Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sunset and sunrise

30-letni facet jest ciągle sam - czy to nie dziwne ???

Polecane posty

Gość smutnaosoooobasmutnaaaaa
I wiecie zamiast te ksiązki rozmonotwać i dać do miasta to rozmontują ogrodnictwo i zawsze będzie na mnie bo sie wydać nie chciałam. I dobrze zrobiłam i tyle. Bez sensu wszystko i tyle. Nie mój poziom i tyle. Ja mam znacznie niszczy. Wiecie - mógłby być facet z ojcem ALE NORMALNY. A poza tym ja mam dzieci z pierwszej firmy. Bliżniaki. A ten mój brat ma brata bliżniaka. Nigdy bym nie wiedziała czy rozmawiam z nim czy z jego bratem bliżniakiem i tyle. jeszcze zostaje matka czowrga z Roterdamu. Co ta kanalia bez pracy stałej wymyśli? Miejmy nadzieję, że pójdzie się walić bo co jej zaostaje. na 5 dziecko oczywiście. Po mnie mi powie. Nie po swoich rodzicach. Bo mieli mieć 5 dzieci - ograna też i koniec. A jak nie dostanie tam stałej pracy to DO PIEKŁA - sama ją tam wrzucę za tydzień wakacji. Bo ja tam jak dla niej wakacje miałam wiecie. A ona? Bez stałej pracy TEŻ!!! Przykro mi bardzo. I jeszcze oszukuje firmę, że jej zależy na JAKIEJKOLWIEK pracy stałej. Na żadnej. Bo by znała język i poszła gotować wiecie. Szyć mi powie - nie kucharką by pani była tak pani dobrze gotuje. kurwą roterdamską tez pani pasuje być. Także możliwości jest dużo. I tyle mnie to obchodzi wiecie :( Oby skonczyła W MORZU i tyle jej napiszę. Bo nawet ochrzczona nie jest bo czuje to. To się miała ochrzcić w Polsce bo zrobi to co moja matka - ochrzci się na wszystkich w Roterdamie i będzie miała morze i nie po niej bo na nią będzie i jest, że morza tam nie mają. Ale tego morza nie będzie dalej bo moja matka nie chrzciła sie na morze, a widzą że tylko tak by rację miała. I tyle ja tam wszystkich obchodzę i moje nieszczęście w życiu. I NIGDY TEGO MORZA W TEJ HOLANDII NASI NIE BĘDĄ MIEĆ - za to. A mieli je ode mnie sprzed 8 lat i tyle. I tego nie rozumieli. Bo nagle zaczęli mieć morze - od tego młodszego brata wiecie. Ale już go nie mają i nigdy nie będą mieć bo tak i juz. Bo do takiej głupiej szkoły mnie matka przybrana posłała i jakby nie ten Goethje w t. górach to po mnie musiałabym służyć ZWYKJŁYM POLSKIM ZBOCZEŃCÓW. Na szczęście ten Goethe w T. górach był. No wiecie - jeden skandal wszystko :( Wybaczcie :(

Wiecie - ten młodszy jak bęzie miał dziecko z lesbą to po nim!! Nigdy go nie dam!!! Z żadną lesbą. I płacze pewnie, że miał se dziecko z kurwą zrobić póki był czas - tacy są. A ja wtedy wiecie zostanę wtłoczona do tego starszego BO TAK IM PASUJE, ale zrobię wszystko żeby NIC TAKIEGO SIĘ NIE STAŁo bo za dużo sobie myślą te zera z zachodu i koniec. Ja se zrobię dziecko z lesbą bo tak pasuje. A takiej lesby jak w Polsce na zachodzie nie ma, no to się do niej przyznaję i co mi zrobią? Z takim rodowodem lesba nie do pobicia. Które lesby są najlepsze - POLSKIE im powiem i rozwalam całe lesbije z ogrodnictwa bo mi powiedzą, ze o nie stoję. Nie - tym rodowodem wszystko rozwalam. A jak rozwalą książki to beze mnie. Bo one sobie tam moga być tylko ja to miałam wiedzieć. Błąd i tyle. I temu rodowodowi nikt nie da rady tu i w sumie wszystkie do wyrzucenia. Taka prada. A ksiażki mnie nie obchodzą bo sie wydać nie chciałam ani tam ani nigdzie. Jedynie ten młodszy brat wiecie - trochę morza od niego i tyle. I wiecie co mogłam zrobić po Roterdami 2002? Wyjechać w Polsce nad morze. Tyle i koniec. I cały czas to morze było ode mnie, a teraz niech z tego Roterdamu ci nasi zwalają. gdzie chcą - do Gdańska. Ich tylko 1 juz tam moze ratować, ale nigdy im tego nie powiem wiecie za to, że w 2005 roku mnie dali na samobójstwo jako nauczycielkę biologii , oszukiwali tu i za tego Amerykanina wiecie. A to też by było ode mnie - to nie chcą bo śmierdzę. A oni dopiero. Oni smierdzą gównbem z dupy. I tyle :(

Ze nie chcę lesbij mi powiedzą a to częśc Europy jest. Jeśli Litwa jest częścią Europy? i tyle. No bo to jest prawda, ale ja Kanalii Smieszce już pomagać nie będę. Ona sadem się tam miała wspomóc. Jakby była normalna sad w biurze by jej starczył zupełnie. Ale to głupol od Królewny Śnieżki. Tym bardziej miała mieć sad ta idiotka, ale dobrze ma sie ona a ja nie. Bo jak ja z Litwy to ona znad morza. No i co? Rozmawiajcie sobie z takimi zerami. ona jest znad morza. Z lasu jakaś ciulica NieDZWIEDZICA wiecie - walę w nią ODPOWIEDNIO i tyle. i jej w tym biurze nie ma. Bo jeszcze mi ciulica bedzie szkodzić w tym biurze. Co ona tam może robić jak ona nawet nie wie po co sady rosną. Nie wiem - gzić się? Dobrze by było. A ja wszedzie oberwę bo ruska miała być w biurze, a jest jakaś młoda...Holenderka. Holenderka? I się będą śmiali. Polka z 2 dzieci jest w biurze bo żyć za co w Polsce nie ma. Dlatego jest przyjęta :(

Ten głupi chory umysłowo ciul starszy mój brat nie bedzie mi rządził wiecie - jakby to wszystko miał od ojca to by mógl być. każdy głupi widzi co on wyprawia. oni go mieli WYPALIĆ i tyle. Wszystko mu wypalić i go wyrzucić i mnie to nie obchodzi bo przez niego ten młodszy nie zajdzie wyżej, a on a tamten. Zera dwa, ale ten a tamten wiecie. I żeby sie ODPIERDOLIŁ ode mnie bo dzieci nie ma i niech zwala. A żony też. Co on sobą w ogóle prezentuje? On jest profesor uczelni wyżej. Dużo by chciał i tyle. Mnie nie zobaczy już nigdy. Pomodlę się o to żeby nie było że sie szwendam po idiotach bo co robić nie mam. I tyle :(

Wiecie - ten młodszy zawsze będzie miał do mnie pretensje, że przeze mnie niczego nie osiągnął bo sie nie wróciłam do tego CIULNIETEGO ogrodnictwa, ale może jakoś to zrozumie. Nie będe popierała takiego ciulstwa i koniec. Miałam sie zapytać tej całej pierdolniętej Śmieszki czy to jest jej nazwisko ale też po mnie. Może to zrozumie kiedyś i mi wybaczy. I tyle. Może niech pomyśli tak - te lesby tam były bez wartości, jedynie lesby z wartościami to LESBY POLSKIE - dlatego się nie wróciła bo była z Litwy wiecie. Bo była to RYBITWA Z LITWY. No może mi wybaczy i tyle. Ale taka jest prawda - przecież to poniżające - Śmieszka w biurze, a ja z lesbami słuchajcie w mieszkaniu w fizycznej. Bo nie zapłaciła i Śmieszka ma rację miała oddawać. Za co? Ja musiałam ŻYCIE RAOTWAĆ WŁAŚCICIELOWI I SAMA SIĘ RATOWAĆ - jakby go w biurze uratowali to mają rację. Dajcie mi spokój. No to mieli go se sami zabić. Araby mi w biurze mi będa rządzić - jeszcze czego :( I oby ta ruska ich w powietrze nie wysadziła jak ma córke lekarkę - przykro mi :(

Wiecie zyją tylko tym domkiem I WYLIZYWANIeM SIe i one są moralne. Bo one są moralne juz od takiej co to wymyśliła. Nie popisała sie ona też , nie moja sprawa - ja mam tylko słownictwo po nich wiecie. One są moralne. Najbardziej morderczyni 2 ludzi. Wszystkie lepsze ode mnie bo pracują a ja się lenię. Nie to są LESBY bez wartości,a jedna ma rodowód - od kogo? ODE MNIE, zeby jej nie wyrzuciły bo nic nie znaczy. Takie są. A ta też równie piękna jak inteligentna. Po prostu ją wyrzucą bez tego rodowodu a tak uważają, że są moralne dzięki niej. Nie są. Ona to tam jeszcze - stała pracę ma, a tamte? Bo wiecie - ja na nich w tych Niemczech, ze nie dostałam tam stałej pracy PRZEZ POLKI!!! NIe przez Polki powiem bo są niemoralne i nikt im pracy nie chce dać. Arabowie maja pracę , a Polki z niemieckim paszportem są po prostu gorzej niż śmieci bo takie niemoralne są i głupie też - walą się relą, niczym nie interesuja tylko lesbieniem i tam wracać? NIgdy i tyle :(

I wiecie w razie co ja powiem, że praca była Od niemek i dalej by była od Polki tam - no polko-niemki, ale z rodowodem ale grupa TAKA STRASZNA , że nikt tej pracy nie ma. Ciekawe czemu powiedzą? Na pewno nie przez lesbijstwo. I powiem że rządzi taka mała kurduplica, taki KRASNAL tam rządzi zmówiony na dziecko z takim chorym na łeb Arabemm, że mnie wyrzucił ze strachu, ze gdzieś tam tę stałą pracę mogłabym dostać. TO PO CO TEN CHUJ ALBAŃSKI łazi do tej roboty. Bo wszystko od niego - ale od kogo wysyłałą ta jebane z ciula Śmieszka - ona od niego nie wysyłala i niech sie jebają bo wysłac nie umie jak należy, żeby pieniądze były, ale kurwa ty wyjdziesz na najgorszą wariatke - a ona awans bo nikogo nie zabiła to moze byc w biurze. To niech brata da do biura wiecie ten idiota - co oni robią w tym biurze tam? Też się musżę liczyć że wszyscy na niego przeze mnie wiecie. I co on osiągnie? Jak sie ożeni? Dzieci z lebami mu zostały po tym starszym deklu. Co on sobie nie wyobraża. Niech se idzie na kurwy i ludzi normalnych w spokoju zostawi. Co on więcej sobą prezentuje albo niech se dziecko z lesbą zrobi. Co to jemu nie pasuje? A jednak ten młodszy jest inteligentniejszy i do czegoś by doszedł gdyby był trochę mądrzejszy jako nastolatek. Miał się zrobić od razu ojcem. Nic więcej. od razu z tej bioli miał widzieć tylko rozmnażanie, potepić koleżanki i tyle. No i tak się skończylo i tyle. Miał im dzieci zrobić i koniec. I odejść. Swoją rolę spełnił. A ten starszy? Miał takie problemy? Nie miał. No to niech zwala. A jakby miał taka załogę, że przychodzą do pracy i się przed nim NA NIEGo rozbierają bo miał być lekarzem. Ciekawe co by zrobił wtedy, żeby nie zwariować, a 15 lat nie miał. Bo go potępia. zalezy kto go potępia - on to wiecie śmiechu warte i tyle :(

Bo wiecie oni na mnie,że ja nie chcę tam wracać bo latają po nagu a co ci to przeszkadza. No niby niech locą, ale za 5 minut dojdą do wniosku że tak mnie ograją bo to lesbienie to nie dadzą mi rady, ale po nagu lesba z Polski nie latała to mnie tak będą ogrywać no i co? I niczego nie osiągnę i po co tam wracać? A ten młodszy miałby GOŁE BABY w lodówce i ciekawe co z nim dalej wiecie. Wszyscy na mnie by byli i tyle. GOŁE BABY W LODÓWCE - no to juz skandal jest i tyle. I by mnie ściągali do niego i tyle. Bez sensu - bo sie nie ożenił. Bo mu nie dali szansy, ojca zabili. Jak on ma się teraz ma wydać 15 lat po fakcie i tyle. Bo sie nie rozbiera i tyle. Tam miała być policja w szkole, skandal i tyle, co to za rozbieranie się i tyle z całości i koniec. A w tym ogrodnictwie niech sobie przemyśli te lesbije też - a jakby tak zaczęły mu po nagu latać? Dałby im też? A tylko tego brakuje i tyle. bez sensu i tyle.Bo im ciepło. Wszystko już mogą robić. To srać tez można byle gdzie jak latać po nagu można to wysrać się NALEŻY w kwiatki bo ja poszłam tam do kibla i na mnie. No to jedynie czego żałuję, ze w w kwiatki na dworze nie nasrałam - tak się wszyscy tym przejmują. I tyle mam do napisania. Że nic po mnie nie zostało - bo nie nasrałam w kwiatki a taka była kolejka do kibla a ja tam siedziałam siedziałam - chyba dziecko tam robiłam - taka mam opinię. Ale z kim? No kandydata też już mam w odpowiednim wieku. Z mordercami sie nie zadaje ja na to. Tyle ile muszę. Dziecka z mordercą nie palnuję i tyle. Żadnego. Na kiblu też, ale kto wie co mi wyjdzie w życiu jeszcze :( I tyle I mi powiedza, że ten starszy nikogo jeszcze nie zabił to przecież bym mogła miec dziecko z nim. To miał im powiem i tak go należy traktować - jak morderce. Jaki ten młodszy w rpacy jest, a jaki on i tyle. :( taka prawda :(

Wiecie - ja też chcę do czegoś dojść w życiu. 6 lat do kitu, dalej mnie pomawiają - dajcie spokój. Wszystko bez sensu. A młodszego mi szkoda, nie dam go i tyle. Bo wszystko przez matkę. Miała sama z siebie coś tam, a ona też na pewno tylko matki się trzymała i jego tez wciągnęło, ale go WCIĄGNĘŁo - nie że się sam poddał. A ten starszy się poddał to nie jest to samo. Poza tym on ma normalną rodzinę i nawet jutro on ma matkę i ojca zyjących, wy tego nie rozumiecie, a ten młodszy ma matkę, ale nie żyje - to niech mu kasę oddawają i juz to przeżyję. Widzicie - wyżej od niego powinnam być i tyle. Bo tak i juz. Bo on jest z kraju LENNEGo i tyle. I wszedzie ma wciu... politycznie. Ja i tak jestem górą W TEJ CHWILI wiecie. I tyle. I mam niżej od niego. W życiu? Bez sensu. To wszystko nie ma sensu. Ja tak myślę - ja sobie wyjadę wiecie albo może coś się zmieni? Ale najpewniej niech sie to wszystko kończy za rok i tyle :( Ja już nie mam pomysłu na nic. Przecież ja powinnam miec dobrą pracę wyżej od tego młodszego. ja sie nie dam. Od starszego nie, ale od młodszego tak. Oni są róznych narodowości, sie w ogóle nie zrozumieją i tyle. ten młodszy w ogóle nie jest Niemcem. Z rodowodu. Od Goethego już jest. No ale moj patron tez mu sie przyda i tyle. Od Goethego - Goethem miał być na te dwie mendy i się nie...lesbić pasuje. Nie geić umówmy się. Iść na policję mi powie na nie i by ojciec żył a tak? Jemu to chyba pasuje , ciekawe co będzie dalej i go kropnęli - ojca. I tyle z wszystkiego. Temu na raka to lekarzem miał być, a ten? Dopiero mi powie. Albo medycyna sądowa. SAMOBÓJSTWO. Oni razem byli nienormalni z tą matką mi powiedzą. Wiecie - w to wniknąć to by trzeba być tam dzień po dniu. Popełnił samobójstwo i tyle ten ojciec :(

Wiecie tu taka była na tym forum, ze z matką sie lała i kazałam jej na policję chodzić, żeby jej z mieszkania nie wylała, a tam? TO SAMo. Miał iść na policję i by był policjantem. Mieszkanie powie mi. No dom niby miał... ale pracę miałby , mógłby cos wynając. No pewnie zero wplywu na matkę. Nie wiem, no ale... tak się nim przejmowała. No wiecie - dlatego go nie dam i tyle. I z tego wszystkiego jeszcze dziecko na kiblu z lesbą. A co robić mi powie? No to już sam se tak zrób. Bo nie pasuje mu żadne małżeństwo i tyle. No wiecie ja bym nie postawiła na lesby bo przez tę moją koleżankę on bedzie Z POLSKI wtedy. No to musi już to sobie przemyśleć bo miałą TAKI STRASZNY RODOWÓD , że żadna jej tam rady nie da. Niemka to była rodowodowa. Ale ja miałam rzymski rodowód i nie dała mi rady. Chodziła, myślała - jaki ja mogę mieć rodowód. Ale nie miała szans się domyślić żadnych. No i jak se zrobi to dziecko z lesbą to zostanie sam bo ja nie jestem Polką - ja nie chcę być Polką wiecie. No ale co mam robić przez głupią Smieszkę. Czemu ja nie mam tych lesb ogranych? No właśnie przez te pojebaną w nie wiem co Śmieszkę i tyle. Bo mi nie powiedziała. Tylko to mnie ratuje żeby dalej wyjechać wiecie i tyle :( O matko życie jest straszne. Bo takie rzeczy sie mówi i tyle. Ona powie o zabójstwach - nie to nie trzeba W OGRoDNICTWIE. W ksiązkach mieli mnie ostrzec przed facetem Ilony i mnie do niego nie dać i bym pracę miała, ale w ogrodnictwie nie ostrzega sie przed mordercami - zresztą tego nie widać - jak to ktoś chce tak ostrzec. Natomiast lesbijki natarczywe to jest zagrożenie, morderca to jak zamorduje. No to w takim samym sensie, ale mnie chodzi o lesbijstwo w ogrodnictwie i tyle. Bez wykształcenia mają być moralne i tyle. Kierunkowego. Mają wykształcenie mogą se byc niemoralne - nie mają nie powinny. Mordować - mogą - póki ich nie złapią ale morderstwo i lesbijstwo? No to moralność i tyle. Ogrodnictwo można dopuścić jako ogrywanie morderstwa dla mnie - choć czemu nie więżniarka tam pracuje? Nie wiem. I akurat w więzieniu by pozwolili morderczyni sie lesbić gdyby pracowała? EEE wątpię. No to bez pracy by została - zwłaszcza w ogrodnictwie. Który ma pracę morderca? Moralny i tyle :(

Wiecie dlaczego tam nie wrócę? Bo w wiezieniu ta Żaklina by WCALE PRACY NIE DOSTAŁA. WCALE. Siedziałaby do końca. Jak ona sobie dalej swoje życie wyobrażała? i tyle. Nie dostałaby pracy jakby sie wydało czemu listonosza zabiła i koniec. Żadna baba by jej nie dała się. I dlatego mam ją gdzieś i tyle. A mojego brata starszego także bo w wiezieniu nie dostałaby a u niego ma. Powiedziałam - niech go traktują jak mordercę bo się ze mnie śmieją, że taki dobry człowiek a ta morderca - dziękuję bardzo. Młodszy też nie jest ideał , ale jakiś wpływ na niego bym miała, a na tego? Ło matko - jeszcze by mi powiedzieli , że PRZEZE MNIE SIĘ POGORSZYŁ - no jakby zabił kogoś. Księdza. Ale nic dobrego by o mnie nikt nie powiedział. Tacy są a on jest. A wiecie - jednak każdy chce jakoś wyglądać i tyle. PRZED LUDZMI i tyle. :(

wiecie ja mam po swojej stronie taką koleżankę ze studiów i Amerykanina i mnie to starczy. Reszta bez sensu i tyle. I ludzie myślą , że on tu będzie mieszkał. Nie - tu nie. Ale dom ode mnie dostanie. On to sprzeda - co z tym robić? A niech robi co chce. Choć szkoda mu tego. Może wynajmnie komuś. On tu nie może być, ale ten dom, okolicę. W końcu po studiach i w ogóle. Bo tego domu nikt nie chce. On se weźmnie, ale tu nie będzie - nie może tu być i tyle. Bez sensu po prostu. Po co tu komu angielski i tyle. Ja tez tak myśle i gdybym wiedziała że Goethe był w T. Górach to bym stała o Niemców wiecie i była germanistką a tak? A siostry to miałam takie, że nie umiały słów niemieckich wymówic. One sobie język na niemieckim łamały a przez rodowody umarły. No to wszystko źle i tyle. Gdzie one tdo podsatwówki chodziły? Do jakiejś meliny. W sumie to było dziwne - ani niemieckiego ani angielskiego albo kłamały. Takie kłamczuchy dwie. KOZUCHY KŁAMCZUCHY. No ale... najgorsze nie były.

Wiecie dlaczego sie nie gwałci też? I TO JEST PRAWDA - oralnie powiedzą. Nie - każdy gwałt to jest, że coś tracisz z języka bo np. mojej matki żałują, że niemieckiego nie uczyła bo by była ich. Nie pasowało. Bo powie - podobno chodziło o panstwo no to jezyk zostawał i tyle. I gothego miała być. kto niemieckiego powinien uczyć? Kto ma Goethego i tyle. On nie był kształcony i tyle. Nie trzeba mieć studiów i dlatego nie jestem germanistką. Egzaminy starczą z INSTYTUTU. I tyle. A reszta? A nie wiem wiecie... I kto ma Goethego powinien mieć może wiecie. I te moje siostry mają Goethego, jego rodowód bo po prostu po gwałcie im się zrobiło, że nie umiały niemieckich słow wymówić. Dlatego to wszystko jest karalne i koniec. Zawsze jest coś z mową jak zgwałcisz. Jeszcze zbiorowo i tyle. Albo róznych rzeczy nie powiesz, albo języki idą, albo w ogóle jakieś takie wycofanie. Ta tam jest najróżniej wiecie bo są jeszcze charaktery i tyle - ludzie mają rózny charakter i dlatego też np. no to jest trudne do wtyłumaczenia ale to należy wiedzieć czy z tym sie liczyć. A to nie wszystko jest bo coś jest najważniejszego ale to nie powiem co i jak i tyle. Bo nie - bo z tego powinnam byc psychologiem bo ja jestem psychologiem - tylko morderstwo zawaliłam i tyle. A tak to jestem niezłym psychologiem. Wszyscy niemroalnośc, niemoralnośc - nie morderstwo i koniec. Nigdy się nie dam. Normalny człowiek wiecie niemoralność może mieć gdzieś choć wiecie - ja żałuję, że wiele rzeczy olałam bo niemoralnośc na kogoś można skierować. Np. ktoś jest sam ale wiecie no to np. ktoś małzeństwem złym w kogoś wali, ktoś biega po nagu - na to samo wychodzi. Złe małzenstwo, wstrętne, ale małzeństwo i na wszystkich wiecie. Albo że ktoś jest sam a ktoś ma jakiegoś tam chłopaka/dziewczynę - na to samo wychodzi CHYBA. No i to trzeba reagować bo tym można oberwać i tyle. No i tyle. No dlatego ja wielu rzeczy żałuję w życiu bo może bym miała lepiej bo w pracy na pewno miałam bardziej reagować to zareagowali na mnie wiecie - i bez sensu. Merytorycznie mają OBŁĘD, jedynie moralność/niemoralnośc no wiecie - ale ja stałam o przyszłość ucznia/ocenę - co dalej - tyle ile. Na studia nikt nie szedł, a nawet to nie z Goethego i tyle. Takie rzeczy. ?

Bo wiecie jak ta twoja matka miała uczyć tego niemieckiego jak nie po studiach? Egzaminy państwowe miała mieć jakieś. Nie wiem czy wtedy były - nie mam pojęcia. BO W SUMIE wiecie - to miała robić w czasie ciąży. Coś robić. A co ona robiła? Jadła i se grała. No a może miała se coś zdać wiecie - tak myśleć. I teraz nie rozumiecie mnie - TAK MIAŁA myśleć i nie umiała i tyle. Bo wiecie z tych egzaminów możeby sobie poszła na studia póżniej w Wielkiej Brytani i tyle. A tak? Z tych studiów mogła też mieć egzaminy, ale nie umiała myśleć językiem. ciekawe czemu. A w ogóle ona im powie - mieli sobie wyekzekwoać pieniądze za studia i tak dalej. Przysłać jej rachunek bo akurat miała z czego oddać. I dlatego acha ja nie dostanę pieniędzy bo rachunek sobie życzą za grób, kaplicę i tak dalej. KAPLICĘ? Chyba zdurnieli - kto tam leżał goły w kaplicy? Ona? Tak sie zaczęło. To miała powiedzieć. No wiecie... sama nie wiem co bym zrobiła gdybym jako zakonnica bez dachu nad głową zobaczyła pełno gołych księży profanujących wiarę. No ale pózniej miała mieszkanie to w dupie to miała im powie. No a oni? Coś tam coś tam... ideały wiecie. A pierwszy punkt - co w tym zakonie robiła? No to oni że mieszkanie miała dzięki księdzu, że on to wiedział. No to pięknie skończyła. I wiecie oni na mnie, ale ona była zgwałcona zbiorowo i cały niemiecki jej przepadł i tyle :( Bo sie zesrać mieli z zawiści, ale wiecie PO CO JEJ DALI JESZCZE DOKTORAT ROBIĆ? To juz zwariowali. Pan Bóg też sie tym śmieciom nigdy nie da. I przez głupi doktorat matki nie mam. Wiecie czemu oni jej go dali - bo by POSZŁA bo dziecka nie było, wszystko bez sensu. I żeby nie poszła. A pieniądze? I tak juz była cała KOMPLETNIE SPIEPRZONA i ciekawe czemu to ją tak zatrzymywali wiecie - czyżby chcieli ją kanonizować? To nie jest jej wina wszystko - 1% jest jej winy, a wszystko jest na nią. I wiecie co Pan Bóg to się muszą posuwać bo wszystko by uszło ale nie w TEJ KAPLICY i dlatego musieli wybudować kaplicę bo to była Kaplica Miłosierdzia Bożego. Wy tego nie rozumiecie. Tylko dlatego musieli to wybudować. No i jeszcze na nią - na siebie nic - tylko na nią. Takie downy - na 100 km wiecie od nich i tyle :( A ona im się nigdy nie da bo nie i już. Bo ona sobie w języki pójdzie? A niemiecki? A gwałt? Po tym idzie cały język i TAK SIĘ WSADZA za gwałty wiecie - obniżeniem sprawności intelektualnych. Dlatego sie idzie na policję za gwałty i sa karalne i taka jest prawda :(

zwłaaszcza wiecie w młodycm wieku sie idzie na policję - ktoś by miał studia, lepszą pracę - takie coś to jest, ale był zgwałcony i niczego nie wymyślił. Taka jest prawda BO TAK I JUZ. Bo tak wpływają na człowieka wydarzenia TRAUMATYCZNE i to jest takie wydarzenie - silny stres i zbyt silny stres. I zależy jaki gwałt zależy co i jak. To jest wydarzenie traumatyczne i dlatego na policję sie idzie i tyle. Bo że ktoś ginie - to wszyscy widzą, a to? i tyle :(

I wiecie to nie jest, że ten mój młodszy nie chce mieć dziecka z lesbą- w sensie , ze ja mu zabraniam. A niech se robi co chce tylko tak - ja nie chcę nic mieć z tym wspólnego żeby nie można było tym na mnie wpływu wywierać i jesli tak jest to se je zrobi teraz - no moralny uczynek skandaliczny, ale jego sprawa I CIEKAWE ŻE BĘDZIE wiecie miał to dziecko teraz. Akurat :( To było tylko na mnie. A wiecie - przecież to człowiek jest. Ja w ogóle tego nie komentuję ale taka jest Holandia. Tylko wiecie - to by było na mnie dziecko - to co ja do kicia tam wtedy? Tak pasuje. Nawet teraz mi powiedza, ale już mnie pieprzą. Przez siostry na pewno. Bo wiecie one przez to sie powiesiły, że siedzieć miały iść. Za wysoko były i tyle. Tych studiów miało nie być, ja to samo :( No i tyle. Teraz niech se już robi co chce - na mnie nie ma to wpływu, a tak wiecie - jakieś dziecko mnie kiedyś zabije jak sie dowie czemu ojciec matki nie poślubił. Dajcie spokój :( I tyle :( Po co mi to? A tak to se może myśleć z kim to dziecko i tyle. W razie co, nie? Niby ma jeszcze czas, ale co mu zostaje... ? :(

Gość dzifny
LOL

Gość gość
Bo jest gay to jasne i proste:)

Gość fafafafafasdfasdasdasd
Smutna idz się utop ty glupi pasozycie

Gość gość
Niestety jestem w podobnej sytuacji do tego opisanego wyżej faceta, jeszcze ani razu nie miałem żadnej kobiety tak na serio. Dlatego mam zamiar zdecydować się na urok miłosny http://magiczny-swiat.es24.pl/opis/7596348/1-dniowy-urok-milosny-by-rozkochac-w-sobie-mezczyzne-lub-kobiete-wykonuje-dla-ciebie-maria-bucardi.html Marii Bucardi, wiele osób twierdzi, że mocno im on pomógł i dzięki niemu znalazły drugą połówkę, dlatego też chcę tego spróbować, może mi też się poszczęści, w pierw obczaiłem ta Marię i wygląda na bardzo sensowną kobietę, która zna się na swoim fachu i wie co robi.

Gość gość
Ja mam 43 lata i ciągle jestem sam.