Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość znęcanie psychiczne

Maz zneca sie nade mna i nad corka psychicznie!

Polecane posty

Gość do Stivie
Gdy autorka się wyprowadzi to jej facet będzie miał obiadki, prasowanie i sprzątanie bo zrobią to ręce synowej. Ten gościu to świetny szantażysta.

To po co Mu żona?? Nie chce Jej dać rozwodu. Może niech ożeni się z synową... Jak się żona wyprowadzi, to nie będzie miał na kim się wyżywać, a przecież jak sama zauważyłaś to niezły szantażysta... I jak coś nie idzie po jego myśli...

Gość do Stivie
Tylko dziwi mnie to że autorka pozwala córce na to żeby się wtrącała. Mąż już zrobił ze swoim synem tak że zbuntował go przeciwko matce, a teraz to samo robi z wnukiem i buntuje go przeciwko własnej córce. Ja bym polecała terapię rodzinną.

Gość a ja bym chciała takiego męża
przy którym bym miała pieniądze a zdradzał pewnie dlatego że sama nie sprawdziłaś się jako żona.

Gość ja na twoim miejscu autorko
dałabym facetowi porządny wpierdol.

Gość na co czekasz przepraszaj
chłopa i to już za ni naprawdę cię rzuci.

Gość a ja uważam że autorka
przegina, ma chłopa który robi na całą rodzinę i jeszcze jej mało??????????????????????????????????????????????????:O

Gość no i dobrze że ci wypomina
Ja bym przyłożyła śmieciowi z jednej i drugiej strony.

Gość zarabiający
straszne.... Niektórym na tym forum wydaje się że jak ktoś zarabia i łoży na resztę rodziny to ma prawo traktowac ich jak swoją własność... i dysponować do woli. Otóż NIE ! W naszym prawie każdy jest równy... a rodzina stanowi całość. Cóż z tego że tylko jeden małżonek zarabia.... ale drugi zajmuje się domem. To też PRACA... i to na 2 etaty. I piszę to jako facet który właśnie zarabia i ma żonę niepracującą. Troszę szacunku do samych siebie.,... bo skoro sami (niektórzy) tak piszecie to zgadzacie się na takie traktowanie WAS.

Gość gość
Wiem że stary temat, ale zaszokowało mnie jak ludzie zaatakowali autorkę i matkę. Wyzwali je od darmozjadów, dając do zrozumienia że są pasożytami i powinny siedzieć cicho. Jakoś niewiele osób doczytało że one obie pracują.Zarabiają marnie, ale nie siedzą na utrzymaniu wielmożnego pana.