Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Milosz z Maszewa

Ludzie któzy mnie poznająmówią żę jestem niezwykle sympatyczny.

Polecane posty

Kurka to troche żenujące bo zawsze muszę sie czerwienić i mówić - oj tam - ale co zobić jak tak mówią widocznie jestek okej.

już za bardzo nie pamiętam , ale miały w sobie coś oryginalnego..i śmiesznego . dziwnej składni używasz

Gość olabogaaaaaaaa
miłosz jest tutaj jednym z nielicznych ktorego lubię :) jest sobą. Ejj a gdzie sie podział stachu spod monopolaa ? :classic_cool:

Nademną wpowadził się nowy sąsiad i cały czas gra muzyką. Słychać cały czas tylko ompam pumpam umpam pumpam denewóję się i mama nie może jużtego znieść.

"ompam pumpam umpam pumpam" Coś mi to mówi ale tytułu sobie nie przypomnę za cholerę :D Co z tym wierszem? Olałeś mnie doszczętnie.. :/

wyręczę autora i przytoczę... ekhemmm: CZOŁO MASZ POSEMPNE JAK LICO JASTRZĘBIA tWA DUMA NIE POZWALA CI SPAĆ a TYLE PIĘKNA JEST W OKUŁNAS SPUJŻ TAM KWIATEK TAM PTASZEK TU GRZYBEK TAM LAS, UWIEŻ JESZCZE UŚMIECHNIESZ SIĘ DO NIEJ NIE RAZ

"TU GRZYBEK TAM LAS, UWIEŻ JESZCZE UŚMIECHNIESZ SIĘ DO NIEJ NIE RAZ" Wiersze białe to wiersze bez rymów jak jeszcze pamiętam za szkoły? Czy źle pamiętam? :D

ale po wierszu o psie z chorą nogą co nie zamarzł bo wiosna przyszła mam dość :D He, he ale uśmiechałam się jak głupia do monitora czytając te wiersze:)