Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fdfdfdfdf

wasze refleksje po eurowizji 2011

Polecane posty

Gość fdfdfdfdf

Ja obstawiałem Azerbejdżan i Węgry no i ten pierwszy kraj wygrał natomiast Węgry daleko w tyle.Dla mnie Europejczycy nie maja gustu bardzo mnie zdziwiła dość wysoka pozycja Bośni i Hercegowiny, Włoch i momentami wysoko była Islandia a piosenki bardzo nudne.Węgry dostały tylko od Finlandii 12 punktów szkoda ze tak nisko piosenka na wysokim poziomie a sama wokalistka miała głos jak Celina Dion.Wokalistka z Austrii miała także piekny głos no a na ostatkach sie znalazła.Ukraina zajeła drugie miejsce tylko dla tego że kobieta w tyle rysowała piaskiekiem dla mnie propozycja z Ukrainy powinna znaleść sie gdzieś tak na 5 miejscu.Ogólnie tegoroczna eurowizja wyjątkowo udana była,Niemcy sie postarali.

Gość fdssrsrsr
ta wokalistka to taka Jennifer Lopez 2

Gość oniemialam...
do dupy ta cala eurowizja..

Gość fdssrsrsr
do dupy to sa polscy wykonawcy ta nasza to nawet do finalu sie nie dostala i dobrze bo masakra jakas z niej

Gość a co to za
przynajmniej po polsku spiewala....

Gość wczoraj na moment zaparkowałam
akurat na Azerbajdżanie, stwierdziłam - co za dziadostwo i przełączyłam na coś innego. I nagle dowiaduję się, że wygrali :( Totalna żenada... Cały ten konkurs to jedna polityczna ustawka i beznadzieja. Gorszego konkursu piosenki chyba nie widziałam

Gość grsardtdt
ustawka polityczna to niech polska sie raz ustawi.Zawsze wysyłamy dno.Ta azerbejska piosenka jest przyjemna dla ucha.

Gość ladaco po mutacji
chyba masz zasrane:D

Gość treletrombolita
mnie sie bardzo ukraina podobała

Gość idź stąd bo nie moge na Ciebie
a mnie Szwecja ;)

Gość treletrombolita
szwecja tez

Gość Bo eurowizję zawsze
wygrywa piękna barwa głosu, melodyjność i ciekawy podkład muzyczny. Polacy mają brzydkie barwy głosu. Tul też. Niech chociaż podkład muzyczny będzie nietypowy, fajny, jak barwa głosu byle jaka. Polskie piosenki są jednostajne. Te wolne i szybkie. Nie ma zmian muzyki, głosu.

Gość Bo eurowizję zawsze
http://www.youtube.com/watch?v=uT_8il_fkAs&feature=related ładna, ale nudna...na tle innych wypada tak sobie. Ale głosy ładne. A Polska mogła zrobic mix- melodie on sary may a głos to PAULa czy Gosia. I wyszło mix nic. Paula też miała ciekawą piosenkę, głos. Wypadłaby tak jak slovenia ale nie odpadłaby jako 1.

Gość trelelmorelelele
tak te wszystkeie polskie piosenki to do jednego wora wrzucić i jeszcze sie lansuja osoby które talentu nie maja a istnieja tylko dzieki rodzicom czy znajomym.Tul poza pieknym strojem nic Ciekawego nie zaprezentowała piosenka nie melodyjna,denny tekst,choreografia tez taka se,

Gość Bo eurowizję zawsze
http://www.youtube.com/watch?v=h0SDs4JqyHQ&feature=fvsr podkład muzyczny ciekawy. I głos barwa melodyjny. I nie ma co się obrażać. Issis Gee śpiewa takim zdławionym głosem. I tez odpadła słusznie. Polska ma rok na ciekawy podkład i głos. Ja bym posłała ELeni. Głos boski, melodyjny. Tylko ciekawą muzykę jej napisac.

Gość Bo eurowizję zawsze
http://www.youtube.com/watch?v=4vamJXMudDs poczatek bym wycieła. I ten slub;/ ale głos super, muzyka ze zmianami tresciwa. lepsze to niz ten Tul Magda bezbarwna szybka piosenka.

Gość Bo eurowizję zawsze
http://www.youtube.com/watch?v=pGAE5ZSNrGM&feature=related głos okropny..chyba ze jako chórek.. ale pokład ciekawy..tylko troche go przerobic, aby nie był nudny czyli ciagle sie jedno i to samo powtarza. Cos na nutę z niemiec;) a głos to PAula link u góry..

Gość Bo eurowizję zawsze
czyli zawsze na eurowizji wygrywali ci co powinni:) Bo ci co niewygrali albi mieli brzydkie głosy i piosenki albo ładne piosenki i głos ale nudne..

Gość Bo eurowizję zawsze
to macie rok czasu na napisanie. Bo wstyd. że jednej piosenki na eurowizje nie umiecie napisac:):P a tyle speców od muzyki.

Gość trelelmorelelele
Polacy mogli by wysłać Marine łuczenko z jakąś melodyjna piosenką

Gość Paula najbardziej
z głosem i melodią nadawała się na eurowizję. kto to wybierał?? Nie ludzie, wyniki były ustawiane.

Gość teraz tylko ELENI
moze nas uratowac w 2012 roku.

Gość trelelmorelelele
w Polsce zawsze wszystko jest ustawione w mediach głośno o Tul było przed samą eliminacją.Piosenka naprawde nudna zreszta te polskie eliminacje to dno.Mogli by wysłać łuczenko z jakąś melodyjna,energiczną piosenką.

Gość trelelmorelelele
albo ewe farne

Gość teraz tylko ELENI
marina nie umie spiewac. tak jak Mrozinski..nie ma głosu, barwy..jakby mówił Nie dziwie sie ze przegralismy. ELENi ma głos spiewa melodyjnie. Ta babka powinna jechac zamiast Mrozinskiego..górą ma głos jak Pink. http://www.youtube.com/watch?v=PPCXCsFf-OY&feature=related

Gość a ja uwielbiam
dobrze ze Lena nie wygrala bo jej nie znosze .