Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mam już siebie dosyć

Brak mi pomysłu na siebie - strasznie nudno się ubieram!

Polecane posty

Bezpieczne kolory (nie w umiem dobrać takich odważniejszych, w których byłoby mi do twarzy), klasyczne kroje (mam figurę klepsydry i we wszelkich udziwnionych wyglądam grubo :O), zachowawczość w biżuterii... Z dodatkami też nie szaleję, bo lubię dobre jakościowo i nie stać mnie, by mieć 15 par butów na sezon albo torebki we wszystkich kolorach tęczy... Ech!

Gość jmesjmrtg
no i?

Gość Ja też się kiedyś nudno
ubieralam :O strój zawsze miałam ten sam: spodnie dżinsy + jakiś sweterek + baleriny :O Ale zaczęłam się interesować modą i przeglądać blogi szafiarskie. Niektóre dziewczyny się tam świetnie ubierają, mialam mnóstwo inspiracji :) Wymieniłam więc zawartość swojej szafy, na codzień lubię chodzić w koszulach w kratę, dżinsach (ale już nie jednolitych ciemnych, takich już w ogóle nie zakładam, za to lubię marmurki, jasno szare dżinsy, albo w takie plamy jak od wybielacza), do tego trampki converse... Strasznie podoba mi się taki styl, o ile się nie mylę to grunge :P Ale oczywiście nie ubieram się tylko tak, uwielbiam też seksowne ubrania, skórzane szorty i spódniczki, wysokie szpilki na platformie, krótkie sukienki... Lubię skórę, skórzane kurtki, bliski jest mi styl rockowy. Na randkę zakładam sukienki w kwiatki, do tego kurteczki dżinsowe, albo marynarki :P Generalnie zauważyłam w swojej szafie takie tendencje stylowe: grunge, rock i styl romantyczny :) Uwielbiam się stroić i nie boję się już ubierać, z kolorami też eksperymentuję, nie boję sie zakładać jaskrawych ubrań, wręcz przeciwnie :)

Gość taka sobie ona
Spróbuj odmienić swój styl różnymi dodatkami. Możesz wypróbować proste ubrania i zmieniać torebki, biżuterię, apaszki ( http://tnij.org/ls88 Daje to ciekawe efekty i każdego dnia można wyglądać inaczej i wcale nie nudno :)

mam już pomysł na siebie, zostanę blacharą

Gość oj tam oj tam oj tam oj tam oj
czy ja wiem, blachara to też już nudne ...

Gość wszyscy ciągle narzekają
weź się w garść albo rzuć z mostu

Gość jesteście świnie
jak wyżej!

Gość jesteście świnie racja
przyznam Ci rację, bo zamiast poóc dziewczynie to zrzucacie ją z mostu, bezduszne dupki!