Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

jakastam_

Beznadzieja

Polecane posty

Nienawidze mojej matki.... Jest poprostu głupia ;/ Powiedzicie mi jak można w wieku 42 mieć zero ambicji... ? Powiedzcie mi jak można przyprowadzić faceta 4 razy i każde pozwolić zotać mu na noc... Nie mówiąc o tym, że facet jest bezdomnny, nie ma pracy, jest hazardzista, ma ogromnne długi, nie jest nawet przystojny ? Jak można koło takiego faceta latać jak kotka z pęhcerzem ? Jak można założyć sprawe oddanie dzieci do ojca, jesli wychowowywalo sie je od zawsze a poznajac jakiegos dupka zapomnieć o nich i strac sie je usnunac ? Jak moża byc tak slepa, ze przychodzac pijana tak, ze praktycznie sie przewracalam nie zauwazyc tego i tylko sposcic mi wpierdol za pyskowanie ? Jaka trzeba byc matka aby w ciagu zaledwie tygodnia zapomnieć o wszystkim ? Co mam zrobic mam 16 lat chce i musze skonczyc szkole a ja najprwdopodobniej wyladuje albo u ojca ktory mnie nie chce albo w domu dziecka ? Nienawdze mojej matki jest dla mnie nikim, na sama mysl o niej cala trzese sie z nerwow, nie moge spac nie mowiac o normalbym funkcjonowaniu. Jak tak dalej pojdzie bede miec problem alkoholowy. Powiedzicie mi dla czego zycie niektorych to takie bagno ? Ubolewam nad tym, ze nie moge sie usamodzielic i narazie sama pokierowac swoim życiem... Mam nadzieje, ze wytrzymam chyba, że popełnie samobojstwo o czym zreszta czesto mysle. Mam dość wszystkiego , mam dość walki,mam dość zycia.

Gość rowereek
a masz dalsza rodzine ? co na to szkola? moze warto pogadac z pedagogiem?

Moja matka nie ustrzymuje kontaktu z rodzina, mojej rodziny poprostu nie znam a co do pedagoga to mysle, ze nie jest to najlepszy pomysł.

Gość rowereek
a z dużego maista jesteś czy z małego?

Gość rowereek
ja zmykam spać ;]