Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fdfdfdfdf

wasze refleksje po eurowizji 2011

Polecane posty

Gość teraz tylko ELENI
żadne mariny brodki cerekwickie itp głos to ma ania wisniewska i eleni. ale jak ania spiewa jazz i disco jej głos gubi swoje piękno..niestety.

Gość trelelmorelelele
wiśniewska daj spokój moim zdaniem łuczenko by miała szanse bo te reszta to chłam nie jestem jej fanem piosenki ma głupie ale ma ładny głos i osobowość

Gość teraz tylko ELENI
żadna marina. Nie umie śpiewać. Nie zwraca na siebie uwagi. Nawet głosem. Ale Ada Szulc jak najbardziej. Piękny angielski, rytmika, feeling. Wykonawca ma napisac piosenkę na eurowizję, a nie pokazywac swój styl spiewania. a ma np beznadziejny.

Gość teraz tylko ELENI
marina to taka britney..ale jej do niej daleko. W szybkich piosenkach okropnie. Taka dzidzia lans. Nie ma stylu. Coś naśladuje. Ada.

Gość biglairy
a ta całą Tul nie dość że niedostała sie do finału to zajeła ostatnie miejsce masakra kto ją wybrał?

Gość swietan eurowizja 2011
a ja uwazam ze w tym roku eurowizja byla zaje...sta,byly naprawde swietne piosenki i duza konkurencja, ci co wygrali zasluzyli sobie na to, bylo swietnie w tym roku,nam sie podobalo

Gość biglairy
azerbejdzan

Gość biedne bałwanki
komentują pieśni , barwy głosu, melodyjność ... bladego pojęcia nie macie z czym się ten konkurs wiąże i jakie warunki muszą być spełnione, aby osiągnąć jakiś sukces... jesteście żenujący i głupi.

Gość trelelmorelelele
mów sobie co chcesz ale nasza nie spełniała wymogów,piosenka nie melodyjna tekst denny choć to małe znaczenie bo i tak nikt jezyka polskiego nie zna a czasem nawet i banał sie sprawdzi ważne by był głos i fajny kawałek wzbogacony choreografią to sa te całe warunki.

Gość pancia ancia
ale jesteś pierdoInieta autorko w pierwszym poscie Bośnia i hercegowina była fenomenalna,strasznie mi sie podoba ta piosenka , zakochałam sie , to że facet nie jest seksi małolatem pokazującym kaloryfer ma brzuchu nie oznacza że piosenka jest nudna ludzie w wieku dojrzałym też mają piękne piosenki

Gość Ciekaifheigfrg
A kto śpiewał w trakcie czekania na wyniki? Zapomniałam jak się zwał:P i teraz szukam i szukam:(

Gość runing scared
mówcie co chcecie piosenka z azerbejdżanu jest piękna a te lalunie z faktu pisza ze piosenki eurowizyjne sa nijakie a polskie produkcje jakie sa w takim razie?Cały polskie przemysł muzyczny to dno a sławe robia Markowskie,kukulskie,Rabczewskie,Szlagowskie któe maja bogatych tatusi.Tegoroczna eurowizja była piękna było kilka super kawałków i kilka ładnych głosów.Niech jakiś polski producent skomponuje taki piekny utwór jaki azerbejdżan wykonali na eurowizji.Niech ktoś znajdzie w Polsce głos podobny to tegorocznej reprezentantki z austrii.Nawet Edyta Górniak nie dorasta jej do pięt.

Gość Doda Tylko !!!!
na eurowizje najlepiej wysłać Dodę Marinę lub Honey te piosenkarki wnoszą jakieś standardy zachodnich gwiazd są na topie i mogą pochwalić się talentem, show i medialnością... wysyłanie na eurowizje gwiazd programików, zespołów 1- rocznych czy kapel koleżenskich to żenada... W tym roku magda Tul wprawdzie nie przeszła do finału ale jej występ był niezły chyba najlepszy z wszystkich polskich przez ostatnie 5 lat;P gdyby zaśpiewała po angielsku... prawdopodobnie była by w finale-,- i tak lepiej że nas magda reprezentowała bo gdyby wygrała Anna Gogola z tą dożynkowo- obciachową piosenką to 0 punktów murowane ...:P podsumowując dopóki na polskiej eurowizji nie pojawi się jakaś z tych 3 pań to możemy zrezygnować by podziwiać jak w inne kraje prezentują swoje dobre utwory