Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość coś takiego?....?

nie rozumiem dlaczego

Polecane posty

Gość coś takiego?....?

podobam się o wiele starszym chłopakom ode mnie?... mam 16 lat podobają mi się chłopcy w wieku podobnym do mnie. nie wiem jak inne dziewczyny ale ja nie chcę mieć takiego chłopaka do zabawy czy żeby się pochwalić. mam wrażenie że szukam takiego na serio. no a wracając do mojej sytuacji. osoby w moim wieku i troszkę starsze (chłopcy) nie biorą mnie za bardzo po uwagę starsi typu 20-27 lat podrywają mnie... o co w tym wszystkim chodzi. doradźcie. może powinnam się zmienić?...

Gość coś takiego?....?
ja na poważnie. chciałabym tak jak zwykłe nastolatki...

Gość coś takiego?....?
no większość dziewczyn szuka chłopaka żeby mieć. ja szczerze mówiąc chciałabym już tak na serio. może i na całe życie. wiem że to głupie ale jakoś tak czuję... :(

Gość gwoli wyjasnienia...
to w czym niby problem, przeciez to ty wybierasz z kim chcesz a z kim nie. mozesz podobac sie i calemu swiatu a i tak nie ma to wplywu na to kto podoba sie tobie

Gość coś takiego?....?
a do innych dziewczyn lgną chłopaki młodsi. do mnie tylko ci starsi... a dla tych młodszych jestem tylko koleżanką...:(

Gość coś takiego?....?
gwoli wyjasnienia.. no niby tak. ale właśnie ci którzy podobają się mi ci (a dokładnie ten) na którym mi zależy nie zwraca uwagi... taka nieudana miłość...