Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ten ostatni niedziel

Przegrałem życie

Polecane posty

Jestem Niedziel i przegrałem życie, czeka mnie w samotności picie, mam psychozę maniakalno-depresyjną, chociaż lekarz jej nie zdiagnozował, brakło rymu mi powyżej, ale się nie będę chował, miałem dziś depresję już jest trochę lepiej, przeszedłem z niej do fazy maniakalnej, zacząłem se spontanicznie rymować, ale mi nie idzie więc zacznę abdykować, moje rymy są jak moje życie, pewnie się przy nich strasznie nudzicie, więc ja kończę maniakalny wywód, włączę se Red Tuba i osiągnę wzwód.

Gość ło
Niedziel, ile masz lat?

Gość olabogaaaaaaaa
..znam ten stan :classic_cool:

Wesoło na wiosnę przegrywać życie, Tu głupie kafełe tam las, Tu same mądre posty, tam sarny i zające, A w kącie Niedziel przygłupawy. Przegrałem, przegrałem, przegrałem, Życie przegrałem sobie, I się z tego cieszę, Przegrałem i nigdy nie będzie lepiej.

Gość olabogaaaaaaaa
łooo to Ty stary jesteś.. cżłowieku zrób coś z życiem . lilou - ale Ty jesteś ładna ;)

Gość ło
Masz dziewczynę?;)

No że co? Ze ja nie mam z czego abdykować? :D Jestem króle przegrańców życiowych na dyskusji ogólnej... bo na uczuciowym są co przegrali bardziej niż ja... ale na ogólnej nie mam sobie równych :D

Gość ło
A czemu uważasz się za nieudacznika? Powiedz mi proszę cos o sobie bo Twoja osobowość mnie "ekscytuje";) Uczysz się? Pracujesz? Skąd jesteś?

Gość na bank blondynka
niedziel ma 24 lata pisal juz:D:D:D

Gość ło
ja również jestem w tym samym wieku, też pochodzę ze wsi, studiuję dziennie w mieście:P Oj fajny jesteś Niedziel:D co studiujesz?

"Niedziel Samozwaniec", może powinieneś zmienić nick? E tam, ja jestem za demokracją i skoro my Cię nie wybraliśmy, znaczy, że nie jesteś przegrańcem :)

Jestem nieudacznikiem bo... to długa historia... generalnie wszystko sprowadza się do tego że mam problemy w kontaktach z ludźmi, potrzebuję na nawiązanie kontaktu z kimś bardzo dużo czasu... więc na kafeterii życie przegrywam... przegrywam... przegrywam i nigdy nie wygrywam... i raz, dwa, trzy... i wszyscy razeeem... przegrywasz, przegrywasz i nigdy Niedziel nie wygrywasz :D śpiewajcie :D

"ale mi nie idzie więc zacznę abdykować" No to o co tutaj chodzi... nazywasz siebie przegranym a potem taki tekst.. więc Ci nie idzie bycie przegrańcem (jak to sam siebie pięknie nazwałeś) :D

Niedziel ale po co Ty tak o sobie piszesz?żeby inni Ci przytakiwali? masz w tym jakiś cel?