Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość oliwka zielona

kto jest z torunia?

Polecane posty

Gość oliwka zielona

?

Gość oliwka zielona
:( nikogo

Gość pomyśle o tym jutro albo wcale
toruń to takie nudne miasto :(

Gość oliwka zielona
wcale nie nudne

Gość smutnaosobasmutnaaaaa
A i wiecie ja swojego czasu jako gorąca 17 z tym francuzem noo jak mu tam .. a Wieśkiem! Kiedys no w remizei bylismy fajnie było. kupił mi piwo kuflowe bodajże w sklepie kosztowalo takie 2.20zl. ale 7% alk. kopa mi dało troche sie łatwiejsza zrobiłam . tańczylismy. wlozyl mi reke za stanik no nie powiem fajnie było. Sut mi strasznie stwardniał. a drugą poprowadził moja reke w jego majteczki. Poczułam cos zflaczałego.. kurde był taki mięciuuutki . zaczelam go letko głaskać a twardniał. Troche sie przestraszylam no wiecie ... pierwszy raz czegos takiego dotykałam. Wiesio poszedł mi po drugie piwo tez kuflowe. wypiłam chyba z pół naraz po spociłam sie jak świ nia. Gorąco strasznie tam było jeszcze jak Wiesiek sie do mnie przytulił/.... czułam z pod jego pach pot, i jak mnie całował to czułam kiełbase podwawelską . Ale co fajny był mial ursusa 30 i wóz. No i tak tanczymy , tanczymy, i w koncu wiesio powiedzial ze idziemy... no ja ok i tak troche nudno.. juz miala dosc odoru z tej kiełabasy jeg./ wyszliśmy na dwór. poprowadzil mnie do jakegos malego lasku. polozyłam sie a on podwinął mi moją brązowa garsonke i zdjął moje białe majtki ( no moze nie białe bo troche sie zółte po sikach zrobily) ale na szczescie nie widzail bo ciemno było . jego reka przepychała sie przez moje włosy łonowe troche mnie bolało bo ciągnał mnie za te włosy ale cóz ... miłosc niw ybiera (watek erotyczny) tak sttraciłam z wiesiem moj pierwszy raz. nazajutrz przyszłam do niego, on akurat wywalał gnój od świn a ja mu pomogłam pozniej karmić kury, zarżnąć koguta na obiad i doić krowe. Dzis z wiesiem mamy 6 synów. 5 córek i jesteśm y bardzo happy.

Gość Januszek..........
Smutna jesteś pojebana.Zmień scenariusz ok