Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość annet84

dylemat, poród naturalny czy cc tuż po cc

Polecane posty

Gość annet84

witam, jestem obecnie w 27 tyg ciąży, jest to moja druga ciąża pierwsza zakonczyła sie cc i to 6 tyg przed planowanym terminem ze wzgledu na zatrucie ziązowe a mianowicie stan przedrzucawkowy sie juz pojawil. Przerwa miedzy tymi dwoma ciążami nie jest duza bo juz po 4 mies od cc zaszłam w ciąże lekarze nie byli zachwyceni a a tym bardziej no ale nikt z nas nie zdecydował sie na przerwanie jej i z tego sie ciesze choc mam ogromny lęk przed porodem, mieszkam w Uk i lekarze namawiaja mnie na poród naturalny, gdzie w Pl słyszałam ze absolutnie nie moge ze wzgledu na to ze rana po cesarce podczas naturalnego porodu moze mi popekac zas w Uk lekarze twierdza ze podczas cesarki moze wdac sie infekcja dlatego stawiaja na nature, jestem okropnie zestresowana o niczym innym nie mysla bo ja upieram sie przy cesarce wrecz panike w sobie czuje, mysli kłebią sie niesamowicie, czy może ktos mi doradzic jak najrozsądniej postąić w tej sytuacji, jeśli możecie powstrzymajcie sie od krytyki że to za wczesnie lub gdzie miałam głowe albo jeszcze inne teksty , prosze o konkrety a nie bzdety z góry dzięuje wszystkim

Gość agnaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
moim zdaniem cc, o wiele bezpieczniej, nie słuchaj, moja znajoma miała 3 cesarki w ciągu 4 lat i żyje;)