Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Marcos77556

Jak jej to powiedziec

Polecane posty

Gość Marcos77556

Witam wszystkich Mam taki maly problem z moja dziewczyna. Jak jej wytlumaczyc ze dla mnie bardzo wazne sa pieszczoty, przytulanki, namietne pocalunki itp. Uwielbiam lezec i sie piesci, uwielbiam dlugaaaaa gre wstepna, ona zas potrzebuje paru chwil zeby sie rozgrzac bo wedlug niej po co czekac. Jak to jest z wami drogie panie. Czy dluga rozgrzewka pelna namietnosci nie jest wam tak naprawde potrzebna. Czy nie lubicie czulych pocalunkow i pieszczot i chodzi wam tylko o NIEGO :P

Gość 4830515
A po co masz gadać? Po prostu rób to :) Baw się jej pożądaniem, pieść, przestawaj, pieść, przestawaj. W końcu to doceni.

Gość moim zdaniem jezeli
kobieta i mezczyzna sa gotowi zeby uprawiac ze soba sex to powinni umiec o wszystkim ze soba rozmawiac...no bo rozmawiac nie wiedza jak i wstydza sie ale nog rozkladac rpzed soba sie nie wstydza? w zwiazku i sexie wazne sa rozmowy, szczerosc i ucz sie tego a wasze zycie nie tylko sexualne ebdzie super. Najlepiej powiedz jej po prostu ze uwielbiasz dluzsza gre wstepna, ze strasznie Cie to podnieca itp albo gdy sie piescicie mow do niej "uwielbiam takie pieszczoty", "uwielbiam gdy mnie tak calujesz, nie przestawaj", mow ze lubisz , ze uwuielbiasz, ze ona Cie super caluje, ze super Cie piesci, a zobaczysz ze bedzie to robila bardzo chetnie bo bedzie chciala sprawiac Ci przyjemnosc i bedzie sie czula fajnie, ze umie cie tak podniecic...bo nie lubia slysze od faceta, "ja wole inaczej, ja lubie inaczej, nie rob tak tylko inaczehj..." kobiete trzeba chwalic i zachecac aby czula sie pewna siebie, nie wstydzila sie nie krepowala

Gość Marcos77556
No wlasnie mi nie chodzi o to zeby uprawiac z nia jedynie sex a milo i namietnie spedzac czas. Delektowac sie bliskoscia. Seks juz na samo zakonczenie milych chwil.

Kurcze, z reguly jest na odwrot:) To facet chce szybko i nie lubi pieszczot. A kobieta uwielbia. Nic jej nie mow, tylko zacznij dzialac:) Zamiast od razu przechodzic do rzeczy to moze zacznij opieszczot i powoli przechodz do konkretow:)

Gość moim zdaniem jezeli
"nic jej nie mow, nic jej nie mow" a pozniej ze partnerzy nie sa zadowoleni z pieszczot, sexu, ze wspolnego zycia....bo nie umieja powiedziec partnerowi czego oczekuja, czego pragna...

Gość Marcos77556
Masz racje trzeba rozmawiac ale jak mowie powoli zaczekaj to slysze a po co chodz do srodka :p

Gość moim zdaniem jezeli
no wlasnie i jak ona mowi "po co?" to Ty powiedz...bo uwielbiam gdy mnie piescisz i chce jeszcze...

Gość moim zdaniem jezeli
i jeszcze Ci powiem tak...piesc jej lechtaczke palcami i caluj sutki a przedluzysz gre wstepna