Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jestem ciekawa czy....

Czy chęć przerwy w związku zwiastuje rozstanie?

Polecane posty

Mamy pewien problem może to jeszcze nie kryzys ale jest coś na rzeczy, po ostatniej rozmowie mój facet powiedział że potrzebuje "przerwy" żeby sobie wszystko przemyśleć, żebyśmy się nie spotykali i nie dzwonili, żadnego kontaktu... że on sobie pomyśli na spokojnie itp. i powiedział że wystarczą 2 dni ze w niedziele zadzwoni, lub żebym ja zadzwoniła :/ (nie mam zamiaru tego robić), nie wiem czy dobrze zrobiłam że poszłam na takie coś, to wykańcza mnie psychicznie :( czy to już koniec? czy rzeczywiście można potrzebować 2 dni "wolnego" żeby pomyśleć?

Gość BrZyDkA bAbA
szczerze? czasami warto ja z moim mieliśmy niedawno miesiąc przerwy i na dobre nam to wyszło jak sobie ufacie to nic się nie stanie :) macie czas na przemyslenie tego i owego

mysle ze tak :( skoro ma watpliwosci,byle tylko jakiejs glupoty nie zrobil

Gość stokrotka97.97
ciekawe, ze akurat te 2 dni to weekend.. ja bym sie zgodzila ale jakos w sr tyg, w weekend moze przemyslac sobie to na spokojnie w barze z piwskiem, kolegami i laseczkami chetnymi na...

tak coś czuje że on chciał sprawdzić jak mu będzie beze mnie, czy zatęskni za rozmowami itp najgorsze że nie wiem co wymyślił i czy w ogóle myślał o nas, o mnie :( to mnie dobija, chcę żeby było już jutro :( jeżeli nie odezwie się jutro do wieczora to chyba sama zadzwonię :( płakać mi się chce i ten czas tak się dłuży

żałuję że na to poszłam :( :( :(

Gość uppppppppp
...

Gość MarikaAzzura
u mnie, niestety, przerwa byla wstepem do rozstania...

siedzę i nie wiem co mam ze sobą zrobić :( brzuch mnie boli z nerwów

Gość no to ja odpowiemm
a ja sama bym chciala taka przerwe. w takiej przerwie mozna sie samemu przekonac, czy na pewno nam na niej zalezy. tylko nie moge wymagac tego od swojego partnera, bo to wyglada tak, ze sobie go teraz odstawie, bo go nie potrzebuje, nie jestem pewna, a potem wezme go sobie z powrotem kiedy bede miala ochote...wiem ,ze on nie poszedlby na to. chociaz wiem, ze gdybysmy mieli ta przerwe ,to bym mu ufala, wiem ,ze nic by nie zrobil. dziwne , ze ten twoj od razu wie, ile czasu potrzebuje na to myslenie. dla mnie warunkiem by bylo, ze czas mam w miare nieograniczony; tydzien, dwa, ale sama nie wiem kiedy sie odezwe, ale dwa dni wydaje mi sie za krotkie

Jak dla mnie przerwa w związku to chory pomysł. Albo się jest razem, albo nie.

dla mnie to też chore, nie wiem co mi odjebało że się zgodziłam :( :( cierpię!!

Gość MarikaAzzura
No u nas przerwa trwala miesiac... Po tym doswiadczeniu juz nigdy bym sie na cos podobnego nie zgodzila... Bo jak mowi Invicta albo sie jest razem albo nie.

a może powinnam zadzwonić dzis?

To takie ruchanie na boku za przyzwoleniem... Niedojrzałe podejście. Zgodziłaś się, bo go kochasz. Ciekawe co powie po przerwie...

kurwa mać!!! chyba zadzwonię zaraz!

dlaczego? minęły już 2 dni, sobota dobiega końca.... :(

Gość Pomimo że,
Ja mojemu byłemu zaproponowałam taka przerwę. nie chciałam się rozstawać. Chciałam żeby to on przemyślal postępowanie. Wyszło inaczej. W ciągu tej przerwy poznałam faceta który dziś jest moim mężem i ojcem mojej córki.

Gość bad seeeed
a czy przed przerwa cos sie stalo?jakies klotnie,cokolwiek zlego,jakies flirty?czy poprostu sie znudziliscie soba?jakis problem? ile czasu jestescie razem? ile macie lat? to zw na odleglosc? odp na te pyt bedzie latwiej nam cos doradzic

a czy przed przerwa cos sie stalo?jakies klotnie,cokolwiek zlego,jakies flirty?czy poprostu sie znudziliscie soba?jakis problem? ile czasu jestescie razem? ile macie lat? to zw na odleglosc? była jedna z wielu rozmów na temat seksu, rzadko się kochamy on nie czuje potrzeby i właściwie z tej rozmowy pomysł się zrodził na tą przerwę, powiedział mi wtedy też ze mnie kocha i żebym się nie martwiła przez te dni bo on nie będzie myślał o rozstaniu tylko o tym jak zrobić żeby wszystko wróciło do normy jesteśmy ponad 6 lat 24, 25 nie na odległość

Gość nie umiałes mi wybaczyć:(
mi rozstanie wiele dało. chciałam sobie zrobić przerwę , ale on ie chciał... wiec teraz jestem sama i zrozumiałam jak bardzo kocham :( pozwol mu na przerwę ...

Gość brunon88
Chcial miec spokoj na weekend :classic_cool:

Nie wiem w jaki sposób telefon do Ciebie przeszkodziłby mu w myśleniu na jakikolwiek temat? Nie sądzę, aby 2 dniowa abstynencja od Ciebie przyczyniła się do wzrostu jego libido. Nie chcę być złym prorokiem, ale zbierając dostępne dane można wysnuć hipotezę, że to początek końca być może. czego Ci nie życzę.

nie wytrzymałam, zadzwoniłam... był bardzo miły, wczoraj u naszych znajomych był na piwie i powiedział że mu mnie brakowało tam. Przyznał że chciał sprawdzić czy będzie mu źle beze mnie, bez rozmów a zawsze często rozmawiamy przez tel. kilka razy dziennie... i stwierdził że mu źle było. Mówił że wiele rzeczy przemyślał i jutro ma mi o tym powiedzieć czego mu brak w naszym związku itp. I na koniec żebym już się nie martwiła że wszystko jest dobrze i że bardzo mnie kocha. kamień z serca............