętna hehe bajkopisarka :D

Gość pogodynkaaaa
ale pier dolnieci jestescie. zazdrosc co?:) zaskocze was-zaden rodzinny interes. zwykla firma transportowa. widac mozna:D w szczegoly zaglebiac sie nie bede. a wy smiejcie sie dalej i wmawiajcie sobie,ze to niemozliwe:) wy siedzcie na garnuszku u rodzicow,a ja od wrzesnia zaczynam budowe domu hahahahahahaha przegraliscie zycie:) do roboty nieroby!!!!!!

Gość prawiczek z warszawy
Nie zazdrość a raczej obrona przed masą głupoty w internecie ;). Fakt można zarabiać duże pieniądze, są osoby które jak Pan Misztal prowadzą działalność i odnoszą sukces, ale na jednego pana prezesa przypada 20 robotników lub więcej. W żadnym biznesie nie ma stałych dochodów, czasem są miesiące z górką czasem okresy z dużym dołkiem ;).

Gość do pogodynkaaaa
firma transportowa powiadasz? :D nie ma to jak wykorzystać tiry i autobusy swojej rodziny tudzież rodziny męża i się wpierdolić w interes, co nie? a najbardziej prostackie jest to, że opowiadasz, że to "twój interes", co za chamstwo! siedzi sobie gwiazda całymi dniami na kafeterii, a mąż pewnie popierdala tirami do Grecji i z powrotem, a ta siedzi na dupie i wypisuje brednie na kafe. ŻAL mi cię panienko, oj żal :)

Gość fajnoł dziołszka
zgadzam się z pogodynką , mam podobną sytuację tylko inna działalność i jeszcze 3 lata kredytu , a potem już tylko z górki o ile nic się nie wydarzy po drodze , a do kasy dochodzimy tylko praca , praca , praca , oszczędność , praca .....itd , wszystko można tylko zakawać rękawy , czasami i łopatę do ręki ,a wykształcenie w szufladzie zamknąć

Gość do pogodynkaaaa
Jestem w takim razie skończonym idiotą, bo nie mam pojęcia co to za praca i co to za łopata daje 180 tysięcy oszczędności w ciągu 13 miesięcy? :o

Gość autorka wątpu ma delikatnie
mówiąc nasrane we łbie, chyba ze to prowokacja, jest tak, to marna. przeciez 2 tysiaki na reke dla faceta to jest bardzo dobrze, kobieta niech ma z tysiac, razem mają 3, spokojnie wystarczy. nie wiem skad sie biorą takie glupie pizdy jak autorka tego tematu, naprawde aż brak slow na to jak kobiety sie zeszmacily, tylko ruchanie i kasa sie dla nich liczy.

Gość ale o czym ty piszesz
myślisz, że jak facet zarabia 2 tysiaki, a ona tysiąc to za 3 tysiące do kupy dadzą im kredyt? zapomnij! szara rzeczywistość :(