Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jgpwjgpwojgop

Co wybrać?

Polecane posty

Gość jgpwjgpwojgop

Witam, mam 22 lat i chcę rozpocząć przygodę z motocyklami, zaznaczam że nie miałem kontaktu wcześniej z motocyklami tylko ze skuterami;D Planuję zakupić maszynę, prawko A można robić ponoć od 24 roku życie więc odpada maszyna powyżej 250 cm3 poza tym nie wsiadałbym na mocną maszynę bo mógłbym się na początek zabić;D planuje kupić maszynę do około 4k lub max 5k zł, niestety takim budżetem dysponuje, za te pieniądze nie dostanę porządnej 250 cm3 więc zostaje 125 cm3, myślę że to dobre maszyny jak na początek zabawy z moto, co polecacie Hondę CBR 125 , Hondę NSR czy Aprilę 125 RS? Najbardziej z tych podoba mi się Aprilka tylko pali ona ponoć dużo a mi zależy na ekonomiczności, najmniej pali chyba CBR ale ona ma wygląd roweru z silnikiem, głupio bym się czuł mając 22 lata z takim moto, doradźcie ludzie co wybrać i czy można dostać dobrą maszynę za te pieniądze, chodzi mi o stan i osiągi. Pozdrawiam

Gość jgpwjgpwojgop
wyliżę cipkę w zamian za pomoc

Gość jgpwjgpwojgop
up!

Gość jgpwjgpwojgop
Ludzie wypowiadajcie się, nie wierzę że jedynym zainteresowaniem ludzi na kafeterii jest sex i problemy prawiczków. Może jest ktoś kto zna się na moto?