Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość NightWatch828282

Po***ani dreczyciele

Polecane posty

Gość NightWatch828282

http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=4824169&start=30 poczytalam troche tego topiku i przeraza mnie to jak mozna uwiesic sie na kims i go tak przesladowac. co wy kurwa chcecie od tej dziewczyny?!to ze ma odmienne spojrzenie na swiat, swoj styl i wlasne, nieprzecietne myslenie oznacza ze jest gownem, smieciem?! niezle zescie ja tutaj zjechali, co druga paskudna krowa nazwala ja "paszkwilem","brzydula" itp a z tego co tutaj czytalam ona nawet nikomu nie napisala zlego slowa. droga domowa zono, carrie cos tam i inne szpetne jałówki :D zobaczcie lepiej na swoje mordy bo lepszej od tej dziewczyny nie macie(widzialam wasze zdjecia, na kafeterii i od was samych):D to ladna, naturalna i fajna dziewczyna ktora nie boi sie wyrazac wlasnej opinii i wlasnych mysli. a skoro wy macie problem z zaakceptowaniem czyjegos spojrzenia na swiat i jedziecie po niewinnej osobie jak po burej suce, obrazajac jej wyglad to blagam was! spojrzcie przedtem w lustro! :D a nie, nicki przy ktorych widze epitety w stylu " brzydka" maja w stopkach takie ryje ze klekajcie narody :D jak nie dziwek w stylu transseksualisty np pijany kjójićek to zydowskich jap z wielkimi, krzywymi kinolami :D

Gość a nie pitol bo ona
tez potrafi niezle po ludziach pojechac cos malo czytasz jej posty skoro uwzasz ze ona jest ok 🖐️