Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fakmodelki

te piepszone modelki

Polecane posty

Gość fakmodelki

ogladalam dzis reportaz w ktorym pokazywali modelki po ciazy t.z jakies pare tygodni po wszystkie maja takie same zzajebiste figutki jak przedtem. K...jak one to robia? ja nie mam dzieci ale tak naprawde chailabym wiedziec jak te szmaciska to robia? i mnie wkurwiaja jak sie lansuja do tych kamer i te swoje chude patyczki wystawiaja i takie dumne ze chude..

Gość Navya
ćwiczą np ;) nic za darmo nie przychodzi

Gość Navya
też jestem zresztą szczupła i zgrabna ,ale po pierwsze żadko jem niezdrowe rzeczy po drugie ćwiczę

Gość fakmodelki
no ok wiadomo cwicza ale zeby tak w 4-8 tygodni miec taka zajebista figure jak przedtem? nie wierze w to :-O pod noz sie klada i tyle, nikt mi nie powie :-O a inne kobiety sie mecza po ciazach a one z czego dumne sa? ze polazly do chirurga? nienawidze ich naprawde :-O

. traktuj to z przymróżeniem oka;) nie denerwuj się;) one mają cały sztab ludzi od tego, żeby dobrze wyglądąć- dietetycy, styliści,makijażyści,trenerzy;) do tego tak jak mówiłaś operacje;) ich praca polega na byciu szczupłą i atrakcyjną...

. to nie dotyczy tylko modelek, ale również niektórych aktorek,piosenkarek;) np. victoria beckham- urodziła już 3 dzieci a wygląda jak patyczek;) teraz też jest w ciązy-ale nogi nadal szczupłe, buzia też, tylko brzuszek jej rośnie;)

Gość fakmodelki
no rozumiem tylko po co sie chwala przed kamera i formalnie udaja,ze to jest ich zasluga,ze wrocily do formy jak przed ciaza??? niech powiedza, ze 10 godz dziennie cwicza i na 10 operacjach byly aby w przeciagu 8 tygodni wrocic do dawnej formy..i dlatego ich nie nawidze a najbardziej heidi klum.

moja kolezanka w ciazy przytyla 8 kg, po urodzeniu dziecka byla jeszcze szczuplejsza niz przed ciaza ale miala tez depresje poporodowa i anemie przy okazji dalej wyglada swietnie, jest szczuplutka, gdybym jej nie znala to bym w zyciu nie pomyslala ze ma dzieci

Gość fakmodelki
4 dzieciakow ma i skad ona ma czas na to wszystko? ta heidi klum? a dzis widzialam to mirande kerr czy jak ona tam ma..Boze co za patyczek :-O a dziecko tez niedawno urodzila.

Gość a niby dlaczego ktoś ma
ci zdawać relacje z tego ile roboty włożył albo ile zapłacił żeby dobrze wyglądać ?

Gość s^m
jaka zazdrosc :O a tak w ogole to po 'p' pisze sie 'rz' :O:O:O 🖐️

ale autorka ma troche racji;) tz. my kobiety umiemy spojrzeć na to racjonalnie- taka modelka odda dziecko opiekunce, i sama ucieknie na 5 godzin do siłowni;) a "normlana" kobieta często nie ma takiej możliwości;)

Gość fakmodelki
a niby dlaczego nie? niech nie udaja ze sa jakies lepsze od zwyklej kobiety :-O bo jak bysmy wszystkie mialy tyle kasy to wszystkie po ciazach bysmy tak wygladaly .taka prawda. a piepszona specjalnie napisalam "sz" i gowno sie to obchodzi.

Gość a niby dlaczego ktoś ma
ja wcale nie uważam ,że są lepsze. Mają taki zawód jaki mają i maja więcej pieniędzy. Ot co to ty masz jakąś fiksacje na ich punkcie

wystarczy sobie kupic bieznie elektryczna do domu :P jak dziecko w lozeczku lezy to mama sobie biega i spala kg :P prawda jest taka ze kobietom sie poprostu nie chce nic robic.. potrafia tylko narzekac na swoje cialo.. a tak naprawde nic z tym nie robia

Gość zielona łapka
moja mam tak miała, dwa tygodnie po ciąży juz prawie wrocila do dawnego stanu, ale sie nie odchudzała tylko karmiła piersią a to podobno wyciąga niepotrzebne składniki z organizmu i sie chudnie

Gość ugandy
do kogo masz pretensje? jestes szpetnym pasztetem? czy kasy nie masz? jak to drugie to wyjedz za granice i zarob to rozwiaze sie pierwszy problem. a jak ci sie nie chce to dalej siedz w tej zasranej polsce zaropiałku

Gość fakmodelki
ja juz dawno w polsce nie siedze szmato. i prosze mi nie wchodzic na temat jak nie macie nic do tematu. ja chce wiedziec jak one to robia a ty sie odwal.

Gość e-tinka
przed ciążą wazylam 50 kg lekko wystający brzuszek ale figurka super w ciąży 28 kilo przytyłam po ciązy MASAKRA dzis mija prawie 21 mc jak urodzilam i znowu waze 51 kg i mam 3-4 cm większy brzuch ale cały czas jem zdrowo cwicze i staram się nie zapuścic i stracic cm w obwodzie nie ma nic za darmo aile wyzeczeń i placzu poświecen kosztował mnie powrót do dawnej sylwetki tylko ja wiem

Gość ugandy
widac ze masz mentalnosc polska, kijem bym cie nie tknal paszczurze

Gość fakmodelki
e-tinka, no wlasnie o tym mowie. czy myslisz ze te modelki nie przytyja w ciazy 28 kilo??? a widzisz pare tygodni i po sprawie a ty juz tyle miesiecy walczysz i brzuszek masz.Ne serio bym chciala wiedziec jak one to robia bo ja dzieci nie mam ale chce miec i nie chce byc wielorybem po tym.

Gość fakmodelki
sama ciemna krowa jestes. ja chce wiedziec jakie zabiegi. a laski w telewizji zawsze sie wymiguja i nie chca powiedziec jak to robia.

Gość fakmodelki
tutaj jest pelno tematow o dietach, zeby jak najlepiej schudnac bez jojo itp itd..wyklocaja sie wszyscy ze taka dieta to zla abo wlosy wypadaja a to a tamto..tylko ciekawe ze modelki jakis brakow witamin nie maja i ze im wlosy nie wypadaja po takiej crash-diecie.

Gość rrrrrrrrrRRRrrrr
skad my kurwa mamy to wiedziec????????? one sda zajebiste i zapomnij ze ty kiedykolwiek bd tak wygladac

Gość Juliaaaaaaaaaaaaaaa
ale z was zazdrośnice :P ćwiczcie i mniej jedzcie to też bedziecie mieć fajne figury ,anie narzekacie . zamiast tv pora się ruszać i odstawić pewne niezdrowe rzeczy

Gość fakmodelki
kurwa mi nie chodzi o jakas zazdrosc czy cos takiego bo jestem szczupla. a planuje dzieci i szukam sposobow modelek jak ona w przeciagu paru tygodni potrafia tak schudnac i to wszystko. nie wiem czemu tacy ciemni jestescie :-O

Gość Juliaaaaaaaaaaaaaaa
i to nie kwestia tylko kasy ,ale głownie samozaparcia co wy myślicie,że jak będziecie dużo żarły inie ćwiczyły to będziecie szczuplutkie po ciąży? nawet za dużą kasę nikt tego nagle nie sprawi

Gość Navya
Nieee..no w ogóle to nie jest zazdrość wystarczy przeczytać Twój pierwszy wpis,że ich nie znosisz :P

Gość rrrrrrrrrRRRrrrr
a za to ty jesteś tak inteligentna ze pytasz na jakimś forum o patenty modelek na idealną figurę. modelki ty raczej nie znajdziesz więc nie bądź śmieszna i przy tym chamska i najlepiej wypiertalaj krokiem baletowym 🖐️

Gość Juliaaaaaaaaaaaaaaa
ja nie jestem modelką ( zresztą mogłam być) ale figurę mam ładną. ale ja się nie obżeram po prostu .nie jem prawie w ogóle słodyczy bo nie lubię słodkiego zresztą, ograniczam tłuste potrawy