Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość yamahaam

druga kreska po godz.

Polecane posty

Gość yamahaam

Pisałam w innym poscie ale brak reakcji. Zrobiłam test około 9.30-10, w nocy biegałam do kibelka bo mam lekka infekcję pęcherza. Test wyszedł negatywny, ale po minucie od wkropienia moczu, moze po 1,5 wyszłam z łazienki. około 10.30-40. poszłam znów do toalety i patrze a tu druga bardzo blada ale różowa. wiec nie wiem czy pojawiła się w ciagu tych 5 minut o których pisze w ulotce, czy juz po. dodam ze jestem w 10 dniu po owulacji. wiec jak mam szanse???

nie wiem zrob drugi test z tej samej firmy ... jesli druga kreska jest zabarwiona to moze byc ciaza . zrob drugi pamietaj ze z tej samej firmy ja robilam z 2 roznych na jedenym wyszlo ze jestem a na drugim zreszta drozszym wyszlo ze nie jestem .

Gość czekoladka karmelowa
zamiast się nas pytać, to powtórz test jutro rano i już. SKąd my mamy wiedzieć kiedy pojawiła się kreska, skoro nawet Ty tego nie wiesz?

Gość pytankooooo
jesli pojawiła sie w ciagu 5min tak jak w ulotce napisano to znaczy ze jestes,a jesli pozniej to kwestia tego ze test po jakims czasie nasiaknal moczem stad wynik pozytywny. nadal masz szanse 50/50 . ja jestem w 11 dniu i chcialabym jutro zrobic czyli 2 dni przed spodziewana miesiączką,ale tez moze byc z tym rożnie,może wyjsc a moze nie.ale chyba zaryzykuje te 2dni wczesniej.

Gość yamahaam
dokładnie szansa 50/50 . Chociaz nigdy sie ztym nie spotkałam, zeby po godzinie czy dwóch wyszła 2 krecha. moze lepiej poczekam dwa dni, bo jak jutro nie wyjdzie to bedzie załamka

Gość raczej nieeeeeeeeeeeeeee
yamahaam a czemu ma byc zalamka to raczje nie ciaza

Test można odczytać już po minucie, skoro po minucie wyszedł negatywny, to oznacza, że negatywny, a nie po minucie, no może po 1.5 wyszłam z łazienki, wróciłam i była druga kreska. Test odczytuje się po minucie, a następnie wyrzuca się go do kosza i tyle:-) Powodzenia w staraniach. W końcu się uda:-D

Gość yamahaam
nie bo w tescie jest napisane, ze trzeba czekac do 5 minut. a potem mozna jeszce 1 min. więc po cos to piszą chyba. a załamka bedzie jak to fałszywy alarm! bo ja chce być w ciązy!

Gość yamahaam
up

Gość myszczaaaa
jesteś! tez tak miałam! ale zorientowłam się po 3 dniach , bo test wyrzuciłam po minucie i dopiero przy wysypywaniu śmieci wypadł na podłoge z dwiema juz krechami:)

Gość ULOTKI CZYTAĆ!
Krok po kroku jak jest w ulotce. Jak zdu pczyłaś, to drugi test. Ja pierdziu! Nawet testu ciążowego nie potrafi zrobić! Żeby facet babie musiał mówić co i jak!

Gość yamahaam
myszaa tez cztałam, ze wiele kobiet było w takiej syt,

Gość polska @ babka
witam 🖐️ ja bylam w takiej sytuacji do 5 minut byla 1 kreska zostawilam test @ sie spozniala wiec za 2 dni zajzalam na ten stary test i tam byly 2 kreski powtorzylam test i okazlo sie ze jestem w ciazy takze powodzenia ;)

Gość yamahaam
dzięki

Gość ??
czy zdarzało sie którejś z was ze test wychodził negatywnie a potem jednak byla ciaza

Gość mama xxx
a ja mam nadzieje ze nie jestes w ciazy bo 1) jestes niecierpliwa by poczekac do 5 minut na wynik testu 2) jestes brudaska bo nie wyrzucilas testu po tych 5 min (lub zapominalska) i co by byla z ciebie za matka?

Gość mialam identycznie
mialam identycznie - w ciazy nie jestem. Test odczytujemy od nasikania do 5min i wyzucamy. U mnie po minucie tez nic nie bylo, wyszlam z lazienki bo dzwonil telefon, zagadalam sie z kolezanka z 30 min, zapomnialam o tescie. Po rozmowie weszlam do lazienki patrze a tu dwie kreski, na drugi dzien kolejny test - jedna, na trzeci dzien kolejny - jedna na czwarty dzien dostalam okres.

Gość dfgdfg
przeciez jest napisane ze wiecej niz po paru minutach wyniki sie moze zmienic, ale tego nie nalezy brac pod uwage

Gość yamahaam
mama xxx jesteś stuknięta...

Gość yamahaam
a ja mam nadzieję, ze wynik jest pozytywny!!! :) że kreseczka uwidoczniła się w ciagu tych pięciu minutek a nie po. gdybac można bez końca, były przypadki,że wynik się zmienił a kobiety w ciązy nie były a były przypadki, że się zmienił i były. Więc poczekam dwa dni i juz.

Gość yamahaam
A więc dzis rano powtórzyłam test , test KOMFORT, niestety nie pisało jaką ma czułość. Pisało bardzo ogólnie, ze wykrywa w dniu pierwszej miesiączki hmmmm. I wynik do odczytania po 5 min. wiec powiedzmy w ciagu 3-4 minuty pojawiła się duga kreska, jest bladziutka ale taka jak wczoraj, czyli widac ze to blady róż. czyli powinnam się cieszyc???/ zostało mi około 4 dni do @, i tak się boję , ze dostanę....

Jestes w ciąży ale na tym etapie czesto są poronienia dlatego dziewczyny które robią test przed @ są czasem zawiedzione - obyś juz nie dostała @

Gość hkjehwf.lewjd
Jesteś w ciąży !! Na 99,9 % Mi na 3 dni przed spodziewanym okresem też pojawiła się druga, bardzo blada kreska a moje szczęście ma już 2,5 roku :)

Gość yamahaam
bo raczej testy się robi w terminie @, ale czemu miało by mnie to zdyskwalifikowac bo odkryłam to 4 dni wcześniej...

Ja robiłam test 3 dni przed @ i wyszła blada kreska - jestem teraz w 12 tyg ciąży :-) więc mozesz się cieszyć

Gość yamahaam
Nie moge w to uwierzyć, bo długo się staralismy, to jest jak sen i boje się, ze @ mnie rozczaruje. kiedy poszłyscie do lekarza?

My też dlugo - półtora roku , ja mialam umówione usg z powodu bóli jajników i zobaczyłam pęcherzyk ciążowy , to bylo 5 tyg i 3 dni ciąży potem lekarz kazał powtórzyć za 2 tyg aby zobaczyć czy jest zarodek i czy bije serduszko :-)