Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość matkaa45

Moje dziecko znęca się psychicznie i fizycznie nad kolegą z klasy.

Polecane posty

Gość matkaa45

a klasa (II liceum) go w tym popiera i mu pomaga. I wiecie co?JA go też popieram! JAk ktoś jest ciotą i nie umie sie bronić to dostaje wpierdol i jest to całkowicie naturalna kolej rzeczy! Nawet udało mi się przekonać wychowawczynię że powinna raczej zająć się tymi aspołecznymi chłopakami,któzy swoim zachowaniem prowokują mojego syna. Jestem dumna z tego,że mam silnego i męskiego syna!

Gość metalucifer
0/10

Gość Lolaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
jaki ma byc Twój syn jak ma taka tepa matkę, ciekawe czy bedziesz taka dumna jak ten chłopak lub jego rodzice wynajma kolesi którzy spiora ryj Twojemu synowi. Rany nie ma sie co dziwic ze dzisiejsze dzieciary sa takie paskudne skoro wychowują je takie przygłupy

Gość matkaa45
Ale przecież to normalne za moich czasów w mojej szkole nikt się nie szczypał z ciotami,a nauczyciele nawet nie mieli zamiaru interweniować w takich sprawach.KToś jest łajzą i prowokuje-dostaje wpierdal.

Ciekawe kogo poprzesz jak twój synalek dostanie w pape od większego "twardziela"

Gość 4424222
t jest provo, NIE KARMIĆ TROLA

Gość lkaoai
Ale jesteś prostakiem autorko. Pewnie za jakiś czas sama dostaniesz po gębie od synusia za zbyt niskie kieszonkowe, wtedy sama go będę popierać bo jak matka jest "ciotą" i nie potrafi dać dziecku dwa tysiące tygodniowo to powinna dostawać wpie**ol i jest to naturalna kolej rzeczy.

Gość Lolaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
z Twojego nicka wnioskuje ze jestes 10 lat starsza ode mnie wiec nie pierdol ze tak było za twoich czasów bo to bzdura, az dziw ze jestes taka stara i taka głupia, szkoda takich dzieci jak Twoj syn, nic dobrego z niego nie wyrosnie

Gość matkaa45
odezwały sie matki takiich miękkich ciotek a mój syn teraz jest na siłowni i poprawia swoją kulture fizyczną tak jak powinien karzdy męzczyzna!

Gość bababababababababa
Ty MATKA 45 zainwestuj lepiej w słownik i nie się jarasz mięśniami tępa dzido ;)

Gość jbjkkjkjbbjk
Prowo nie prowo, w mojej klasie też był taki "męski" jegomość. Obecnie siedzi w kiciu. Za sam wygląd powinni go wsadzić

Gość kasiiiiuuunia
za pare lat trafi do pudła to sie i nad nim poznęcają :D

Gość bababababababababa
będą go pykać w tyłek, aż zdechnie z bólu :D

Gość matkaa45
sram mordą ;)

Gość Marika 17 Słupsk (wulgarna)
:o

Gość NIE KARMCIE PROWOKATORA
debile! :O Najmarniejsze prowo na tym forum zawsze znajdzie stadko półmózgów, którzy się na nie nabiorą :O

Gość takie tematy pisze
ciągle jedna i ta sama spaczona psychicznie osoba jest tego tutaj multum, tylko zmieniane wersje a wy się ciągle dajecie nabierać temu świrowi

Gość mam nadzieje ze
smieszna jestes suko :) mam dla ciebie zle wiesci bo pewno twoj synalek to brzydki, maly mutant ktory swoje braki fizyczne i kompleksy rozladowuje atakujac innych (oczywiscie nie sam bo sam to spierdala przed byle "ciota" ale w duzym gronie takich samych mutantow jak on). mam zle wiesci bo gwarantuje ci ze dostanie taki wpierdol od wiekszego od siebie ze mu ani kolesie ani ty suko nie pomozesz. mojego faceta zaczepial taki maly mutant z mojej miesciny razem z drugim mutantem pierdolonym grubasem. wiesz jak sie to skonczylo? moj kumpel, 2 metrowy dresiarz z kolegami tak obili ryj temu potworkowi ze ledwo sie ruszal. z twoim synalkiem bedzie to samo, gwarantuje ci to :D bo koles sie w koncu wkurwi i nasle kogos na twojego synalka, wiec lepiej zacznij zbierac na rehabilitacje i wstawianie zebow

Gość cOOle from Mallorca (wulgarny)
polaczki 🖐️:D:classic_cool:

Gość mam nadzieje ze
a i jeszcze jedno. przystojni i pewni swojej sily fizycznej faceci nigdy nie atakuja slabszych od siebie bo po co skoro sa pewni swojej sily i tezyzny fizycznej? tym bardziej nie atakuja w grupce :D twoj synalek ma 160, krzywa, rybia morde i sam spierdala przed byle kim ale z kolegami czuje sie mocny :D kolegami jego pokroju : 160 w kapeluszu + morda zombie z resident evil

Gość tylko czekac jak synalek
madrej mamusi morde spierze, jak bedzie stara podskakiwac i cos bedzie nie po jego mysli :D....przeciesz dostac wpierdol od symusia to taka naturalna rzecz :D.

Gość poipoi
zobaczysz idiotko mój syn się zemści