Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sunset and sunrise

30-letni facet jest ciągle sam - czy to nie dziwne ???

Polecane posty

Gość sunset and sunrise

Hej Znam pewnego faceta, który jest moim sąsiadem i nie mogę zrozumieć dlaczego taki mężczyzna jak on jest sam. Nigdy nie widziałam go z żadną dziewczyną, a mieszkamy obok siebie od dziecka. Co z nim jest nie tak ? Facet będzie miał w tym roku już 29 lat. Z tego co wiem to pracuje na budowach, jako inżynier, więc chyba głupi nie jest. Jak wygląda ? Zwyczajnie, ale ma śniadą karnację i czarne włosy. Co prawda jest szczupły i nie jest zbyt wysoki, ale te 175 cm, a może i więcej na pewno ma, bo sama mam 169 i widzę, że jest wyraźnie wyższy. Dobrze się też ubiera w porównaniu do innych facetów. Widzę że ma swój styl. Od znajomych, którzy go znają wiem, że jest on nieśmiały i małomówny, rzadko gdzieś bywa, na jakiś imprezach itd. Rozumiem, że można być nieśmiałym, ale przecież i nieśmiali mają dziewczyny. Dzisiaj go widziałam jak wysiadał z samochodu i jakoś tak zrobiło mi się go żal. Jak on może być sam przez tyle lat ? Przecież musi mu być bardzo smutno. Taka piękna pogoda, ciepło itd., a on nie ma się do kogo przytulić wieczorem, porozmawiać itd. Nie rozumiem tego. Dlaczego on się marnuje ? Przecież jakaś dziewczyna na pewno byłaby szczęśliwa mając takiego faceta.

Gość sunset and sunrice
chcialam mu dac tak dla checy i z litosci ale nie reflektowal na moje wdzieki

Gość polikatia...
skąd jesteś?

Gość sunset and sunrice
z wodzislawia

Gość gdfvhd
jakbyś pisała o moim facecie zanim nie poznał mnie :P

Gość sunset and sunrice
noz kurwa marnuje sie chuj jebany len ja az piszcze z chcicy a on woigole niezainteresowany seksem ze mna

Gość amen uk
amen

Gość Dyroton
złap go i mu zwal konia

Gość mojraaaaaaaaaaaaa
gaj gajowy:D:D

Gość mojraaaaaaaaaaaaa
to myrevin!!!!!!!!!!

toksyczne babsko, moje życie jest bardzo ciekawe, czasem az za bardzo, bezpieczniej jest z Wami popisać :) Gość ma pewnie romans z mężatką i nie moga sie razem pokazywać...

Gość dark31
jestem tutaj ponieważ przyznam, że moja sytuacja jest podobna do niego, jakbym o sobie czytał. Prawda jest taka, że każdy zdrowy facet potrzebuje bliskości drugiej osoby dotyczy to również mnie ale tego nie pokazuję po sobie a to mnie powoli dobija. Pustelnikiem stałem sie przez swoją niesmiałość w młodości to ona ze mnie stworzyła starego 31 letniego kawalera. Teraz została mi tylko w tych sprawach nadzieja.

Gość smutnaosoooobasmutnaaaaa
Może to gej jest? Tak by pasowało wiesz.

Ta cała nieśmiałość jest dla mnie PODEJRZANA. Może być nieśmiały, a może to gej i tyle. Ale 30 to już przekreśl. Bez sensu. To za póżno na wiele rzeczy. Moje zdanie. 30 lat facet to tylko dziecko se z takim zrobić. Jak się wydać to też na dziecko - nic więcej. To w ogóle szkoda się odzywać. Ja tak chciałam kilka lat temu jak jeszcze byłam normalna. A jeszcze zależy z kim to dziecko i tyle. I dobrze myślałam, ale mi ŚMIERDZIELE POLSKIE życie zjebały. I banda złodziei. Bo to są mordercy i złodzieje Polaki i ŚMIERDZIELE CHORE UMYSŁOWO :(

Gość fcxvzdg
ja pierdziele autorko ale jestes dewota interesujesz sie czyims zyciem, a skad wiesz czy nie miał lasek do ruchania na boku, chyba ci przykro ze ce olewa nie?

Ten internet w Polsce to największa banda śmierdzieli i to najbardziej trzeba uważać. Nie wiem kim do końca jest śmierdziel w Polsce. Każdym Polakiem i tyle. Taka prawda. I gównem z dupy też :( AMEN. Dlatego tego jestem Litwinką tu. Choć to tez jest dziwaczne. Nie muszę być Polką ale litwinką? To świadczy jak ci ludzie są w błędzie tu i tyle. No bo mi pasuje inne państwo PO KASĘ a muszę być LITWINKĄ tu I RYBITWĄ sobie wyobraź na NIEDŻWIEDZIA z Polski ZNAD MORZA. Co za pocilane w łeb ludzie. Wolę swój mocz niż Polaków - naprawdę :( Po co mi ta Litwa? To są takie głupy że opisać się nie da. To chyba mialo wyglądać jak ta Litwa - taki punkcik a to 3-4 Litwy są i do głowy im wali. Wielkie niedżwiedzie. To powinny być zające wszystko jak moje siostry. Niedzwiedzie. A rybitwy je załatwiają. Srają na nie rybitwy to co to za niedzwiedzie są z Polski. Nie wiem. Ci ludzie to to kał i mocz lepszy i rozumniejszy niż oni. I jeszcze Litwinką na nich muszę być. NiEDZWIEDZIEM LITWINEM z Mickiewicza. Czy to są normalne ludzie? Dla mnie to szkoda się uczyć na tego psychiatre w Polsce. Przysięgam. To dobrze zrobiłam, że psychiatrą tu nie jestem bo to szkoda życia na takie gówna. I tyle :(

wiecie- jakiego ja mam doła ostatnio. Ale już niech będę z tej Litwy i tyle. Choć wszystko źle i tyle. bez sensu. - Bo ja dzieci nie mam wiecie. Bo tak kradną. Miałabym normalne życie i dzieci by były. - Na klopie mi powiedzą. - Na klopie -im powie - to ich z dziwkami. Ale wiecie - jakich ja mam tych braci ZAŁOSNYCh to się opisać nie da. Ale wielu ludzi jest takich, całe życie to ich to kłamstwo i jeszcze mam się coś do nich - przyznać. W ŻYCIU i tyle. A wiecie - bo ja wyjechać nie umiem. PRZEZ WIELKIE MIŁOŚCi - to dopiero wczoraj wyczaiłam tego idiotę z DDR, który sie z Polką hajtał w tych książkach. Taki ciemniak. Kurde na haju DDrowiskim i tyle mnie to obchodzi wiecie. A poza tym co to za pomysł. I jak ja miałam wygrać z tym. Ci sie hajtali za dupą biura, a ja miałam książki z tego załatwić i sama się hajtnąć. Za miesiąc to ja nie mam takich metod - to trzeba być chorym psychicznie, żeby się na polskie książki hajtnąć, a to nie ja. Ja chora psychicznie nie jestem, a nawet jak coś mi jest - nie za bardzo - to idę do lekarza, daje mi tabletki i jestem normalna. A trudno to o WIELU czy wszystkich osobach powiedzieć, co je za granicą spotkalam wiecie. I tyle mnie to obchodzi. Ale 30 lat, samotny to zostaw - jedynie jak przystojny i dziecko se chcesz zrobić. To już za póżno na wszystko - moje zdanie. Same głupoty Ci wmówi :(

wiecie ale powiem wam tego tej Agnieszce Śmieszce nie wybaczę nigdy - jaka ona jest DURNA PAŁA to się opisać nie da - wairatka nie leczona na łeb jak ten mój starszy. Oni mają rację że go chcą zabić, ale ja za to siedzieć nie pójdę i koniec. I wiecie ŻEBY NIC NIE BYŁO NA MNIe - napisałam tej SKOŃCZONEJ CIPIE ŚMIERDZĄCEj zwanej Agnieszka Śmieszka - że SADY są ważne - i sadem mogła sobie walnąć w tego mojego brata i PO NIM. I jeszcze jej to napisałam słuchajcie - tak jej dobrze życzyłam bo i tak byłam skończona po książkach a ta kretynka wiecie co zrobiła? KAZAŁA MI TAM DRZEWKA SZCZEPIĆ. Jak tego mojego brata chcą teraz wykonczyć to nie wiem. Sadem go mieli wykończyć. Kasą i tyle. Walą w niego jakaś wstrętną bają mi powie. No - a on jest TAKI SAM, ale że są tacy głupi i zarabiając tam walą w niego, zamiast się z nim dogadać i iść do biura to się nie dam. Za to szczepienie drzewek, że po studiach i taka pierdolnięta i koniec. Może być ona i 2 rybitwy. Nie ma racji i tyle. Niech se 3 noże naostrzy na męża Ilony. Boże święty - jak ja miałam z takimi cymbałami wygrać. Ja się tam mogłam jedynie SCHLAĆ i tyle :( Miesiąc codziennie chlać i taka prawda :( Bo oni są NAJMĄDRZEJSI NA ŚWIECIE - a ci Niemcy też. Ślub za dupą biura. No to z kontraktu przynajmniej pół roku, rok, skąd ja miałam wiedzieć, że w miesiąc tak zakochać się można, że całe życie mozna sobie spieprzyć tym. Wiecie - historie są rózne, ale tak się za miesiąc NIKT NORMALNY nie zakocha, a co zostaje dalej- bo są takie historie, że coś zostaje dalej i z pewnych historii nie da się wyplątać - 2 braci moi na przykład, których znać nie chcę bo są głupi do mnie i tyle. Jedynie, że narodowości mają...lepsze? Moja najlepsza. Choć ten młodszy to mu nic nie powiem, ale ten starszy. Jednak też co on soba prezentuje. Jedno wygodnictwo i tyle. A ja sobie popiję bo tyle sie napracowałam, a miałam kurwy skreślić z magisterskich i odejść. Np. Śmieszkę. Bo mnie chodzi o to kto miał stypendium naukowe i SOCJALNE też na studiach wiecie. I co dalej? I tyle. Bo ja jestem głupia bo ja jestem z Litwy zamiast z Rzymu być. A czy ja jestem z tego Rzymu? Nie wiem nic o tym wiecie. Ale mają rację jak wyrzucą na śmietnik Agnieszkę Śmieszkę bo na razie wyrzucili Polkę, z którą nigdy sobie nie poradzą, a taki szczoch ludzki tam siedzi i ma się dobrze. I pierdzi mi powie bo po mnie ma pracę w biurze i ze mną trzyma a po innych nic. Nie - ja jej nie chcę. BO ŚMIERDZI ŚLEDZIAMI i tyle :( I niech sobie tam siedzi i pierdzi w stołek sama - jak twój stary mi powie - to niech idzie do niego - jej stary ją gwałcił i to jest dobrze, papieża se z niego zrobiła, a mój gorszy wiecie. To nie jest moj ojciec poza tym. I w ogóle niech se lustro weżmnie i koniec. A męża gdzie ona ma? Na zdjęciu? Wystarczy zdjęcie i po nich. A po co mi mąż na zdjęciu. To ślubnym i tyle. I nie rady mojemu bratu bo zdjęcie męża w Polsce to ŚLUBNE i nigdy Polsce nie przebaczę , idźcie do piekła CHUJE I CHUICE i koniec :( Za moją krzywdę i ostatnie 6 lat życia. Żeby nie było, ze za podstawówkę. Nie - za ostatnie 6 lat WY CIULE I CIULICE z lasu :(

I wiecie - żeby nie było że się poprawiłam Nic z tego - CIUL, CHUJ, CIULICA , CHUICA - nic z tego i koniec :( SZCZOCHY LUDZKIE i GÓWNA Z DUPY - to są Polaki i co dalej. I Ślązaki też. I wiecie - po mnie zostają noże. I może kiedyś ci Niemcy zabija kogo potrzeba bo po co temu mojemu bratu 3 noże na męża ilony to nie wiem. Bo z książek chcą mu przysłac ich. A JA? OBY ICH WSZYSTKICH normalni ludzie pozabijali w tych ksiązkach. Tyle tam racji ma ktokolwiek wiecie i tyle mnie to obchodzi. Bo ja bym na tę policję poszła gdyby mnie ktoś dał wyżej. Zdorwa psychicznie jestem i to dobra praca jest. Tyle. A po co wszyscy zaczęli spiskować za dupą biura to ich sprawa. Mogli jakby praca była CO NAJMNIEJ na pół roku jak dla mnie. A w ogóle to niech na tydzień szukają. I wiecie - to są bracia??? Dajcie spokój. Jeszcze ten jeden i koniec - starszy - nie komentować męndy. Ani go zabić nie umieją. Tego młodszego też, ale to tam jeszcze, ale ten starszy? Takie coś? :( I na mnie wiecie. Se popatrz ciećku jak studia skończyłeś i zwalaj. Się porównuje - wszystko dostał idiota i na mnie. Co on ma teraz robić? Niech sie powiesi - tyle mnie obchodzi co wszyscy ludzie na tym obłakanym świecie. Czemu ja się mam nim przejmować? NIe bardziej niż ktokolwiek mną. I jeszcze mu musiałam życie ratować - taka wdzięczność. Na szczęście już to przerobiłam. i wiecie - niech ci za tą granicą też sie zastanowią nad sobą bo kurwa wiecie - oni mnie oceniają wielce - a oni jacy są? Kurwa tam więzień nie ma i tyle mnie to obchodzi. Ich interesy - z kicia by mogli se robić wiecie i tyle mnie to obchodzi. To niech sie od Polaków uczą co tam są - jak w kiciu się nauczyli dobre interesy robić. Bo Polaki i tak są lepsze od zachodu - najwyżej z kicia robią interesy, a oni na tym zachodzie ani tego nie umieją jak dla mnie :(

Bo wiecie - teraz jest SŁUSZNIE, że przez światową firmę ja nie umiem wyjechać i NA MNIE wiecie, że spiskowałam za dupą biura i dlatego nie umiem wyjechac, a umowę miałam na 3 miesiące. Bo mnie papier nie obchodzi. MNIE? Im powiem - A ten debil na łeb z ich NEIMIECKIEGO ogrodnictwa gdzie mi kurwa mać papiery przysłał i tyle mnie to obchodzi. A poza tym wiecie - czemu ja sie tam znalazłam i tyle. I żeby się więcej interesowali pracą a mnie MIŁOŚĆIĄ w tych książkach to na pewno lepiej im pójdzie. Ja bo z Pokski jestem z rodziny NAJGORSZEJ PATOLOGUII i tyle. I nigdy nie wrócę do żadnego SCHUJAŁEGO arabskiego ogrodnictwa w Niemczech i bandy zboczonych lesb i chorego umysłowo właściciela - i taką mają opinię i koniec. Bo też się zmawiali z ksiązkami. Takiej pracy nie miałam i niech wszyscy ZDUPIAJĄ ode mnie. I wiecie - czemu ja niczego nie piszę. A PO CO? Ja robiłam doktorat - teraz by pasowały artykuły naukowe ze dwa - PO CO? Co - ja mam Polskę ratować? A oni mnie uratowali? Gdzie ja mam rodzinę, mieszkanie, normalną pracę, życie - zdurnieli wszyscy czy gorzej? A pieniądze wiecie dla mnie ich gdzie są? Idioci i kanalie chore umysłowo. A zwłaszcza ten mój starszy. On jest Gargamel wiecie na Śmieszkę, a ja jestem na nią KOZUCHA KŁAMCZZUCHA - bo taka ma u mnie opinię i tyle mnie obchodzi opinia o niej mojego brata i o mnie też. Pokonuję ich KOZUCHĄ KŁAMCZUCHĄ> Ciekawe czemu. A także jedzą z bajki JAŚ I MAŁGOSIA i tyle. A czy życie to bajka? Dla wariatów. No ale za dużo by wymagać, zeby normalni mieli coś do powiedzenia na tym swiecie. A te ruske tam w tym ogrodnictwie niech se wsadzą do dupy też razem z jej męzem - i tyle mnie obchodzą. I BAPTYZMEM jej, żeby nie było, że jestem po jej stronie. Jak se wykształcę córkę na dentystkę w Niemczech. ?

Bo wiecie - ja nie jestem żadną patologią. Co te CIULICE polskie ze mnie zrobiły. Arytukułuy mi DO MAGAZYNUI wyciągnęły i wiecie - ja idę dalej i ludzi z pracy wyrzucą przez WRÓCŁAW bo na mnie nie będzie. Oni sobie poczytają te moje artykuły i jak nic to nie warte to mnie wyrzucą. Bo jaka ja jestem, ze nawet do kicia mnie wsadzić nie umieli za zachowanie. JAKA? STRASZNA i tyle. JESTEM POTWOREM i koniec. Po prostu nie wiedziałam, że żona dyrektora JEST MARTWA i tyle. I koniec. Może by przeżyła wiecie, ale szybko ją pocięli i zakopali. Za życia pewnie i tyle. I ja tak przegrałam w tej Polsce - TRUPEM i ZIELONYMI ŚWIĄTKAMi. A tam też - z obrzydliwymi kłamczyniami i zerami ludzkimi bo za takie mam matkę 3 dzieci i ruskę. A mojego brata także i pasuje do nich idealnie. Ten młodszy tez bo kasa i tyle. No to ja biedna i tyle. Niech ich prowadzi MEEWA ŚMIESZKA wiecie w tym ogrodnictwie - tyle mają racji dla normalnego. Rybitwa mi powiedzą - rybitwą to jestem ja i nie umie mi dać rady NAWET Z BIURA ale tacy są że ona a nie ja. Bo tak ROZWÓD CENIĄ. Naprawdę. Nie ma niczego gorszego niż rozwód ale rozwód. A tej rusce jeszcze nakopię do jej ruskiego odwłoka bo będzie, że sobie w z ruską nie poradziłam - matką 2 dzieci. Nie z grupą KURWESKICH LESB które planowały MRODERSTWO z Arabami i nigdy się nie dam!!! Se kurwa mać miał ciul na policję iść i detektywa wynając , a nie mnie pomawiać. Stary ciul zboczony niemiecki i w tych ksiązkach i w tym ogrodnictwie - dwa ciule z dupy!!! Nigdy sie nie dam !! :(

wiecie - ja tam wszystko zrobiłam, zeby jak go zabiją to nie było na mnie nic. Bo ja bym siedziec poszła - za tego starszego. i tyle. I to wszystko. Ja nie chce mieć z tym nic wspolnego. takie ciule a nie ludzie i takie zboczone menelice z Polski - to wszystko siedzieć powinno! Dajcie spokój - zera że szkoda gadać. A za te artykuły moje te stare ciulice pedalskie można wsadzić do kicia. OD kiedy to artykuły z ochrony przyrody się wykorzystuje W jakiejś podrzędnej gazetce, żeby komuś pracę dac NA MAGAYZNIE sluchajcie.

Normalnie za takie coś żeby TAKIE COŚ robić komuś wiecie w takiej firmie to się wsadza do więzienia takie wariatki i tyle. I to bez mojej zgody, na miesiąc wyjechawszy wiecie takie coś sobie robiły. Bo teraz będzie że mam wziąć stałą prace od grupy i będą się smiali kiedy siedzieć pójde za ksiązki. Nigdy temu takiej pracy nie wezmę - te babska powinny za te artykuły siedzieć. One były pisane do doktoratu i żeby cokolwiek miało sens jeszcze ciągle musiałabym pisać od tamtej pory, ale pracę miałam taką doktorską (trudno może w to uwierzyć słuchając mojego słownictwa dziś czy czytając moje słownictwo ale takie mam życie i ludzi takich spotykam), ze naprawde BYLEBY COŚ MIEĆ NAPISANE bo to tak piszą i piszą, a zasadniczo trzymałam sie PRACY . To była moja wiedza, przyszłość, całe życie. I to jest ważne, a nie tam artykuliki i PIERWSZE SŁYSZĘ Z BIURA JADĄC z Polski, żeby takie coś ktoś mógł robić. Bo czemu mnie prześladują - przez to. I nigdy sie z tego nie wybronią bo powiem że wszyscy pili, a ja niby byłam najgorsza bo ich OSKRAŻYŁAM o nocki wiecie - co tam ludzie robią na tych nockach. Znaczy te nocki mogłyby iść wiecie - ale nie tak, nie tyle ludzi. No jedynie, że przed świętami i nic więcej. - I wiecie czemu nie chcę tam wrócić. Tam są tylko Niemcy jak dla mnie, nienawiść mnie przeraża, ktora tam jest. Tam jest LAS dla mnie i tyle. Ja tego nie rozumiem. Pomawiają mnie, że pojechałam tam , że chciałam książki kraść - no i tak było od początku. Jest tam gang przestępców z Polski pRAWDZIWYCh i stąd tam jest. Wiecie - ja się nie odezwę nawet, żeby nie było, że ja chciałam stała pracę. Po prostu OD POCZĄTKU świnienie. taki kryminał. Ja nawet nie wiedziałam że o jakaś stałą pracę w czekoladach walczę. Nic i tyle. No a to już powinny ja dostać - i że mnie za brak makijażu tam wyrzuciła, od razu była zmówiona na mnie z inną lesbą. Że mnie prześladują za płec w Holandii tak będę mowić i tyle. Bo czemu nie chę tam na stałe mieszkać. BO SĄ OBRZYDLIWI i tyle. Wolę Japońców niż ich. Tacy obrzydliwi są dla mnie jak ten starszy brat, a młodszy też i tyle. Bo zdziadział przez szkołę i przyzna mi rację - dlatego mogę być bo tez go szkoła wykończyła. Bo wiecie ja miałam myśleć tak I WTEDY MIAŁABYM RACJĘ - na studiach mnie kurwy okradały z kresów polskich no to teraz ocena i jedziemy dalej w tej szkole. I tak bym szkołę polska miała - z kurestwa na studaich, a tak mnie Pan Bóg wyśmiał - po co ci te oceny i mnie przekreślił i WSZĘDZIE MNIE JUŻ okradli bo sie kurwami nie przejęłam - piranią się nie zrobiłam na kurwy na magisterskich i mnie okradli i w szkole i na uczelni dalej. Tak jest w Polsce jak się złodziejstwem nie przejmiesz - rozdrapią cię jak mnie i tyle :( jak ja tego załuję. Bo miałam mieć 2 stypodendia a ja co zrobiłam - ustąpiłam kurwom co stały o pościel. Jak w niemieckich hotelach dziś pracują to miały rację, a jak nie - kasa do oddania. Bo nic się nie zgadza wiecie. Przez kurwy co stały na studiach O POŚCIEL. O pościel bo za te pieniądze co nakradły miały sw SWOJĄ pościel kupić i by ich nie było, a tak pościel sie po nich wietrzy na tych studiach do dziś i tyle. Jeszcze kiedyś im nawale po mordach, ale wiecie - ratuje mnie, że zabić mnie chcieli na wejście i tyle. To pózniej taka jakaś szurnięta się zrobiłam :(

I zobaczcie czemu oni tu dzwonili bezczelne zera. Bo jechali sobie artykułami żeby nic wspólnego ze mną nie mieć. A doktorat? Przecież to sensu nie ma!!! Po studiach jakbym je wydała 1% racji. Ale to byla część STUDIÓW DOKOTORSKICH to jest pomysł - był - jak z wydaniem się z Polką. I tyle :( Chory umysłowo :( Ja miałam mieć papiery z Polski tam - ale nie takie. Takie, żebym nie poszła siedzieć w razie co. Bo mi powiedzą jakie. Takie i tyle. I wiecie - nauka polska niech sie sama urtatuje. Mi profesor z Warszawy pasował na tym doktoracie bo ja mam rzymski rodowód. No to Rzym, Warszawa i tyle. Ale inni się na nim nie wybiją. DOKŁADNIE ja w Anglii bym coś nim zdziałała i PO MNIE ktoś - ale jak mi na tej uczelni nie umieli ustąpić - tylko auto we mnie widzieli - tak wszędzie w tych pracach i taka się zrobiłam STRASZNA - a klnę strasznie. Ale nie palę za to. Piję trochę i klnę przerażająco :( Tyle.

I wiecie taka firma i oni sobie jadą po mojej rodzinie, po mnie, jakaś Agnieszka Śmieszka to wszystko przez nich, teraz mnie będą próbowali WRABIAĆ w pracę od grupy, żeby jakoś wyglądać bo oni nie mogli uwierzyć, ze ja tylko pieniądze chciałam zarobić. To mieli uwierzyć. A dziś to samo, ale coś tam wymyślę. Że harpuny chcę kupić z Holandii. To nad morzem mi powiedzą. To na wycieczkę pojadę i kupię. Co mam mówić? Ze gówno mnie to wszystko obchodzi byleby trochę kasy zarobić? I tak nie uwierzą. Nie wiem czemu. Tacy są i tyle. I nigdy nie zgadną o co stoję w holandii - wtedy tam po mnie, ale za głupi sa na to. A poza tym... no jedną rzecz by musieli mnieć ze mną wspólna. Czemu nie perfumy? nie pasują. Bo nie i już wiecie. Do perfum chcesz iść powiedzą. Nie bo bym oszalala. I nigdy im nie pwoiem o co chodzi bo nie i już :(

Zachód to gówno z dupy. Zapamiętajcie to sobie. Nikt się nimi już nie przejmuje na świecie. Nikt. Kiedyś najadą ich Chiny i Rosja - zwrot podatku dostaniesz mi pwoiedzą - to jeszcze na czymś ci zależy. Na niczym. Na końcu świata za rok i zebym sprzedała mieszkanie w Kownie i zamieniła na jakieś przy granicy. Bo już mi sie odechciało morza. Od kiedy to? Bo chyba umyślili, że dadzą mnie do Roterdamu za to New Mexico, a brat wyjedzie. O nie! To juz im sie nie uda. Ja mam do Roterdamu wstęp wzbroniony za ...rybitwę wiecie. Śmiechu warte. Polacy w Roterdamie a morza nie mają. Przez Agnieszkę śmieszkę. Po co pojechała do USA? I tyle. Całe morze wam niszczy. USA wam zniszczyła, morze wam niszczy - jedna patologia i to jest dobrze bo się wyda, a jak nie? Ona nigdy nie wyjdzie za mąż. Ja wyjdę a ona nie wyjdzie. I do Roterdamu nie wrócę NIGDY. I koniec. Same bzdury, a w tej firmie jak pracy stałej nie dostanie matka czworga DO PIEKŁA trafi za mnie i tyle. Bo jest zablokowana tam przeze mnie, żeby nie było, że nie szukałam stałej pracy co mi chcą udowodnić wiecie, ale na razie jedyne co może IM każdy udowodnić lekko to to, że oszukują bo 2 tygodnie gdybym tak była to mogę się już z pracą na zachodzie pożegnać bo to wiem i musiałabym mieć coś w polsce, a tak, ze tak kłamią to zaś mogę pojechać - na ile i co nie wiadomo ale... no to jak ty szukasz tej stałej pracy skoro nie chcesz pracy od grupy? Ja chcę stałej pracy od pracodawcy zagranicznego BEZ GRUPY. To takiej nie ma. To se znajdę i tyle. I tak chodziło mi tylko o kasę i mogę wracać. Bo widać. A reszta bez znaczenia. Bo jak o coś wiećej to nie, ale kasa może być bo to wiem. I co? 2 tygodnie. Ty też miałaś gdzieśumowę sie dowiem. No bo mam doświadczenia już jak sie polskie umowy w Holandii honoruje. Własnie tak i tyle. A to jest prawda a reszta nie i tyle. I ja honorując wiecie ich umowę - pięknie skończyłam i tyle. A co by było gdybym soie z tych PIERDOLNIĘTYYCH UMYSŁOWO czekolad poszła? Nic sie dowiem. Ciekawe - prześladowanie i tyle :( Takie cymbały głupie wiecie -szkoda słów na nich , pistolet albo trutka na szczury. Jedyna gadka z nimi :(

Wiecie - ja sie do tego ogrdodnictwa NIGDy nie przyznam bo mnie AGNIESZKA ŚMIESZKA tam z biura wyśle znowu na morderstwo. tyle tam wszyscy robią bo widać bo by o mnie stali tam, ale nic. To niech sie też modlą o koniec świata bo wszyscy wylecą za rok - dwa. Bo miał być porządek. Wszystko zwalą na biuro i tyle. A ja nie mam i nie chcę mieć nic wspólnego z żadną Agnieszka Śmieszka. Ona nawet się nie nazywa tak. tylko ma książkę o chorym NA ŁEB jak dla mnie stateczku tak wydaną w Polsce. Jako agnieszka śmieszka. Dlatego IDEALNIE pasuje do mojego starszego brata bo to też jest chory umysłowo stateczek jak dla mnie i tyle. I czemu on jej nie chce w tym biurze, wiecie. Tak do siebie pasują. On się z niahajtnąć powinien - taka ma w Polsce opinię, a to przecież jest najważniejsze i tyle.