Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czy normalna

STRACH MA WIELKIE OCZY

Polecane posty

Gość czy normalna

Witam opisze Wam moją historie. Kilka lat temu spotkałam chłopaka, On bardzo chciał mnie poznać i być ze mną, ja nie chciałam. Żyłam w swoim świecie, książek, nauka, uczelnia, miałam paczke swoich znajomych, z którymi wyłacznie dobrze się czułam Nie miałam czasu ani chęci na facetów, a szczególnie na Niego. Nie interesował mnie, nie podobał mi się, a wręcZ się go bałam, i unikałam, często sie mijaliśmmy, spotykaliśmy tak przypadkiem, czułam jakiś paniczny strach przed nim. Najperw mówił mi cześć, ja to ignorowałam, potem się uśmiechał, potem już tylko się patrzył, przeszywał mnie wzrokiem że aż m się robiło slabo Trwało to prawie rok. Potem zniknął, wyjechał gdzieś za granice. Odnalazł mnie jednak na internecie na społecznościowych poratalach, pisał, że bardzo mu się podobam, wypytywał o różne reczy ja nie odpisywałam, dodawał też różne komplementy i komentarze przy moich zdjęciach, strasznie mnie to drażninło i wszystko to kasowałam. W końcu przestał, zapomniałam o Nim Po 3 latach znowu się pojawił w moim mieście, mieszka gdzieś w pobliżu często się mijamy. Bardzo wydoroślał, wyładniał, jest strasznie przystojny.... tylko się patrzy, przeszywa mnie znowu swom wzrokiem wzrokiem, a mi się robi gorąco Jak go widze nogi mi się uginają jak z galarety, serce wali jak młotem, raz coś zapytał a ja nic, poczułam się jak sparalżowana, coś tam mruknełam i uciekłam Ostatnio Każdej nocy marze o tym jak mnie dotyka, całuje i pieści, jak rozmawiamy, meszkamy i jesteśmy ze sobą....ale w realu ja nie umiem, boje się - jak mam mu powiedzieć, że Go kocham, czy On coś do mnie jeszcze czuje czy będzie mnie chciał po tym wszystkm

napiszę delikatnie.. "teraz, to się pocałuj w dupę..." :P

Gość czy normalna
to co mam robić teraz :-o 😭

Gość Sindbad i 7 zbójów
ciekawe co ty masz w głowie dziewczyno, ze pisze takie głupie prowo, puknij sie w łepetyne moze ci minie xD

Gość czy normalna
czego nic nie piszecie? Mam u Niego jakieś szanse????/ :-o strasznie to przeżywam i nie umiem sobie poradzić ze sobą Nie wiem dlaczego taka jestem, zawsze byłam nieśmała, stroniłam od facetów żaden mi się nie podobał, ja też nikomu się nigdy nie podobałam, nie zapraszali mnie na randki tylko zawsze się wyśmiewali się ze mnie

Gość idź stąd bo nie moge na Ciebie
kurwa no jakbym czytała siebie,też zmarnowałam swoją szanse i tez sie panicznie bałam tylko ,ze ja z nim pisałam przez 6 miesięcy i On nigdzie nie wyjechał..a jedynie przeprowadził się blizej mnie ... a teraz...ciągle o nim myśle,wyobrazam sobie jego w órznych sytuacjach,jakby było jakbysmy mieszkali razem itd. No katastrofa:(

Gość ulalala.......................
:-o :-o

Gość ghnghn
zagadaj do niego na tym portalu społecznościowym...