Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gvebaebharbh

Dzwony kościelne

Polecane posty

Gość gvebaebharbh

Dlaczego wszyscy mają zakaz generowania hałasów w niedzielę, a kościól wali dzwonami już od godziny (chyba komunie tam mają). Hałas taki, że przy zamkniętym oknie nie mogę się skupić na tym co robię, a po zatyczki nie pójdę bo cholera w niedziele apteka nieczynna:( Wystarczyłoby tymi dzwonami 5 min. podzwonic, a oni od 11.00 z przerwaami się tłuką:(

Gość gvebaebharbh
a tobie chyba czegoś w życiu brakuje, skoro moja wypowiedź skojarzyła ci się z masturbacją;)

wydedukowałem to po twoim przewrażliwieniu na punkcie dzwonów, że dawno chuja w dupie nie miałas i fiksujesz :classic_cool:

Gość nojaniewiem
a co takiego robisz ża z powodu dzwonów nie mozesz sie skupic

Gość gvebaebharbh
tłumaczenie robię cholera! Specjalistyczne, pierwszy raz w życiu z tej akurat dziedziny, trudne jak diabli. Kościół jest praktycznie po drugiej stronie ulicy (a dzwony cały czas walą). Co za dzień:(

Gość nojaniewiem
juz nie robisz tłumaczen bo na forum klikasz poszekaj 1godzinke co Ci szkodzi - skonczyli juz pewnie dzwonic

Gość gvebaebharbh
no własnie nie robię, siedzę na forum i poczekam aż przestaną. I zdziwiłbyś się, oni NADAL dzwonią:) Z przerwami co prawda, ale dzwonią.

Gość gvebaebharbh
jak robiłam czarną mszę tydzień temu to sąsiedzi się skarżyli a kościół to może :(