Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Touching the Void

Bardzo chciałbym poznać interesującą kobietę...

Polecane posty

Szukam i wymagam od partnera Szukam miłości na całe życie. Kobiety mądrej, dobrej, inteligentnej. Twardo stąpającej po ziemi, zaradnej. Osoby z wartościami, pozytywnie nastawionej do świata, radosnej. Chętnie takiej, dla której umiejętność ciekawego formułowania myśli nie brzmi abstrakcyjnie. Bez burzliwej przeszłości (małżeństwo, dzieci). Niepalącej. Takiej.. po prostu kochanej :) Jeśli to, co napisałem, sprawiło, że się teraz uśmiechasz - napisz proszę dwa słowa - a może i więcej :) Hmmmmm ciężko będzie:D

Gość aha i achhhhh
fajny nick

Gość Pamela Anderson na plazy
Bardzo bym chcial, ale sie bardziej boje. :) Jeszcze nie Twoj czas.

Gość ememmm*
hmmm....interesujący facet, myślę, że nie będzie miał problemu ze znalezieniem równie interesującej kobiety:)

a nieporozumieniem nie jest to że na forum wrzucasz swoje ogłoszenie oraz swoje bardzo osobiste przemyślenia? :) poza tym nie oszukujmy się nikt nie kupuje kota w worku :)

Nie czuję się wystraszony, ale po przemyśleniu sprawy uznałem, że Kafeteria to nie jest najlepsze miejsce :) Dziękuję za pomoc w dojściu do takiej konkluzji :)

o nie :) nie dam się na to nabrać, piszesz tak żebym Cię przekonywała abys tego nie usuwał, nie poddam si ę tej prowokacji :)

Gość nie no... cierpliwosci
Nie nakrecaj sie tak od razu. My nieufne jestesmy, bo sam widzisz co sie na kafe dzieje. Cierpliwosci! Niczego nie kasuj i nie zamykal :)

Gość kto wie co sie dzieje
a czy ty jesteś interesujący? chyba nie skoro się na wszystkich forach ogłaszasz i dalej nikt cię nie chce hahaha

Gość amelia75
witaj! czy jesteś pewien, że szukanie partnerki to dobry sposób? ja osobiście boję się takich kontaktów, wolałabym spotkać faceta w realu, choć ostatnio jestem tak zapracowana, że może to być jedyny sposób. jestem w Twoim wieku, jestem wykształcona, mam 175 i jestem szczupłą brunetką, uwielbiam podróże (choć już dzisiaj niekoniecznie pod namiot), mam przeszłość, ale nie burzliwą. nie jestem jednak pewna czy ten sposób zawierania znajomości jest dobry, pozdrawiam i życzę powodzenia

Gość Cathalina
Czyli troche nudziary szukasz. takiej kury domowej żeby ci gotowała i prała

oj szukasz kasujesz i szukasz dalej udając nowego :P znamy te numery :P

Tutaj poznasz wiele interesujących, za szybko zrezygnowałeś ;)

Nudziary? Niektórzy uważają, że całe życie jest nudne. Ono w większości składa się z prozaicznych czynności. Warto dojrzeć do tego i podejść z uśmiechem, zamiast bujać w obłokach.

ile przytyłes po tym rzuceniu fajek?? pewnie jesteś obleśnym grubasem hahaha skoro "na żywo" nic nie złapałeś :P

Widzę, że sporo osób ma tu paranoję podszywania się, udawania, prowokacji... Nic dziwnego, że nawet człowiek piszący prawdę jest traktowany jak oszołom :)

nudziarz szuka nudziary hahahaha dobre nawet bardzo :P

Może nie każda kobieta pragnęłaby robić karierę. Proza zycia może nudna, ale to część egzystencji i nikt od tego nie ucieknie ;)

Gość samobójca? na tym forum szukac
??????????????//

Gość nie no... cierpliwosci
No co Ty? :) Ja chetnie Cie poczytam. Tesknie za szczeroscia i normalnoscia :) Tez mi sie juz znudzily te podszywy i marne prowokacje.