Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Dariusz555

Ból głowy ? Zapomnij !!!

Polecane posty

Mało, że usuwa martwicę to i skutecznie pozbawia bólu, dziewczyny. Za jedynie niecałą złotówkę dziennie macie ból z głowy przez cały rok. Naprawdę warto. Zajrzyjcie do nas i kupcie. Wyrzucicie do kosza wszystkie tabletki przeciwbólowe. http://mother-love.pl/component/virtuem ... ory_id=136

Gość chyba Cię pogieło
pod linkiem ukazał się płyn do kąpieli za >1200zł

Gość chyba Cię pogieło
chłopie & babo, ból głowy nieodłącznie związany jest z szybkim poprzeziębiennym/postresowym namnżaniu się wirusa opryszczki, więc twoje rady i płyn za 1200zł do dupy se wsadź. Na ból głowy: sauna sucha, płukanki gardła solą i wit. C 1000mg-rozpuszczalna, w ostateczności etopiryna.

Gość hjhhjjjhjhjh
"mnie główka boli sporadycznie i zwykle ma wyraźną przyczynę" Tak, brak mózgu w jej wnętrzu.. :O

Gość przyczyna bólu
cyt. Klauna Ja polecam dietę jak w moim stylu .mnie główka boli sporadycznie i zwykle ma wyraźną przyczynę . """""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""" HHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHH niedziwota, bo pewnie miałeś na myśli główkę, ale tę w gaciach, prawda? Na 100% pracujesz w stajni rozpłodowej, stąd ten sporadyczny ból.

" [zgłoś do usunięcia] hjhhjjjhjhjh "mnie główka boli sporadycznie i zwykle ma wyraźną przyczynę" Tak, brak mózgu w jej wnętrzu.. 02:43 [zgłoś do usunięcia] przyczyna bólu cyt. Klauna Ja polecam dietę jak w moim stylu .mnie główka boli sporadycznie i zwykle ma wyraźną przyczynę . """"""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""" """"""""""""""""""""""""" HHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHH niedziwota, bo pewnie miałeś na myśli główkę, ale tę w gaciach, prawda? Na 100% pracujesz w stajni rozpłodowej, stąd ten sporadyczny ból." Te brednie zachowajcie dla głupszych od siebie:P.Chodziło oczywiście o to co mam na szyjce:P.