Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ta_paskuda;p

blagam pomocy moj facet nalogowo klamie!!!

Polecane posty

Gość ta_paskuda;p

Przewaznie w sprawach dotyczacych kobiet. Dowiaduje sie cos od osob trzecich. a on udaje greka zeo niczym nie wie - nienie nie nie przylapalm go na zdrdzie fizycznej alke emocjonalenej nie jedroktnie.

Gość ta_paskuda;p
p.s odwalcie sie od literówek klawiatura mi dziala jak chce. kupie w tygodniu , teraz sie musiciecie niestety poswiecic.

Gość Marta mężatka 1 tydzień.
W temten weekend brałam ślub. Zastanawiam się czy juz dzis wypada dodać zdjęcia na NK i zmienić sobie nazwisko czy poczekać. Jak myślicie??

Gość ta_paskuda;p
Marta, odwal Ty sie od literówek! Ok? Tak trudno zrozumieć, że klawiatura mi dziala jak chce? kupie w tygodniu!!!! teraz sie musiciecie niestety poswiecic!!!!!!!!!

Gość Marta mężatka 1 tydzień.
POTARZAM: W temten weekend brałam ślub. Zastanawiam się czy juz dzis wypada dodać zdjęcia na NK i zmienić sobie nazwisko czy poczekać. Jak myślicie??

Gość Malwiiiinja
Paskudna, rozumiem Cię. A na czym dokładnie polegała ta zdrada emocjonalna? Mój też kłamie w tej kwestii....

Gość dzifny
przestan sie wszedzie wpierniczac z tym zawiadomieniem o slubie, i tak nikt ci nie wierzy, chyba ze pokazesz foty

Gość Marta mężatka 1 tydzień
Mam łącznie 498 zdjęć i nie wiem czy dodac tylko jedno czy dodać więcej (np. zdjęcie jak wchodzimy do kościoła, zdjęcie w kościele i np na sali) nie wiem i tak siedzę i się zastanawiam co zrobić. zmieniałyście na nk od razu? bo np moja koleżanka zmieniła jeszcze przed weselem bo mówiła ze w niedziele bedzie zmęczona i nie da rady . dalej nie zmieniłam na NK nie wiem czy juz pora. jestem jak między młotem a kowadłem