Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

kkkaaawwwaaa

Problem bycia starszą na weselu:(

Polecane posty

Hej mam kłopot koleżanka we wrześniu bierze ślub i mam przeczucie że poprosi mnie aby była starszą Znamy się od matury razem studiujemy i się kumplujemy Problem jest w tym że ja nie mam chłopaka i na pewno nie zanosi mi się żebym go miała Nie chcę jej tego powiedzieć wprost bo obrazi się na całego Co byście wymyślili, jakiś wyjazd we wrześniu czy chorobę ?????pomocy

Gość kilkaliterdlapseudo
nie ściemniej, jak cię poprosi to sia zaytasz czy swiadek będzie sam czy z dziewczyną, zawsze możesz orosić jakiegoś kolegę albo brata zeby z toba poszedł.

Rzeczywiście zajebista z Ciebie kumpela. To jej najważniejszy dzień w życiu, a Ty będziesz chorobę wymyślać, bo nie masz chłopaka???

Zorientuj się po prostu jak sytuacja wygląda ze strony świadka. Może też będzie sam? A jak nie, to co za problem wziąć przyjaciela czy jakiegoś kolegę?

Gość ja pierrrrrdolę jakie problemy
A ja nie rozumiem jaki problem, żeby iść samej? :o:o:o

ja pierrrrrdolę jakie problemy: fakt:) Byłam dwa tygodnie temu na weselu sama i nie schodziłam z parkietu:D Więc jak się chce to można! A Ty widocznie szukasz wymówek, bo nie chcesz się pojawić na tym ślubie...

Gość moze taka jego natura ?
leee ja tez bylam na weselu sama bez osoby towarzyszacej a znalam tylko 3 osoby reszte nieznani i wybawilam sie za wsze czasy :D

Gość Lolaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
a to bez faceta teraz na wesele nie mozna isc? no błagam, poza tym kiepska z Ciebie przyjaciółka