Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Łohohoho

Kolczyk w wardze

Polecane posty

Gość Łohohoho

Szukam jakiegoś salonu kosmetycznego w Gdańsku lub pobliżu gdzie oferują przekłuwanie wargi. I mam jeszcze pare pytań do osób które posiadają takowy kolczyk : p Ile wynosi koszt takiego przekłucia, czy trzeba kupić jakiś srebrny kolczyk czy dają jakiś na miejscu, czy warga jest jakiś czas opuchnięta, ile trwa gojenie, czy jeśli jestem niepełnoletnia (17 lat) to potrzebuje zgody rodziców i inne przydatne informacje byłyby mile widziane. Z góry dziękuję.

Gość Łohohoho
chodzi oczywiście o wargę sromową

Gość Łohohoho
bynajmniej niewyżyty seksualnie żartowniusiu : ] chodzi mi o okolice ust

Gość Magds
Przekłucia intymne robione są od 18 lat. Tylko u piercera - żadnej kosmetyczki! Kolczyk będzie w cenie. Czyli poczekaj rok i śmigaj do piercera ;)

Gość Magds
Soooory, nie zauważyłam, że to podszywacz... Nie potrzebujesz zgody rodzica pow. 16 r.ż, i nie idź do kosmetyczki, bo pistolet nie nadaje się do takich przekłuć. Well... nie nadaje się do żadnych przekłuć ;p Piercer tylko i wyłącznie - najlepiej sprawdzony :)

Gość Łohohoho
Dzięki za pomoc ; d ino to bedzie mój pierwszy kolczyk pomijając uszy i nie mam nikogo sprawdzonego dlatego zwracam sie o pomoc tutaj, może ktoś poleci. A co do ceny to jak to stoi?

ja przebijałam 6 lat temu. Obecnie go już nie noszę, a dziura (choc prawie nie widoczna) w twarzy jest, więc zastanów się ;) Przebijałam u kosmetyczki, z racji tego, że to było dawno płaciłam coś koło 60zł z kolczykiem już, ale ceny mogły ulec zmianie. I nie przebijała mi pistoletem :D :D :D :D Tylko najpierw nałożyła mi jakąś maść, która mnie zneiczuliła, a potem działała igłą - nei bolało nic :) :) jeszcze jakies pytania?

Gość mozaiiikkaa
JUliusz a ty nie nauczyłes się, ze nieodpowiada sie pytaniem na pytanie?:)

niestety nie zdążyłem się nauczyć, wyrzucili mnie z podstawówki :( Posty na forum pisze mi wynajęty kolega bo ja nie potrafię tez pisać :(

Gość Magds
W Gdańsku polecam Ci Stoneheadstattoo.com :>