Gość truskawki w czekoladzie Napisano Maj 14, 2011 jakie są wasze ulubione słodycze takie the best nr 1 u mnie: 1. blok czekoladowy 2. snikers 3. czekolada z wiórkami kokosowymi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość truskawki w czekoladzie Napisano Maj 14, 2011 mam 160cm wzrostu i 115kg :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość vvghvgh Napisano Maj 14, 2011 1. Princessa z orzechami arachidowymi na wierzchu 2. pieguski fioletowe Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ale szpak Napisano Maj 14, 2011 czekolada milka z bakaliami Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Jajko z niespodzianką ma dobrą Napisano Maj 14, 2011 Jajko z niespodzianką ma dobrą czekoladę. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ale szpak Napisano Maj 14, 2011 no ale szkoda że w środku zamiast niespodzianki nie ma wypełnienia czekoladowego :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość revlonn Napisano Maj 14, 2011 1. czekolada filoetowa z goplany 2. rafaello 3. ptasie mleczko waniliowe i śmietankowe Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
tak szczerze 0 Napisano Maj 14, 2011 delicje pomaranczowe, kit kat ten gruby i pralinki te o ksztalcie owocow morza :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość truskawki w czekoladzie Napisano Maj 14, 2011 podszywowi dziękujemy o tak ja też lubie czekoladki fruti di mare ale nie można ich za duzo zjesc bo są bardzo słodkie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Jajko z niespodzianką ma dobrą Napisano Maj 14, 2011 Oprócz "jajka" lubię też jeszcze: - białą czekoladę z bąbelkami powietrza - after eight! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość a ja nie za bardzo lubię Napisano Maj 14, 2011 kawa z łyżeczką miodu ;) albo golonka z chrzanem mniam ale tylko kawałeczek tak z góra 5dkg Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość truskawki w czekoladzie Napisano Maj 14, 2011 jestem smutna samotna pusia i nikt mnie nie chce buuuuuu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość truskawki w czekoladzie Napisano Maj 14, 2011 podszywku wszyscy wiem ze jestes grubą samotną świnką ciągle na diecie dlatego taka złosciwa jestes b.o Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość truskawki w czekoladzie Napisano Maj 14, 2011 smyram sobie łechtaczkę widłami , potem idę się bzykać z wieprzem na oczach jego prosiąt , ten temat jest debilny wiem i wy też to przyznajcie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
te verde 0 Napisano Maj 14, 2011 blok czekoladowy, ptasie mleczko, czekoladowe figurki puste w srodku, sernik Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość pulpetowa dama Napisano Maj 15, 2011 - blok czekoladowo - kokosowy (własnej produkcji), - trufle czekoladowo - rumowe (własnej produkcji), - chałwa turecka i izraelska, - marcepan, - czekolada, - kutia (własnej produkcji), - paluszki beskidzkie serowo - cebulowe. Sporo tego. W ogóle łasuch ze mnie paskudny ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość linetta Napisano Luty 3, 2017 Kup sobie czekolade, która w składzie zawiera dużo kakao. Takie są zdecydowanie najzdrowsze. Jeśli chodzi o mnie to bardzo lubię wedlowską czekoladę gorzką. Jak nie mam ochoty to kupuje sobie deserowa Jedyną ( również ma spore dawki kakao a jest jednak delikatniejsza w smaku). Swoja drogą to czekolada na diecie wcale nie jest zakazana. Warto jest jednak przestrzegać ilości i nie jeść więcej niż kostkę czy dwie dziennie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Luty 3, 2017 Kurde musiałas to założyć? Akurat się zastanawiam czy iść do sklepu,okres mam i potworna Ochotę na słodycze Najlepiej ptasie mleczko,czekoladą,albo krówki mniam mniam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach