Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dawidddddddddddddddddddddddddd

chce oswiadczyc sie dziewczynie, ale..........

Polecane posty

..... chce zeby byla to dla niej niespodzianka, ona raczej nie spodziewa sie tego, problem w tym ze nie znam jej rozmiaru pierscionka :( ona nie nosi zadnych pierscionkow, tak zebym mogl pozyczyc i kupic odpowiedni . co zrobic tak zeby poznac jej rozmiar pierscionka, a zeby nie zorientowala sie o co chodzi ?

ojejku zrób tak jak mój narzeczony.Pójdź z nią do jakiego jubilera i tak że niby dla hecy sobie przymierzacie, tak z ciekawości i zapamiętaj jej rozmiar i tyle.Wyjdziecie jakby nigdy nic i potem pójdziesz sam i jej kupisz.

wydaje mi sie ze raczej sie zorientuje o co chodzi jak tak zrobimy :/

Kup rozmiar sredni/typowy z kwitkiem, że można wymieni c na inny rozmiar w ciągu 7 dni. o!

Gość klaudia966
kiedy bedzie spala, uzyj nitki i juz :)

Gość Małoszka
Zaangażuj jakąś jej koleżankę/siostrę itp, żeby cichcem zmierzyła palec nawet nitką podczas snu itp. Wtedy możesz orientacyjnie kupić pierścionek, powinien pasować, a jak nie to każdy jubiler zostawia możliwość zmniejszenia/zwiększenia.

Gość wcewcewc
donkapatke dla hecy? czy ty jestes jakaś opóźniona w rozwojuu że nie zczaiłaś o co chodzi? :D:D:D nie rób tak autorze bo to mega kicha. weź kup na oko jej rozmair najwyżej wymienisz potem

Gość mmaarrlleennaa
no najwyżej powiekszysz lub zmniejszysz

Gość sdfgthygfsd
dwa sposoby: 1. wez sreberko takie od czekolady, zrob z tego cienki pasek i w czasie snu zmierz jej palec, albo zmierz jej go suwmiarka:D 2. jesli nie spicie razem to gdy trzymacie sie za rece czy bawicie dlonmi zobacz przyjrzyj sie ktory twoj palec jest taki jak jej serdeczny, moze sie okazac ze twoj najmniejszy jest taki lub troche wiekszy ale mozesz w sklepie mierzyc na swoj i wziac ciut mniejszy albo taki sam

ja 29, dziewczyna 25

Gość mmaarrllleennaa
obraczka 13 pierscionek15 albo 16 niepamietam

wcew kretynie nie jestem opóźniona, tylko my często zaglądamy do jubilera i oglądamy biżuterię. Przymierzanie pierścionka nie musi oznaczać ślubu.

Mój facet zagadał do mojej siostry, specjalnie zabrał mnie do siebie żeby siostra sprawdziła rozmiar pierścionka...i miał pecha, wszystkie pierścionki pozakładałam i pojechałam a moja siostra przewróciła mi pokój do góry nogami :D I kupił o wiele ze duży ;p ale zaręczyny między nami były tylko ;)