Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Rapidshera

Bajm, doda, beyonce knowles, j.lo - skat tyle kmiotow sluchajacych taka muzyke?

Polecane posty

Gość Rapidshera

Przeciez naprawde tak trudno odroznic wartosciowa muzyke (pink floyd, metallica, queen, enya) od tandety?

Gość olabogaaaaaaaa
Ty ostatnio zakładałaś podobny wątek? bo poznaje tych samych wokalistów :D kurde ja tez nie cierpię teraźniejszej muzyki,kiedys to było coś..słucham głównie lat 80/90 z naciskiem na te pierwsze lata. Dm,The Cure,Boy George,queen,republika,Dead or alive,VISAGE 😍,Pink Floyd,New Order,pełno tego 🖐️ to była muza :classic_cool:

:) z tym tematem wyslai mnie na muzyczny wczorej.... swietna muzyka nawet dla strych jak ja ;)

Gość martinaaa
Zgadzam sie.Freddie Mercury nie do pobicia!!!!

Gość idź stąd
beyonce bym się nie czepiała

też lubie sobie posłuchać Depeszy, The Cure, Pink Floyd,Nine Inch Nails, Queen i inne klasyki. Aczkolwiek, z tych obecnych popowych mainstreamówek lubię wybrane piosenki. Beyonce jest jeszcze znośna.

Gość daa
Bajm - to jest wartosciowa muzyka. Polecam zglebic ich plyty, szczegolnie te wczesniejsze. Dwie ciekawostki odnosnie Bajmu - Robert Janowski uwaza Kozidrak za najlepsza polska wokalistke i uwaza ze moglaby robic kariere swiatowa - Bajm to najdrozszy polski wykonowaca, zaden inny polski wykonawca nie bierze tyle kasy za wystep co wlasnie Bajm

Gość chce wyjechac
a co to jest "skat" ???

Gość olabogaaaaaaaa
no własnie ... ja mam tak,ze nie przemawia do mnie totalnie ta muzyka..sam kicz. Wolę te starsze nagrania - wtedy trzeba było umiec spiewać - a teraz?Wystarczy miec wtyki i juz płyta jest :O .. Niestety mało ludzi jest myślących tak jak ja.. Także n/t muzyki z nikim nigdy nie gadam.. No różne są gusta. Ale nie ma to jak posłuchać sobie dobrych kawałków..właśnie takich grup jak DM,THE CURE,VISAGE czy np kultowego Boy'a George'a albo DOA :)

stary Bajm to tak, ale to, co ostatnio nagrywali, to od tego to mi się w żołądku przerwaca.

Gość ja się tego wyrzekam
kmiotów? o proszę, jedna z wyrobionym muzycznie gustem, która nie potrafi uzasadnić swojego zdania:P

Gość olabogaaaaaaaa
nooooo,wszystko poszło do przodu,nowe trendy,nowe nawyki.. i w ogóle...Boże jak ja żałuję,ze nie żyłam w tamtych latach .

Bajm mial jako pierwszy teledysk na MTV w latach 80tych a Kozidrak mieszka w Lublinie na Choinach kilka domow od moich rodzicow......

czasem też żałuję, że nie urodziłam się kilkanaście lat później...byłabym na ciekawszych koncertach, niekoniecznie w Polsce, do Berlina niedaleko przecież ;) ale współczesne koncerty nie są złe

ough. Ja praktycznie słucham tego co olabogaaaaaaa- uwielbiam DEAD OR ALIVe i BOY GOERGE'a :classic_cool: 😍 no ja ym chciała urodzic sie tak w latach 70;) wttedy nic by mnie nie ominęło .

ines Ty jesteś 73 ? :) w takim razie zazdroszczę ;)

Gość Artefak
Powiedział koleś skąd tyle kmiotów słuchających taką muzykę, a wymienił wszystkie standardowe zespoły, jakie słucha intelektualista - Pink Floyd, Queen itd.

73 i pierwsze koncerty w Europie Wschodniej...Francoforte, Berlin itd...spiwor i troche piwa..to byly czasy ;)

Gość miluskamilenka
nie skąt tylko SKĄD - KRETYNKO