Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość aaleksaandraaa

Mój mąż się masturbuje a my się coraz rzadziej kochamy...

Polecane posty

Gość tęsknieeeee
no dobra, nie wiem, ja dopiero 4 lata :P a najwazniejsze- uwierz w siebie i nie gaś światła ! :)

ja tam nic bym nie miala przeciw coby moj mnie zerznał niczym zwierze... i nic wiecej nie napisze :P Bo to co Ja chce a On może i chce to całkiem rózne sprawy czasem :-o

Gość senior
tak umnie tez sie kochamy raz nadwa miesiace i to krotko ledwo zaczniemy a zona juz sie pyta kiedy skoncze i co to jest za seks polozy sie ręka nie ruszy leży jak kłoda a ja co mi pozostało tylko się masturbowac zeby sobie ulzyc zadne rozmowy nie przynosz efektu bo jej tak dobze i ona wie co jest najlepiej. jestesmy 36 lat po ślubie ale to nie usprawidliwia ze ma dosyc seksu .a gdybym tak zaczal z jakas babka dłuzej rozmawiac to zaraz mnie posadza ze romansuje izrozum tu człowieku tę plec piekna boja za grosz nie moge pojac sama nie da dupy ajeszcze zazdrosna

Gość alirta
poszukaj sobie kochanka

Gość co z tego
swtary temat ale musze coś dorzucic od siebie. Mpoja eks była taka jak aleksandraaa. Jak facet żeni się z kobietą to oznacza ze kocha ją i jej cialo, takie jakie jest. Jak wstydzisz sie meza to uwazaj bo znajdzie sie taka, która nie będzie się wstydziała. Znam to z autopsji. Wierz mi.

Gość mondeo
trzeba mu było dawać ile tylko chciał, albo jesteś bardzo drętwa w łóżku,to twoja wina że on sobie wali, ja jak mam okres albo coś to albo mu obciągam ustami albo używam swojej dłoni żeby mu ulżyć, wspólna masturbacja też nas często rajcuje, czasem też wkłada mi między uda od tyłu albo wysuwam zwiniętą dłoń żeby sobie ruchnął (też od tyłu - bo to bardzo lubimy), ulży sobie i śpi spokojnie - Ja też, wymówki że jesteś zmęczona to dobry poczatek do rozbicia małżeństwa i do tego żeby sobie znalazł jakieś inne ujście lub kochankę, to tylko twoja wina że mąż sam sobie robi dobrze bez twojego udziału !

Gość mezzopapka
A ja polecam wspolna masturbacje i wspolne ogladanie filmow dla doroslych, dostarczy Wam to nowych wrazen i zblizy Was do siebie