Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jem banana

matura

Polecane posty

berrlinkaaa a jaki miałaś temat? ładnie Ci poszło :) ja polaka mam w środe a angielski podstawowy w piątek i potem tylko egzaminy zawodowe w czerwcu :D I nawet prace już znalazłam :D

Gość feminadaza
Finanse i rachunkowość to zupełnie nie moja dziedzina ;) czyli widzę, że chyba nikt nie chce siedzieć na tyłku w domu przez te 4 miesiące, i dobrze. Ja bym się chyba zanudziła na śmierć ;) a tak przynajmniej zarobię kasę na studia jak coś ;)

Gość jem banana
niemiec ustny to tez jedno wielkie gówno!!!!!:/

Gość feminadaza
Są 4 osoby na miejsce więc w porównaniu do innych kierunków to w sumie niedużo ale że z natury jestem raczej panikarą także już się boję co to będzie ;P Po włoskiej tłumacz w jakiejś firmie międzynarodowej, najlepiej przysięgły. Ewentualnie wyjazd do Włoch ale chyba nie chciałabym tak na stałe.

Gość feminadaza
Do NieLubieNiedziel W takim razie trzymam kciuki :) myślę, że komisja będzie chciała raczej wszystkich przepuścić także powinnaś/eś dać radę :)

Gość jem banana
niedziel ty zdasz!!!! ja nie!! :(:(:(:( wiem to kurva wiem :(:(: ide skoczyc z okna 🖐️

Gość berrlinkaaa
Niepełnosprawni w literaturze i filmie omów wybrane przez siebie kreacje bohaterów niepełnosprawnych. Gdzie znalazłaś pracę ? ja wczoraj wysyłałam CV do Rossmanna, Promod i C&A wczoraj na zakupach widziałam ogłoszenia w Big Starze ,a w horoskopie mi napisali ,ze praca mnie znajdzie jak w ogóle nie będę o niej myślała czy coś takiego ( oczywiście nei wierzę w horoskopy co nie zmianie faktu ,ze zawsze je czytam :D ) mam nadzieję ze się sprawdzi :d

Gość feminadaza
Haha no dopiero teraz przeczytałam, że kobietą jesteś :) Także powinnaś dać radę :)

Gość feminadaza
do jem banana: to jesteś taka słaba z tego niemca czy nerwy Cię zżerają?

Gość feminadaza
Ja też już nie zliczę ile CV wysłałam i żadnej odpowiedzi... Masakra.

Gość jem banana
wydaje mi sie, ze słaba nie jestem az tak. Słowek umiem sporo...ale jak trafi mi sie taki zestaw z którego nic nie bede wiedziała?:(

Ulalala...ja mam temat: "Człowiek nie może żyć bez miłości" - rozwiń myśl Jana Pawła II na podstawie literatury i własnych przemyśleń". Znalazłam prace z Mc Donaldzie ;) Zadzwonili do mnie w ten sam dzień co złożyłam cv i miałam rozmowe, więc prace na wakacje mam :)

Gość berrlinkaaa
ja sobie chyba wieczorem powtórze 3 formy czasowników jakieś zwroty i jakis tam pierdoły, próbną ustną zdałam na 85% bez przygotowania wiec myśle ,ze bedzie git :)

Gość feminadaza
No jak taki zestaw to musisz maksymalnie lać wodę. Jak nie znasz słówka to opisać go jakimiś innymi, po prostu musisz dużo gadać, tylko pamiętaj żeby zrealizować wszystkie punkty zestawu! Jak znasz dużo słówek i jesteś całkiem niezła to powinno być dobrze. Chociaż czasami naprawdę nieźle dowalają te tematy na ustnych, zamiast dać jakieś życiowe to oni jakieś głupoty o których nikt nie ma pojęcia. Mówię teraz o rozszerzeniu angola. Ale większość jest takich o których zawsze się da coś powiedzieć także spokojnie, daj znać jutro jak Ci poszło :)

Gość berrlinkaaa
ja sobie chyba wieczorem powtórzę 3 formy czasowników jakieś zwroty i jakis tam pierdoły, próbną ustną zdałam na 85% bez przygotowania wiec myśle ,ze bedzie git :)

Gość jem banana
u mnie w szkole srednia pkt z tamtego roku ustnego niemca jest 16.1...czyli calkiem dobrze, raczej kazdy zdaje, ale ja bede pierwsza ktora nie zda :(

Gość feminadaza
Oj przestań z takimi czarnymi myślami! Jak wszyscy zdają tzn. że macie chillową komisję, która chce raczej wszystkich przepuścić. Także Ciebie też, bez obaw :)

Gość jem banana
no komisja nawet spoko jest z tego co wiem, ale strach jest. Jutro jak usłysze ze mam te 30% to sie chyba rozpłacze z radosci

Gość berrlinkaaa
no właśnie myślmy pozytywnie to będzie dobrze :D

Gość jem banana
haha dla relaksu słucham sobie sabriny bojs bojs bojs :D

Gość berrlinkaaa
ja upadłam nisko - ogladam jakiś gówniany program na Vivie

Gość aaaahaaaaa
ja mam jutro ustny niemiecki;/;/;/

Gość jem banana
i jak sie czujesz ? bo ja saram sie odstresowac

Gość aaaahaaaaa
ja się nawet nie denerwowałam... ale jak sobie pomyśle to zaczyna mnie boleć brzuch:( a jak Ci poszedł pisemny niemiecki?

Gość jem banana
bardzo zle...tzn list i to za 5pkt napisałam chyba okej, ale czytanie ze zrozumieniem i ze słuchu wszystko strzelałam :O:(a tobie?

Gość aaaahaaaaa
ja też prawie wszystko strzelałam... a list chyba dobrze napisałam ale błędów pewnie będę mieć bardzo dużo:( a o której godzinie masz jutro egzamin?

Gość jem banana
tez duzo błedów mam na pewno :( jakos tak przed 11, ale pewnie wczesniej wejde bo zawsze jest u mnie przyspieszenie.. boje sie bardzo :( a ty o ktorej?

Gość aaaahaaaaa
ja mam o 13.15... też pewnie wcześniej wejdę... jutro wstaje o 6 i będę się uczyć;/

Gość aaaahaaaaa
naajbardziej boje się pytań do obrazka:(