Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kasiaa1111122222223333333

co bt do byćcie zrobiły jakby wasz facet do was powiedział

Polecane posty

,,zamknij ryja głupia pizdo"? to powód do zerwania? niby słowa w nerwach ,ale chyba nie powinno mu się cos takiego wyrwać?

Gość Zinnka
To "chyba" powalilo mnie z nog....Ty serio masz watpliwosci? Jezeli nie zareagujesz od razu, to bedziesz juz takie slowa slyszala ciagle. Naprawde tego chcesz?

nie chce. na razie kazałam mu sie ode mnie wynosić .. a teraz nie wiem co robić? zerwać ostatecznie po pierwszej takiej odzywce?

Gdyby nie był to mój mąż, narzeczony od razu pakowałabym manatki. Dziś Cię obraża, jutro przywali Ci w głowę:O

Gość Zinnka
A tobie sie wydaje, ze on cie kocha? Na pewno nie. Kochajacy mezczyzna, nawet w nerwach, w taki sposob do swojej kobiety nie mowi. Wiec po cholere ci facet, ktory cie nie kocha i w dodatku cie obraza? Ale nie rob nic teraz. Poczekaj na jego reakcje.

Gość jfiajfa
a ty jak go wyzwalas?

Nigdy bym sobie na coś takiego nie pozwoliła. Mąż nie mąż nie ma prawa tak mówić. Pase ma rację.pozwolisz raz a będzie to non stop a później i jeszcze gorzej.

ja go nie wyzwałam tylko nawrzeszczałam ,że sobie tego nie życzę i go wywaliłam z meszkania