Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Uznajecie taką za mądrą?

Czy kobieta, która z obcym uprawiała seks (również analny) bez gumki jest mądra?

Polecane posty

Gość Uznajecie taką za mądrą?

Czy taka zasługuje na miano mądrej?

Gość Myyyy kobiety
może ma już hiva i syfilisa i jej wszystko jedno :D

Gość de bi le

a który nie ejst obcy? i jak uprawiać sex w konddomahc ajk chłpy nie chcą i nie używają

Gość Aaa

No niestety. Ja niby wiem zeby myslec o gumce i pamietam ale potem jak facet zaczyna sie do mnie dobierac i robie sie bardzo podniecona a jeszcze jak jest alkohol to czlowiek o calym swiecie zapomina. I w ten sposob niestety nieraz zdarzyl mi sie seks bez gumki z obcymi facetami. Do buzi to i tak zawsze lecialam bez bo bez sensu inaczej. Ale stosunek wiadomo. Na szczecie zwykle faceci na wytrysk wyjmuja

Gość Gość
5 minut temu, Gość Aaa napisał:

No niestety. Ja niby wiem zeby myslec o gumce i pamietam ale potem jak facet zaczyna sie do mnie dobierac i robie sie bardzo podniecona a jeszcze jak jest alkohol to czlowiek o calym swiecie zapomina. I w ten sposob niestety nieraz zdarzyl mi sie seks bez gumki z obcymi facetami. Do buzi to i tak zawsze lecialam bez bo bez sensu inaczej. Ale stosunek wiadomo. Na szczecie zwykle faceci na wytrysk wyjmuja

Może i fajna jesteś, to nie twoja wina że masz pipkę łajdaczkę.

Gość gość
6 minut temu, Gość Aaa napisał:

Mam dokładnie tak samo. Jak jest alkohol i rozkręca sie temat, to guma to ostatnia rzecz o ktorej mysle.