Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość majowepołudnie

i jak tu można spokojnie egzystować?

Polecane posty

Gość majowepołudnie

Witam, Nie lubię biadolić, ale mam teraz masaqryczny okres w życiu. Kończę studia (piszę mgr), na drugim kierunku mam 3 egzaminy potwierdzające kwalifikacje.. najwyższy czas zacząć szukać pracy, z którą jak wiadomo jest beznadziejnie.... zwłaszcza w moim mieście. Chciałabym wyjechać do innego miasta, gdzie praca dla mnie jest, i to atrakcyjna.. ale mój narzeczony, w mieście , w którym obecnie mieszkamy ma dobrą pracę, i nie za bardzo pali się do wyjazdu.... Ogólnie mnie to wszystko przeraża, a to już ostatni dzwonek, żeby podjąć decyzję co do przyszłości.... Nie wiem, jak mam to ogarnąć, cały czas myślę o tym wszystkim, w wyniku czego, w ogóle nie mogę się skupić na niczym, ani na pisaniu pracy ani na nauce.. przeglądam oferty pracy, a tam jakiś armageddon po prostu... Ktoś jest w podobnej sytuacji?

Gość majowepołudnie
i do tego jeszcze ten drożejący cukier.

Gość majowepołudnie
a cukier to mnie mało obchodzi, bo go praktycznie nie używam :P bardziej mnie dotyczy ta drożejąca benzyna :P

Gość alabaaaama
niestety wzyciu kazdego przychodzą takie momenty i nic nie poradzisz, nie przeskoczysz ich :p zastanów sie co dla ciebie bedzie lepsze i zrob to ;]

Gość majowepołudnie
prze tą drogą benzynę mniej samochodów przez moją wioskę przejeżdża co przekłada się na mniejszą ilość klientów przy trasie, a tu wydatki związane ze studiami, promotor zażyczył sobie bym kupiła mu nowy tv led to mnie do obrony dopuści ach ciężko mówię Wam

Gość mojowepoludnie
podszywaczu, słabiutke te twoje posty, postaraj się o coś lepszego :P widać masz nudne życie, że bawi cię coś takiego, no ale to już jest twój problem :P