murb 697 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, Dr. Hаckenbush napisał: Prawda została ustalona i żadne fakty tego nie zmienią Prawda? A co to jest? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dr. Hаckenbush 18 Napisano 1 godzinę temu 3 minuty temu, murb napisał: Nie chcę, żeby Pokraka czuła się niekomfortowo, kiedy będzie czytała o sobie. niekomfortowo czyli pokracznie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
taka_pokraka 171 Napisano 1 godzinę temu 2 minuty temu, murb napisał: Nie chcę, żeby Pokraka czuła się niekomfortowo, kiedy będzie czytała o sobie. Spoko, wiem kim jestem, wiem jakie mam mocne i słabe strony, nie mam z tym problemów. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 697 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, taka_pokraka napisał: Spoko, wiem kim jestem, wiem jakie mam mocne i słabe strony, nie mam z tym problemów. No to ja bym się źle czuła wymyślając Twój życiorys. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dr. Hаckenbush 18 Napisano 1 godzinę temu 2 minuty temu, murb napisał: Prawda? A co to jest? Nie bądź piłatem z Kałaibów. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
taka_pokraka 171 Napisano 1 godzinę temu 3 minuty temu, Dr. Hаckenbush napisał: Prawda została ustalona i żadne fakty tego nie zmienią Fakty mogły by zmienić. Natomiast opinie czyjeś nie, nie uważam by moja opinia była gorszą od opinii innych ludzi. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Doktor ZG 245 Napisano 1 godzinę temu 3 minuty temu, taka_pokraka napisał: A co konkretnie? Mam udowadniać, że nie czuje najmniejszej potrzeby poszukiwania drogi do zdobycia np. ko/ka/iny? Bo po prostu nie mam na to ochoty? Nie bardzo wiem co powiedzieć? Dokładnie o to mi chodzi. O konkret. Chociaż wiadomo, że czesto jest tak, że człowiek do końca nie chce się nawet sam przed sobą przyznać, ze mógłby cos zrobić. Co w sumie potępia. Niekoniecznie chodzi o narkotyki. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 697 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, Dr. Hаckenbush napisał: Nie bądź piłatem z Kałaibów. Lubię wkładać palucha w każdą dziurę. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
taka_pokraka 171 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, murb napisał: No to ja bym się źle czuła wymyślając Twój życiorys. Na szczęście nikt tego od ciebie nie oczekuje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
taka_pokraka 171 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, Doktor ZG napisał: Dokładnie o to mi chodzi. O konkret. Chociaż wiadomo, że czesto jest tak, że człowiek do końca nie chce się nawet sam przed sobą przyznać, ze mógłby cos zrobić. Co w sumie potępia. Niekoniecznie chodzi o narkotyki. Ja nawet jestem przekonana, że w szczególnych okolicznościach mogłabym zrobić wiele rzeczy, które uważam za złe. Mogę tylko dziękować losowi, że ich przede mną nie stawia. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 697 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, taka_pokraka napisał: Na szczęście nikt tego od ciebie nie oczekuje Doktor proponował! (To żart. Nie chcę nikogo obrazić tym wpisem anie wykazywać złej woli.) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dr. Hаckenbush 18 Napisano 1 godzinę temu 4 minuty temu, murb napisał: Lubię wkładać palucha w każdą dziurę. Myj ręce po tym. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dr. Hаckenbush 18 Napisano 1 godzinę temu 2 minuty temu, murb napisał: Doktor proponował! (To żart. Nie chcę nikogo obrazić tym wpisem anie wykazywać złej woli.) Tak naprawdę to wcale nie jestem doktorem ale to tajemnica. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 697 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, Dr. Hаckenbush napisał: Myj ręce po tym. Zależy w co włożę. Przykład: słoik z konfiturami wiśniowymi. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 697 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, Dr. Hаckenbush napisał: Tak naprawdę to wcale nie jestem doktorem ale to tajemnica. To ten drugi Doktor. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dr. Hаckenbush 18 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, murb napisał: To ten drugi Doktor. To widzę, że doktorów tu jak psów Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Doktor ZG 245 Napisano 1 godzinę temu 4 minuty temu, murb napisał: Jako byt wymyślony jesteś taki jak jego stwórca. Czyli to ktoś stojący za Tobą powinien zabierać szczoteczkę wychodząc z domu. Tylko niektórzy wierzą, że człowiek powstał na podobieństwo Stwórcy. Ja jestem ateistą. Natomiast bylo tu tacy, którzy wierzyli w osobowości wielorakie. Fizycznie mogę byc w sumie kimkolwiek, ale co w sumie jeżeli jestem czyms w stylu AI? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 697 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, Dr. Hаckenbush napisał: To widzę, że doktorów tu jak psów Może NFZ sponsoruje Kafeterię. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Doktor ZG 245 Napisano 1 godzinę temu 7 minut temu, taka_pokraka napisał: Ja nawet jestem przekonana, że w szczególnych okolicznościach mogłabym zrobić wiele rzeczy, które uważam za złe. Mogę tylko dziękować losowi, że ich przede mną nie stawia. O to już lepiej. Na pocieszenie- pewnie byś żałowała. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
taka_pokraka 171 Napisano 1 godzinę temu 2 minuty temu, murb napisał: Doktor proponował! (To żart. Nie chcę nikogo obrazić tym wpisem anie wykazywać złej woli.) Właściwie tu każdy chyba ma napisany alternatywny życiorys. Jego brak dowodzi właśnie bycia nudnym lub nudną. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dr. Hаckenbush 18 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, murb napisał: Może NFZ sponsoruje Kafeterię. Wszystko jest możliwe na tym najdziwniejszym ze światów. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Doktor ZG 245 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, murb napisał: Może NFZ sponsoruje Kafeterię. Ja jestem doktorem z serialu The Knick. Dlatego tak sie ożywiam na rozmowy o kokainie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Doktor ZG 245 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, taka_pokraka napisał: Właściwie tu każdy chyba ma napisany alternatywny życiorys. Jego brak dowodzi właśnie bycia nudnym lub nudną. A ty jaki masz? Jakbyś nie widziała, ostatnio oskarżyłem cie o bycie Montym. Nie żebym mocno sie chcial przyczepić. To jest po prostu Kafe Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
taka_pokraka 171 Napisano 1 godzinę temu 2 minuty temu, Doktor ZG napisał: O to już lepiej. Na pocieszenie- pewnie byś żałowała. Też tak uważam, z tego powodu też w życiu z wielu wątpliwych okazji zrezygnowałam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 697 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, Doktor ZG napisał: Tylko niektórzy wierzą, że człowiek powstał na podobieństwo Stwórcy. Ja jestem ateistą. Natomiast bylo tu tacy, którzy wierzyli w osobowości wielorakie. Fizycznie mogę byc w sumie kimkolwiek, ale co w sumie jeżeli jestem czyms w stylu AI? Pisząc stwórca miałam na myśli kogoś kto Cię zaprojektował jak projekt forumowy. Choć w sumie nawet jeśli jesteś ateistą to nie wyklucza, że jest Stwórca, który Cię stworzył. A jeśli jesteś AI to marny Twój los, bo ona się uczy z tego co wyczyta. A na forum różne rzeczy piszą... Jeśli poczujesz, że hipermarket Cię wzywa to znak, że przepadłśś z kretesem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dr. Hаckenbush 18 Napisano 1 godzinę temu 7 minut temu, Doktor ZG napisał: ylko niektórzy wierzą, że człowiek powstał na podobieństwo Stwórcy. Ja jestem ateistą. Jedni wierzą, że Bóg istnieje a inni wierzą, że nie istnieje - zasadniczo nie widzę żadnej różnicy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 697 Napisano 1 godzinę temu 5 minut temu, taka_pokraka napisał: Właściwie tu każdy chyba ma napisany alternatywny życiorys. Jego brak dowodzi właśnie bycia nudnym lub nudną. Czego się nie wie to się dowymyśla i puszcza w internet. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 697 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, Dr. Hаckenbush napisał: Jedni wierzą, że Bóg istnieje a inni wierzą, że nie istnieje - zasadniczo nie widzę żadnej różnicy. Pisz tak jeszcze. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
taka_pokraka 171 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, Doktor ZG napisał: A ty jaki masz? Jakbyś nie widziała, ostatnio oskarżyłem cie o bycie Montym. Nie żebym mocno sie chcial przyczepić. To jest po prostu Kafe W alternatywnych życiorysach chyba o co innego chodzi, Ty mówisz o innych nickach, mam jeszcze jedna zapasową pokrakę (kiedys musiałam, że jest jakiś błąd i nie mogę założyć konta potem wyszło, że mam zdublowane). Mam jeszcze aktywną starą głupia babę ale pisac się nie da przez nałożona moderacje i mam jeszcze halinę ale jakoś nie lubie tego nicka i nie chce mi się na nim pisać. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
taka_pokraka 171 Napisano 1 godzinę temu 3 minuty temu, murb napisał: Czego się nie wie to się dowymyśla i puszcza w internet. Pewnie to są nawet ciekawsze wersje niż te prawdziwe. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach