Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ten ostatni niedziel

Przegrałem życie

Polecane posty

Koktajl Mleczny. Wyjdź, wyjdź, wyjdź... no poznam kogoś, przywitam się, przedstawię i co dalej jak nie potrafię rozmawiać z osobą którą pierwszy raz na oczy widzę? :O Zresztą przecież nie siedzę ciągle w tym lesie i w internecie :O Od czasu do czasu wyjdę z nielicznymi kolegami na piwo. Byłem nawet kilka razy za te wszystkie lata studiowania w barze z ludźmi z grupy. I to nic nie dało takie wyjście żeby jakiś lepszy kontakt z nimi nawiązać. Odzywam się tylko jak coś potrzeba, jak o coś ktoś pyta, z jedną osobą tylko nawiązałem taki kontakt że normalnie pogadam.

Niedziel No ok. Jesteś nieśmiały i zamknięty w sobie. Nie potrafię Ci inaczej poradzić niż "wyjdź z domu. Idź kogoś poznaj" nie jestem psychologiem ani psychiatrą. Ja nigdy nie miałam takich problemów, chociaż sama jestem nieśmiała... ale widocznie nie aż tak bardzo jak Ty.

niedziel 🖐️ :) przegrasz życie mając 60 lat ! masz 24, całe życie przed tobą, pierwszy przystanek to psycholog ! :)

Gość związła
Masz poczucie humoru a to już jest coś + talent do wierszoklecenia. Zrób z tego użytek, zacznij pisać dla jakiegos kabaretu na przykład. I nie gadaj że przegrałeś, bo przegrasz naprawdę.

Gość barrakuda....
niedziel moze masz taki aspergeryczny typ osobowosci Niektorzy ludzie po prosu tacy sa, co nie znaczy ze sa gorsi. Wybierz sie do dobego psychologa, moze ci troche rozjasni sytuacje.