Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość oniemialam...

Masz dość państwowej służby zdrowia? Mamy rozwiązanie!

Polecane posty

"oniemialam... Max wel... jakbysmy mieli wszyscy i Ty dostep szybki bez kolejek, do badan na cito oraz szybka diagnoze i dostep do leczenia lekarzy to napewno twoja sytuacja zdrowotna i wielu innych bylaby o niebo lepsza. Pracuje w panstwowej sluzbie zdrowia i wiem co pisze Wykupilam pakiet i teraz nie prosze sie o zadne badanie czy wizyte u specjalisty.jestem przyjmowana w najlepszych gabinetach bez kolejek i bezplatnie!!!!!" Ja tam nie wierzę:P. No a co do pytania o sprawy onkologiczne tu opracowanie: http://www.faceci.com.pl/r_rak_metody_konwencjonalne.html :P.I to bez róznicy czy prywatnie czy państwowo:P.

Gość oniemialam...
Max jestes niereformowalny.. ale zobaczymy jak naprawde sie rozochorujesz :-( oby do tego nie doszlo..zdrowia zycze:-)

Gość jak sie to czyta
to jest tak pięknie. Wystarczy zachorować aby stwierdzić, że nie do końca jest tak pieknie. Najlepsi są tacy co nie chorują. Powidz mi ile ja musiałabym zapłacić abonamentu, a potrzebuję pilnie: endokrynologa, urologa, gastrologa, ginekologa do tego oczywićie komplet badań powinnam wykonać z gastroskopią włącznie

Gość oniemialam...
Napisz do mnie przedstawie Ci cala pelna oferte wiec wybierzesz cos dla siebie. Ja tez mam problemy gastryczne wrzodowa zoladka , dwunastnicy..mam pakiet srebrny i blyskawiczny dostep do wszystkich badan (prywatnie czyli blyskawicznie) i lekarzy.

Gość oniemialam...
Jeżeli masz już dosyć zatrważających zaniedbań i nieprawidłowości w służbie zdrowia? To sprawdź dla własnego dobra, jak ogromną rolę w ratowaniu Twojego życia i zdrowia może mieć SWOBODNY I SZYBKI dostęp do PROFESJONALNEJ I SKUTECZNEJ procedury leczenia CHORY >>> ZDROWY. Obejmującej kompleksową opiekę medyczną przez cały cykl leczenia. Od podstawowych konsultacji lekarskich do zabiegów chirurgii jednego dnia czy rehabilitację. Wszystko to z dostępem przez telefon, w 800 najlepszych placówkach medycznych w całym kraju:-)

" oniemialam... Max jestes niereformowalny.. ale zobaczymy jak naprawde sie rozochorujesz oby do tego nie doszlo..zdrowia zycze" Problem już mam i nie słyszałem żeby z tego ktokolwiek wyleczył:O.To gorsze od nowotworów:O.Napisz jak tam leczą z głuchoty i ślepoty:P.I ilu wyleczyli z tego:O.

Gość iśka- miśka
Max, a jak tam Twoje metalowe plomby? bo ja zastanawiam sie, czy powinnam powymieniać, bo mam cztery takie.

Gość oniemialam...
Max pracuje na OIOM ie a nie na laryngologi i okulitystyce:-P A powaznie: jak masz dostep blyskawiczny do badan i lekarzy specjalistow wszystko da sie wyleczyc!!!!!!! Zapytam: na co Ty wogole chorujesz?bo zglupialam:-0

Gość oniemialam...
iśka- miśka Ja mam takie plomby jeszcze od podstawowki..i napisze ze trzymaja sie swietnie..a nowe no coz:-)

Gość oniemialam...
podbije bo jestem na kafe:-D

Gość odpisz mi na
email

Gość oniemialam...
odpisuje na wszystkie:-) chyba cos zle wyslane zostalo..bo skrzynke mam pusta;-)

Gość oniemialam...
Podstawą działania Opieki Medycznej SIGNUM jest proste i szybkie działanie. Wystarczą 3 proste kroki: 1. DZWONISZ o dowolnej porze dnia na Infolinię Medyczną (otrzymujesz KARTĘ PACJENTA z numerem telefonu ) 2. UMAWIASZ SIĘ na wizytę, badanie lub zabieg w dogodnym dla Ciebie terminie i placówce 3. KORZYSTASZ z usług w wyznaczonym terminie - szybko, bez kolejek i zbędnych formalności. Opieka Medyczna SIGNUM dla Ciebie to: 5 pakietów świadczeń medycznych 800 placówek medycznych o wysokiej jakości świadczonych usług i obsługi pacjenta oraz wyposażonych w najnowocześniejszy sprzęt medyczny 24h Infolinia Medyczna - 7 dni w tygodniu - 365 dni w roku dostęp do lekarzy wielu specjalności, 230 badań diagnostycznych, badań laboratoryjnych, szczepień, rehabilitacji, transportu, zabiegów jednego dnia i wielu innych usług.

Gość oniemialam...
Jakie są 2 najbardziej znane możliwości korzystania z opieki medycznej? 1. Państwowa opieka medyczna, czyli: kolejki do lekarza pierwszego kontaktu odległe terminy wizyt u specjalisty, badań, rehabilitacji, zabiegów biurokracja, odsyłanie od lekarza do lekarza często niska jakość obsługi klienta (tłumy w ciasnych korytarzach) i stary sprzęt 2. Prywatne wizyty: prywatne wizyty wybierane z konieczności, bo nie można czekać na wolny termin w państwowej przychodni przy każdej okazji trzeba szukać odpowiedniego specjalisty w różnych miejscach poziom większości jest dobry bo płacisz często kolejki, trzeba mimo wszystko odczekać swoje drogo do bardzo drogo (od 100 zł za wizytę u specjalisty, a często na jednej wizycie się nie kończy). Już teraz dostępna jest trzecia opcja ABONAMENT MEDYCZNY, czyli abonament na opiekę medyczną: abonament czyli płacisz ustaloną kwotę co miesiąc za dostęp do świadczeń medycznych w prywatnych placówkach abonament w wysokości jednej wizyty miesięcznie. Czyli TANIO. wybierasz najdogodniejszy dla siebie wariant opieki medycznej, w różnej cenie z różnym zakresem dostępnych usług Lokalizacje poszczególnych placówek medycznych w Państwa okolicy

Przepraszam, ale czemu mam płacić dodatkowo za coś co już powinnam mieć opłacone ze składki zdrowotnej? Niech zlikwidują obowiązkowe ubezpieczenie, to każdy będzie się leczyć prywatnie...

"oniemialam... Max pracuje na OIOM ie a nie na laryngologi i okulitystyce A powaznie: jak masz dostep blyskawiczny do badan i lekarzy specjalistow wszystko da sie wyleczyc!!!!!!! Zapytam: na co Ty wogole chorujesz?bo zglupialam" Oczywiście mam rozumieć ze wyleczyć mogą nawet ludzi z problemem z odcięta głową nie wspominając o odciętej nodze:D.No i napisałem że problemy ze zmysłami:P.

Gość oniemialam...
niesmiertelna masz 100% racje!!!! ale zycie i leczenie w naszym kraju to jedno a nasze zdrowie i dostep do opieki 2ie:-( Max zmysly powiadasz?:-P

Gość ale prawdziwe bzdury
cyt.: Podstawą działania Opieki Medycznej SIGNUM jest proste i szybkie działanie. Wystarczą 3 proste kroki: Komentarz: Ale bzdury!!! Podstawą jest wyłożenie dużych pieniędzy, a jak ich nie masz, bo społeczeństwo jest biedne, to zdychaj!!! Może i zdałoby to egzamin, ale pod warunkiem wyrównania zarobków do średniej europejskiej.

Gość oniemialam...
ja nie zarabiam duzo..jestem z budzetowki. i ajkos pod pol roku mam pakiet, wiec chyba przesadzasz:-(

Tak jak pisalem. Napisz tutaj konkrety a nie ze na meila. Jaby ludzie chcieli meile wysylac, to by tu nie pytali. Logiczne? PZU oferuje pakiet komfort plus za okolo 60zl, jest to dokladnie to samo, abonamentowe uslugi lekarskie. Tyle e maja placowki w kazdym, nawet malym miescie. Podpisane umowy ze szpitalami, dzieki czmeu umawiamy sie na telefon, bez kolejki nas wpuszcaja itd. Powiedz w czym jes to sigma czy jak to sie nazywa lepsze? No slucham ?:)

Gość ale prawdziwe bzdury
może faktycznie przesadziłem. Postaraj się by obowiązkowa składka zdrowotna, z której głównie korzystają menele z pod budki z piwem, na przeszczepy chorej wątroby, żeby oddano Ci składkę, a ty byś ją wykorzystała po swojemu. Jak narazie podnoszona jest składka zdrowotna a poprawy nie widać!!!! I tu chyba nie przesadzam, prawda?

Gość oniemialam...
to moze ja poslucham o Twoim pakiecie? Jezeli piszesz ze pzu jest takie cool to dlaczego jest uwazane za najdozszy i najgorszy system w kraju? U nas pakiety sa w rozych kwotach.kazdy wybiara to co mu pasuje.i to nie ubezpieczenie!!! Niedlugo napisze Ci o swoim dostepie do opieki..Ty napisz mi o PZU oki?

Gość oniemialam...
może faktycznie przesadziłem. Postaraj się by obowiązkowa składka zdrowotna, z której głównie korzystają menele z pod budki z piwem, na przeszczepy chorej wątroby, żeby oddano Ci składkę, a ty byś ją wykorzystała po swojemu. Jak narazie podnoszona jest składka zdrowotna a poprawy nie widać!!!! I tu chyba nie przesadzam, prawda? zgadzam sie z Toba w 100%..ale powiedz mi co ja moge?:-(Ci na gorze robia z nas ze tak nawe pacholkow i korzystaja z naszych skladek na ubezp..i itp Ja polecam jedynie to co sprawdzilam na sobie.

Gość No i po co piszesz takie
bzdury? Bez tej obowiązkowej składki dodatkowe ubezpieczenie kosztowało by krocie. To nie jest tak, że osoby dodatkowo ubezpieczone nie wykorzystują w ogóle obowiązkowych składek. O ile za korzystanie z lekarza pierwszego kontaktu można zapłacić z własnej kieszeni, o tyle inaczej się rzecz ma przy hospitalizacji. I jakoś wierzyć mi się nie chce, żeby osoba rzekomo pracująca w służbie zdrowia nie miała o takich kwestiach bladego pojęcia :O I nie mam zaufania do firmy,która robi wszystko 'pokątnie' mailowo :O

Gość no to siup..
tak se czytma..czytam a ja mam ta karte..dostalam z firmy gdzie pracuje:-P Maxie badania robie za free ,nie czekam w kolejkach ale do lekarza nie biegam bom zdrowa jak rydz!!! mialam tylko lakowane zabki za darmo:-D

Gość oniemialam...
Witam po dluzszej przerwie..:-) widze ze zjechaliscie mnie rowno.. myslcie sobie co chcecie ale ja oferuje WAM to czego panstwowa sluzba zdrowia nie daje:-) Jezeli jest ktos zainteresowany odsylam do poczytania moich wczesniejszych wpisow i pisania do mnie pytan na e mail- I dwa nie wysylam niechcianych e mail.! milego wekendu zycze :-)

Gość oniemialam...
chyba zartujesz sobie!!!! to moja prywatna skrzynka w o2:-0 masz jakis problem? oferuje umowe na prywatna opieke medyczna bo na sobie ja sprawdzilam!!!!mamy podpisana umowe w ponad 800 prywatnych placowkach na terenie calej Polski..dzwonisz na infolinie..umawiasz sie z lekarzem i idziesz blyskawicznie do lekarza..specjalisty..na badania!!! widze ze konkurencja ubezpieczycieli nie spi!!! ja mam tylko pakiety i to nie ubepieczenia!!!! oferujcie ludziom prawdziwe pakiety tanie a nie negujcie tego co pisze tutaj!!! Pomoglam juz 10 osob wiec nie jestem oszustem!!!! http://www.oferta.omsignum.pl/agnieszkanowak prosze to link do oferty i strony netowej!!!!

Gość oniemialam...
jeszcze jedno: umowy nasze to placowki polmedu w calej Polsce obojetnie gdzie ktos jest zameldowany.!!!! pojoles czlowieku!!!!!!!! jezeli chcesz polecac cos innego to zaloz sobie swoj temat!! ja jestem za stara na klotnie na forach:-( pisze cos o czym kazdy Polak powinien wiedziec:-) milego dnia;-)

Gość no to siup..
znowu klotnie:-D napisz mi autorko jak mam ta karte i chce aby moj narzeczony z niemiec tez to posiadal to da rade mu wykupic?