Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 89031683913

Co o tym myślicie?

Polecane posty

Gość 89031683913
up

Dobry pomysl. Wszyscy beda mysleli ze jest czyms skazona, i nitk jej nie dotknie, bedzie tylko Twoja :D

Gość 89031683913
up

Gość milki way stars
a ona ma 13 lat, ze kupujesz jej cos na dzien dziecka?

Gość grabullka
Szczerze mówiąc jest wstrętny. Może kup coś bardziej kobiecego, czy dziewczęcego, jeśli jest młoda. Pamiętaj, że kobiety i dziewczyny lubią czuć się atrakcyjne, a w takich koszulkach (wierz mi, pamiętm te czssy) trudno czuć się piękną. Takie ciuchy noszą dziewczyny z kompleksami, nie z klasą. Wybacz.

Gość 89031683913
Nie, nie ma trzynastu lat. Po prostu uważam, że to słodkie dostać coś na dzień dziecka. Trochę dystansu do siebie... Co do tego, że nie będzie się czuła atrakcyjnie - to nie jest problem, bo ona nosi właściwie tylko takie ciuchy. Nie sądzę, żeby to świadczyło o jej kompleksach, wręcz przeciwnie. Pytanie dotyczy raczej samego napisu, a nie tego, czy jej kupić T-shirt czy coś innego.

Gość dfv
mogę wziąć na Ciebie pożyczkę ??????

Gość 89031683913
nie ogarniam o co chodzi z tą pożyczką...

Gość dfv
nick podobny do nr pesel, ha!

Gość 89031683913
Śmiało, nie jestem takim idiotą żeby podać swój PESEL na kafeterii.

Gość dfv
tak też myślałam ;) swoją drogą ten t-shirt wcale nie jest słodki

Jeśli chcesz jej podarować podkoszulek z nadrukiem proponuje wymyślić coś ciekawszego a najlepiej wykonać projekt samemu. Doceni dużo bardziej jeśli nie będzie to zakup w sklepie z nadrukami ale coś twojego pomysłu. Możesz naleźć grafikę w internecie lub wykonać ją samemu nie mówię o zabawie photoshopem bo wiadomo że nie każdy to potrafi ale banalny napis i obrazek można stworzyć(połączyć) przy minimum umiejętności obsługi programów graficznych nawet w dołączonym do windy ms paint lub darmowym gimpie. Później wystarcz udać się do drukarni (będzie gotowy do odebrania w kilka godzin). Na pewno zrobi na niej większe wrażenie niż powielany wzór. Poza tym proponuje zakupić zwykły top w kobiecym kroju z bawełny i na nim wydrukować będzie go nosić dużo częściej. Źle zrozumiałeś uwagę o atrakcyjności i kobiecości. Nie chodzi o to czy kobieta ogólnie tak się czuje ale o to że zawsze chcemy się tak czuć i w zwykłych T-shirtach w luźnym męskim kroju wychodzimy rzadko. Sprzątam w nich biegamy czasem założymy na grilla gdy niezbyt zależy nam na wyglądzie. Jednak zazwyczaj wolimy podkreślać swoje walory gównie dla siebie żeby czuć się atrakcyjnymi to daje nam dobre samopoczucie. Jeśli chcesz aby podkoszulek był zakładany częściej wybierz zwykły bawełniany top np. z h&m za 20 zł ale dostaniesz go w każdym sklepie. Polecam te z domieszkom modalu(taki materiał) są najbardziej trwałe. Nie wiem czy na sztucznych włóknach da się drukować więc najlepiej jeśli wybierzesz bawełnę lub bawełnę z domieszką w innym wypadku lepiej przed zakupem upewnij się czy możliwy jest druk na takim materiale. Koszt jest nie wielki ja płaciłam od 20-35 zł za wydruk z podkoszulkiem.