Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

NietuzinkowaO

Nie mam z kim iśc na Juwenalia Śląskie:(

Polecane posty

Nie mam nawet znajomych, by kogos zaprosic, jestem sama:( B. mi z tym zle. Powinnam sama sie wybrac na ta 'imprezę'? czy sobie jak zwykle odpuscic..Na imprezy tez nie chodze, mam przez to przegrane zycie. Przykro mi jak widze ze siostra znow sie gdzies zbiera, a ja kolejny raz musze zostac w domu przed ksiazka.tv. lub netem:(

Gość kulurelen sektor
musisz zmienić nick z nietuzinkowa na tuzinkowa i będziesz mieć znajomych, musisz być pusta wtedy będą z tobą znajomki.

Ale ja juz nie bede miec chyba znajomych, jak? szkole skonczylam i nic. Mialam nadzieje ze jak przyjde do LO to kogos znajde sobie, a tu znow to samo...:(

Gość jack ill
trzeba było wcześniej dać znać- potowarzyszyłbym:)

Nie, nie zakladamtakich tematow. I tak byscie nie zrozumieli. Tutaj sa za głupi ludzie..:classic_cool: Trzeba sobie samemu poradzic.:(

No... najważniejsze to mieć cel w życiu... myślę że każdy ma jakieś przeznaczenie, jedni zostają lekarzami, inni milionerami... ważne jest by w odpowiednim czasie poznać swoją ścieżkę życiową... moim celem jest zostanie alkoholikiem upijającym się w samotności po pracy... i zakończenie tego którejś niedzieli 2031 roku... :D

Gość zakreconyyyyyyyy
jesteście oboje za subtelni by mieć znajomych, trochę chamstwa, bezczelności i pustactwa wam by się przydało, na początek proponuję powiedzieć komuś kto się chwilę zamyślił: "nie zamulaj" to taki mały trening, jak stać się fajnym :classic_cool:

Gość ksennnaaaaa
to czemu nie zabierzesz sie z siostra???

Gość yyyyyyyyy
:O to jakas zakonnica...kiedys napisała mi ze jestem dziwką bo całowalam sie z wiecej niz 1 chłopakiem

Gość yyyyyyyyy
ja pierdole jak mozna byc nastolatka i nie chodzic na impry? :O ://// co za plebs

Gość ambulansdans
niedziel... najlepsi z nas odchodza najwczesniej...

Gość yyyyyyyyy
ja chodzę na impry, na których upijam się do końca i później żygam z okien, śpię i potem nie pamiętam z iloma facetami (a bywało że i kobietami) spałam, aha hahah ale jestem fajna nie?

Gość ambulansdans
a ja chcialabym pojsc na film do kina i tez nie mam z kim, chyba pojde z rodzina albo sama :o

Gość Nietuzinkowa a studiujesz?
Jeśli tak, to co? Też bym się chętnie wybrała, a wszyscy znajomi zakuwają do zerówek i kolokwiów... A samej głupio.

Gość jack ill
NietuzinkowaO zwyczajnie wcześniej napisać, że nie masz z kimś iść juwenalia to taka impreza integracyjna, gdzie można poznać nowych znajomych, więc powinnaś śmiało zajrzeć na jakąś imprezkę;) jeśli Ci się nie spodoba, zawsze możesz wrócić do domu:)

Gość ambulansdans
ci co maja wielu znajomych sa sztuczni i nieszczerzy, nie mam zamiaru dopasowywac sie do innych, to juz wole byc sama, ale byc soba, a nie wydziwiac

Gość ,mde
a ja ide z kolezanka i chlopakiem moglabys z nami sie zabrac ale na lubelskie ;)

Gość ambulansdans
jack ill,nie da sie kogos poznac, przychodzac samemu, nikt na takie imprezy nie chodzi sam, to by bylo bez sensu

Gość jack ill
ja poszedłem sam, na miejscu spokałem znajomych z grupy, a na drugi dzień byli to już dobrzy znajomi;)

Gość ambulansdans
to chyba jest jak szukanie igly w stogu siana, z reszta na juwenaliach nie ma dobrych zespolow, mozna je sobie odpuscic