Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość alana 30

mój mąż pił ale teraz to juz zapija sie na śmierc

Polecane posty

Gość alana 30

Witam Moj mąż 15 lat temu miał wypadek na motorze , od 4 lat choruje na epilepsje pourazowaa przy okazji alkoholowa pił i pije nadal ale byl zawsze spokojny brał leki na padaczke nie działo sie nic zlego ostatnio dostal toksycznego zapalenia wątroby i zołtaczki, gdy wychodzil ze szpitala lekarka powiedziala mu ze z ta watroba nie dozyje 2 lat gdzy bedzie tak sie szanowal jak do tej pory i zamiast go to zmobilizowac i sie opamietac to on przeciwnie przestał brac laki na padaczke nie bierze nic na wątrobe pije jeszcze wiecej zrobił sie agresywny, poprostu starcil sens zycia teraz chce sie bawic i kozystac z zycia jak dlugo mu go zostało... Nie można nic mu powiedziec odrazu wpada we wsciekłosc. Gdy jest trzezwy nie chce rozmawiac a gdy wypije to nie ma sensu rozmowa bo nie bedzie pamietał. Wyprowadziłam sie z córka ale tylko 2 ulice dalej i na okroglo mnie nachodził wreszcie na chwile sie opamietał i obiecał poprawe to wróciłam ale po niedługim czasie wszystko powrócilo tak jak było. Niewiem co mam robic bo on ciagle powtarza ze odbierze sobie zycie bo i tak mu go duzo nie zostało... niewiem co robic... nie chce mniec go na sumieniu

Gość autorko...
slubowalas to badz przy czlowieku w potrzebie... kompletne dno z ciebie

Gość alana 30
nawet gdy jest agresywny w stosunku do mnie i córki ... wiesz moze jestem dno ale boje sie troche ...

Gość hjsyiu
lepiej wróć do domu ,za góra dwa lata jakąś rentę dostaniesz i odszkodowanie.A tak to sie z Tobą rozwiedzie i zostaniesz ze zmarnowanym życiem.

mysl o sobie i córce Wy też macie jedno życie.On myśli też o sobie

Gość alana 30
i dziecko ma patrzec jak ojciec umiera zapijajac sie na smierc jak wspomniałam o leczeniu to od sciany sie odbiłam chcialabym mu pomoc ale juz nie potrafie a po nim rente o czym tu mowa ...

ojciec jest dorosłym człowiekiem.jeśli nie chce pomocy trudno go do tego zmusić A ty nie masz powodów do obwiniania sie