Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jem banana

matura

Polecane posty

Gość jem banana
ja juz dzis ogarniałam materiał, moze wieczorem tez serkne a rano musze sie wyspac i wypic mnostwo naparu z melisy..

Gość aaaahaaaaa
ja też piję melise:/ długo przygotowywałaś się do tego egzaminu?

Gość jem banana
uczyłam sie jakies 2 miesiace temu, wtedy przerobiłam duzo działów m.in choroby, sport, jedzenie, podroze itp... potem jak nadeszły matury to przestałam sie uczyc z tego niemca. dzis dopiero wszystko przypominałam :/ a ty? i co mialas z niemca na koniec roku? bo ja 3 :/

Gość aaaahaaaaa
miałam 4 na koniec ale moja nauczycielka wszystkim rozgadywała że i tak nie zdam matury;/ do matury zaczęłam sie przygotowywać we wrześniu... tak raz w tygodniu godzinkę... tak miesiąc przed maturą troche więcej sie uczyłam... nie wiem jak to jutro będzie, boje się:(

Gość jem banana
to na bank zdasz, a ja nie ://// jutro napisz tu ile mialas pkt...pewnie wysoki wynik bedziesz miała, a ja najwiecej to chyba 30% :/ cholera!!! chce juz miec to za soba!!!

Gość aaaahaaaaa
ja wcześniej przerabiałam arkusze z egzaminów ustnych i szło mi fatalnie! jutro dojdą jeszcze nerwy.... będzie ciężko ale OBIE ZDAMY!!!:)

Gość aaaahaaaaa
hej! i jak Ci poszło?

Gość jezyk_niemiecki
Polecam prace pisane w jezyku niemieckim przez: Anna Platzek !! Świetna robota, 100% zadowolenia Bardzo dziekuje. Bede panią polecać innym na przyszłość !! Wypracowania na dowolny temat dla szkół podstawowych, gimnazjów, liceów. Opowiadania pisane własnymi słowami o wydarzeniach przeczytanych lub usłyszanych. Opowiadania i rozprawki na podstawie lektur. Opowiadania z wkomponowaną rozmową postaci-bohaterów. Nie ma mowy o kopiowaniu prac z innych źródeł! Wypracowania na dowolny temat dla szkół podstawowych, gimnazjów, liceów. Opowiadania pisane własnymi słowami o wydarzeniach przeczytanych lub usłyszanych. Opowiadania i rozprawki na podstawie lektur.