Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

NieLubieNiedziel

:(:(

Polecane posty

W poniedziałek mam maturę ustną z języka angielskiego i choler.nie jestem przerażona. Uczę się od 6 rano i co ? I gó*wno, co 10 minut wpadam w histerię :O:O No to się wyżaliłam 🖐️ : 😭

Ale Ty z polskiego tak ?:) A ja z angielskiego :( Polski już miałam, zdałam na 90 %, bo zaje*bałam 2 pytania, tak odpowiedziałam, że sama siebie nie zrozumiałam :O

Gość czarny karnwał
ja mam w pon ustna z niemca :( boje sie jak chooj, wydaje mi sie ze nic nie umiem, a polski zdałam na 75% choc tak bardzo przezywałam teraz niemiecki chciałabym zdac na te 6pkt :(

Gość czarny karnwał
z kazdym dniem----> jak to zrobiłas?:(

Ja z ang. miałam 2, ale prawdę mówiąc nie do końca uczciwie. Uczę się od rana i nic, kompletnie nic. Teraz zadanie prostego pytania po ang wydaje mi się nie lada wyzwaniem a zdobycie 6 pkt. lotem w kosmos...

Gość czarny karnwał
ja z niemca 3...słyszałam od ludzi ze na ustnej z obcego mowili pojedyńcze słowka, albo tez zdania nie poprawne gramatycznie i zdawali na 70%

pewnie, że tak mówią, tylko jak czekałam na wejście na polski to byłam świadkiem nie zdania z obcego 2 osób, z czego jedna mnie zszokowała, bo wiem, że świetnie zna niemiecki akurat a to był niemiecki nie gramatycznie można mówić bo za to ogółem jest 5 pkt. więc tylko 5 Ci odpada ale czy pojedyńcze słowa to nie jestem taka pewna, za zdanie w którym brak oczekiwanej informacji jest 0 pkt a co dopiero za słowo wyrwane z kontekstu

Gość czarny karnwał
u mnie podobno sa fajne babki i podpowiadaja nie wiem jak u ciebie...

na niemieckim widać było u mnie, że to su.ki ;) ale ang za to wszyscy zdali, nawet takie matoły jak ja.. no tylko, że ja i parę osób jeszcze będziemy mieli inną komisję niż reszta miała dotychczas... :O

Ja byłam wyluzowana. Przed wejściem i już w sali przed komisją. Tak średnio na wyniki mi zależało, dlatego luzik mi się włączył ;) Na obrazku dukałam i się z siebie śmiałam. Komisja też się śmiała :D

Gość czarny karnwał
nie przejmuj sie, za dwa dni o tej porze na pewno bedziesz mogla pochwalic sie przyzwoitym wynikiem :) mam nadzieje ze ja tez tymi 30% 🖐️

mi zależy tylko na 30 %, już wiem, że ja powiedzą że mam 6 pkt to się rozryczę ze szczęścia :O mi najbardziej na rozmówkach zależy, za nie 9 pkt można dostać ...

Polski jest prosty, naprawdę ;) Jeśli znasz prezentację na pamięć i przeczytałas chociaż streszczenia to będziesz miała wynik zbliżony do mojego:) Oni naprowadzają na odp., przynajmniej u mnie :)

Nie uczę się prezentacji na pamięć, tylko uczę się opowiadać na jej podstawie. Mnie zdołowało to, że kiepskie wyniki były w mojej klasie. Mamy okropną komisję :o Sredni wynik nie przekroczył 10 pkt, a pytania nie z tej planety :P

ojej, to szok, u mnie pytania proste, np pytanie do mnie zaznaczam normalnie punktowane:D czy bylam kiedys zakochana przez internet i czy uwazam takie spotkania za bezpieczne:D to bylo odnosnie ksiazki " samotnosc w sieci " :D

Moja koleżanka na temat Przedwiośnia: Omów wojnę, która miała miejsce przed rewolucją, oraz wojnę, która stoczyła się po tej rewolucji. No, opisz dwie wojny, super ;) Moja koleżanka miała temat smierci, kazali opisać "jak zmienił się wizerunek śmierci na przestrzeni wszystkich epok". Kilka dziewczyn poryczało się po wyjściu :P

deadman wszystko zdane jak narazie, sprawdzałam wyniki na necie, więc gdybym ustnego ang nie zdała to tym bardziej bym się załamała 😭 U mnie płakały po wyjściu z niemca i mówiły, że to najgorszy dzień w życiu ..

Napewno zdasz, najważniejsze abyś sie nie denerowowała :) Sam to przechodzilem rok temu wiec wiem co czujesz :) A jak Polski ustny poszedł ?

Ja akurat z j. obcego miałam fajną komisję. Bardzo miłe panie, uśmiechnięte :) Z niemieckim było podobnie, podobno;) Życzę ci powodzenia 😘 Na pewno będzie dobrze! Tylko w poniedziałek mi napisz, jak ci poszło ;)

Gość U mnie 6 osób nie zdało
niemieckiego ustnego. Komisja dociskała jak się dało i ludzie się stresowali. Ci co zdawali angielski mieli lepiej. Polski akurat wszystkim dobrze poszedł. Mi niemiecki też, bo zdaję go na rozszerzeniu, więc dosyć gadałam na tej podstawie i dostałam 100%, ale żal mi ludzi co nie zdali.

Gość Wie ktoś czy na polskim można
mieć plan prezentacji przed oczami?

można o ile wpisałaś na tym właśnie planie, że będziesz go miała. U nas teoretycznie nie dociskają ale ja jestem bardzo słaba z ang. Nie ma 2 takiego przedmiotu z którego szło mi tak źle.