Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość oniemialam...

Masz dość państwowej służby zdrowia? Mamy rozwiązanie!

Polecane posty

Gość oniemialam...

Opieka Medyczna SIGNUM -24h Infolinia Medyczna - 7 dni w tygodniu - 365 dni w roku 800 placówek w całej Polsce pakiety opieki medycznej 3 lekarzy pierwszego kontaktu 26 lekarzy specjalistów konsultacje profesorskie 22 zakresy 230 rodzajów badań laboratoryjnych 25 zakresów badań diagnostycznych medycyna pracy 24h pomoc ambulatoryjna 24h wizyty domowe usługi pielęgniarskie profilaktyczny przegląd stanu zdrowia roczny bilans stanu zdrowia testy alergiczne prowadzenie ciąży szczepienia ochronne profilaktyka stomatologiczna 9 zakresów zabiegów rehabilitacyjnych 24h transport medyczny 61 zakresów chirurgii jednego dnia. Dowiedz się więcej laurka8801@o2.pl

Gość no to siup..
ile takie pakiety kosztuja? i jak szybko je bede miala od wplaty?

Gość oniemialam...
Max opowiadsz bzdety.:-0 Czytam Cie od pewnego czasu i sadze ze glodowki odbily Ci sie na umysle!!!!

Gość oniemialam...
Opieka Medyczna SIGNUM* to szeroka gama nowoczesnych pakietów abonamentu medycznego, uwzględniających potrzeby współczesnego człowieka. Umożliwiamy tysiącom Polaków dostęp do taniej, wysokiej jakości Opieki Medycznej**. DZWONISZ o dowolnej porze dnia na Infolinię Medyczną UMAWIASZ się na wizytę, badania lub zabieg w dogodnym dla Ciebie terminie i placówce KORZYSTASZ z usługi w wyznaczonym terminie szybko, bez kolejek i zbędnych formalności Wiecej info na e mail

Gość agnieszeczka89
Ja bym chętnie skorzystała. Tylko jakich lekarzy specjalistów macie?

Gość oniemialam...
Agnieszko wszystkich ..nawet profesorow..napisz do mnie przedstawie Ci oferte:-)

Dawaj ofete tutaj, podobne cos ma PZU (pakiet komfort plus na przyklad) za ok. 60zl, podobne zestawy ma Hestia za podobna cene, oczywiscie cena na miesiac. Ile to u was jest? :D

Gość agnieszeczka89
najbardziej by mnie interesowała jakaś dobra kadra stomatologów, która naprawiła by mój usmiech

Gość oniemialam...
To nie jest ubezpieczenie..takie powinno byc pokrywane przez zus..to prywatna opieka abonamentowa..Prosze o e mail..odpowiem na wszystkie pytania. Co do dentysty to profilaktyka, usuwanie kamienia i lakowanie sa za darmo..w przypadku leczenia znizki w najlepszych gabinatach nawet do 50 %:-) ja sobie chwale bo gdziekolwiek w kraju jestem mam dostep blyskawiczny do opieki medycznej..od badan poprzez lekarzy.

Gość oniemialam...
Pani agnieszko..dodatkowo wszystkie uslugi guinekologiczne za frii!!!

Gość ja tez bym chcial
wiecej szczegolow

Gość oniemialam...
Bardzo prosze osoby zaninteresowane o e mail do mnie.na kafe wchodtze zadko..udziele wyczerpujacej odpowiedzi. Wlasnie na tvn ogladlam jak dziala sluzba zdrowia.szkoda mi osob starszych:-(

" oniemialam... Max opowiadsz bzdety. Czytam Cie od pewnego czasu i sadze ze glodowki odbily Ci sie na umysle!!!!" Ja jedynie nie wierze w komercyjny bełkot jak frajerzy:P.

Gość oniemialam...
to nie belkot Max:-) Wiadomo jak dziala nasza sluzba zdrowia..:-( Chcesz wiecej informacji napisz do mnie laurka8801@o2.pl Ja naprawde jestem w tej chwili szczesliwa bo mam natychmiastowy dostep do wszystkich lekarzy, zabiegow medycznych oraz badan.Wszystko na cito!!!!

Gość oniemialam...
Opieka Medyczna SIGNUM to prywatna, abonamentowa opieka medyczna dostępna już od kilkudziesięciu złotych miesięcznie (czyli kilku złotych dziennie)! To skuteczna procedura leczenia CHORY >> ZDROWY. Wystarczy wybrać jeden z 5 wariantów, również rodzinnych, by leczyć się w komfortowych warunkach, z szybkim dostępem do profesjonalnej i kompleksowej obsługi medycznej. Gdziekolwiek. W ponad 800 nowoczesnych prywatnych placówkach w całym kraju! Opieka Medyczna SIGNUM to przede wszystkim szybki i kompleksowy system prywatnej, abonamentowej opieki medycznej dla osób prywatnych, firm i instytucji w zakresie podstawowej oraz specjalistycznej opieki zdrowotnej na terenie całej Polski. Klient ma do wyboru 5 wariantów opieki medycznej ze zwiększającym się zakresem usług, badań laboratoryjnych i diagnostycznych, ilością specjalistów oraz ceną. W ofercie każdy znajdzie pakiet medyczny skrojony na miarę swoich potrzeb i portfela. Już od kilku złotych dziennie gwarantujemy profesjonalną opiekę medyczną w najlepszych prywatnych placówkach, z szybkim dostępem do świadczeń oraz kompleksową obsługą medyczną. SIGNUM to dostęp do 10000 lekarzy 30 specjalności, 230 badań diagnostycznych, badań laboratoryjnych, szczepień, rehabilitacji, transportu, zabiegów jednego dnia i wielu innych usług. Bez kolejek, bez limitu wizyt i badań, bez dodatkowych formalności.

Gość oniemialam...
Realizacja świadczeń medycznych określonych w wybranym przez Klienta pakiecie odbywa się w ramach współpracy z POLMED SA, firmą świadczącą prywatne usługi medyczne. Klienci korzystający z Opieki Medycznej SIGNUM mają dostęp do 800 placówek medycznych na terenie całego kraju Jak działa Opieka Medyczna SIGNUM? Wystarczą 3 proste kroki: DZWONISZ o dowolnej porze dnia na Infolinię Medyczną >> UMAWIASZ SIĘ na wizytę, badanie lub zabieg w dogodnym dla Ciebie terminie i placówce >> KORZYSTASZ z usług w wyznaczonym terminie - szybko, bez kolejek i zbędnych formalności.

Gość oniemialam...
podbije i czekam na pytania.lub e mail:-) pozdrawiam

Gość to sie zapytam
a gdzie sa te placowki medyczne? w jakich miastach..czy tez na wsiach? Mieszkam w niewielkim miasteczku..

Gość oniemialam...
prosze do mnie napisac na e mail..placowki sa w clej Polsce..ale to prywatne gabinety wiec mysle ze w wiekszych miastach raczej..jak bede wiedziala skad pochodzisz sprawdze.

Gość oniemialam...
zapraszam

Gość wtedy wypij szklanke wody
na jaki okres czasu sa te abonamenty?

Gość oniemialam...
czekam na e mail:-) pozdrawiam

Gość oniemialam...
na jaki okres czasu sa te abonamenty? podpisujesz umowe na 12 miesiecy..oplacasz jak Ci wygodnie co miesiac,dwa.pol roku. Abonamenty sa dostepne w kilku wariantach.tzn na kazda kieszen i dopasowane do klienta. Napisz na e mail..przeskle Ci cala oferte. Ja jestem zadowolona dlatego polecam innym:-)

"oniemialam... to nie belkot Max Wiadomo jak dziala nasza sluzba zdrowia.. Chcesz wiecej informacji napisz do mnie laurka8801@o2.pl Ja naprawde jestem w tej chwili szczesliwa bo mam natychmiastowy dostep do wszystkich lekarzy, zabiegow medycznych oraz badan.Wszystko na cito!!!!" Ja tam nikomu nie ufam:P.Do tego nie wierze aby wszystkich kaleków chcieli tam brać i płacić za ich leczenie:P.

Gość oniemialam...
Max wel... jakbysmy mieli wszyscy i Ty dostep szybki bez kolejek, do badan na cito oraz szybka diagnoze i dostep do leczenia lekarzy to napewno twoja sytuacja zdrowotna i wielu innych bylaby o niebo lepsza. Pracuje w panstwowej sluzbie zdrowia i wiem co pisze:-( Wykupilam pakiet i teraz nie prosze sie o zadne badanie czy wizyte u specjalisty.jestem przyjmowana w najlepszych gabinetach bez kolejek i bezplatnie!!!!!

Gość PRZEDE WSZYSTKIM TO
cudownie wszystko, do czasu kiedy człowiek się rozchoruje i musi się leczyć w szpitalach... np onkologicznie

Gość oniemialam...
wiem cos o tym... mnie choroba zwalila nagle...i mimo ze pracuje jako pilegniarka bylam zdana na siebie:-( zycie i leczenie w polsce to tragedia

Gość PRZEDE WSZYSTKIM TO
i ta prywatna opieka medyczna zapewnia np takie leczenie szpitalne np nowotworów?

Gość oniemialam...
wszystkie badania w prywatnych placowkach,wizyty u specjalistow w tym porady profesorow a leczenie szpitalne w panstwowych placowkach.Tyle tylko ze jak masz skierownaie od profesora alebo od najlepszego onkologa to wiadomo ze on bedzie Cie dogladal ..a i personel medyczny lepiej staral sie pomoc. zaraz sprawdze wszystko..podaj z jakiego wojewodztwa jestes chociaz pakiet jest na placowki w calym kraju!!!!!!!Ty wybierasz gdzie chcesz byc leczona