Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość oniemialam...

Masz dość państwowej służby zdrowia? Mamy rozwiązanie!

Polecane posty

Gość no to siup..
i jak? na tym forum juz kilka osob pisze o tej karcie, ale nikt mi nieodpowiada..a szkoda bo serio chce kupic tylko problem mam jak to zrobic dla obcokrajowca:-0

Gość oniemialam...
no to obcokrajowiec moze wykupic pakiety na 12 miesiecy..prosze o kontakt ze mna..zalatwimy wszystko sprawnie pozdrawiam

Gość oniemialam...
To rozwiązanie dla każdego, bo każdy choruje i każdy prędzej czy później będzie korzystał z pomocy lekarza. Choroba pojawia się zawsze w najmniej odpowiednim momencie, przekreśla plany, zakłóca pracę, Dzięki Opiece Medycznej SIGNUM za miesięczny abonament w kwocie niższej niż jedna prywatna wizyta u specjalisty otrzymujesz nie tylko nieograniczony ilościowo dostęp zarówno do lekarzy pierwszego kontaktu jak i specjalistów, ale i krótkie terminy oczekiwania na wizytę oraz rejestrację telefoniczną poprzez Infolinie Medyczną. Dostęp do świadczonych usług jest oceniany przez Pacjentów bardzo wysoko. Czas oczekiwania na wizytę jest bardzo krótki, a możliwość korzystania z placówek w miejscu zamieszkania, w delegacji, czy na wakacjach - jest praktyczna i wygodna. Systematycznie poszerzana jest sieć dostępnych ośrodków medycznych, by zapewnić niezawodna opiekę jak największej liczbie osób. Do grona naszych placówek wybierani są tylko najlepsi, którzy spełniają najwyższe standardy leczenia.

Gość oniemialam...
Max wez wyluzuj:-P idziesz do lekarza i z nim rozmawiaj o metodzie leczenia a nie ze mna:-D

Gość hehe klaun znowu
atakuje swoimi wywodami:-P

" oniemialam... Max wez wyluzuj idziesz do lekarza i z nim rozmawiaj o metodzie leczenia a nie ze mna" Nie byuło jak bo wygnał mnie z gabinetu.Chyba że porozmawiać z pomocą kijaszka bejsbolowego:classic_cool:.

Gość oniemialam...
lekarz tez czlowiek..idz do innego i pogadaj:-) Jeżeli masz już dosyć zatrważających zaniedbań i nieprawidłowości w służbie zdrowia? To sprawdź dla własnego dobra, jak ogromną rolę w ratowaniu Twojego życia i zdrowia może mieć SWOBODNY I SZYBKI dostęp do PROFESJONALNEJ I SKUTECZNEJ procedury leczenia CHORY >>> ZDROWY. Obejmującej kompleksową opiekę medyczną przez cały cykl leczenia. Od podstawowych konsultacji lekarskich do zabiegów chirurgii jednego dnia czy rehabilitację. Wszystko to z dostępem przez telefon, w 800 najlepszych placówkach medycznych w całym kraju. Poznaj szczegóły.

Gość a na serio jak
to dziala?

Gość gość
To nie działa. Wiadomo, cudów nie ma, musisz szukać dobrych placówek gdzie nie ma kolejek i mają nowoczesny sprzęt. Jedną z nich jest akademickie centrum medyczne na Bobrowieckiej 9. Cenie je sobie właśnie za to, że nie muszę czekać kilku miesięcy na wykonanie jednego zabiegu.

Gość flynn
Ja miałem dość NFZ i wykupiłem pakiet medyczny w iExpert, i jestem bardzo zadowolony. Od jakiegoś czasu mam problemy z kolanem, odnawiająca się co jakiś czas kontuzja sportowa. I zawsze na wizytę czekałem u specjalisty albo załatwiałem przez znajomych jak była taka możliwość, a teraz nie czekam, a w razie potrzeby nie muszę czekać na terenie całego kraju. zdrowotne.iexpert.pl/pakiety-prywatne