Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Jowita7701

co mam o tym myslec?????????

Polecane posty

''lepszych od ciebie na swiecie jest w ch.. i troche! a ja sie przy tobie trzymam bo cie kocham!'' napisal mi to w klotni jak mu wypominalam ze sie jara innymi laskami jak glupi a ma swoja. nie sadzicie ze to nie fajnie zabrzmialo? nawet lza mi poleciala jak to przeczytalam. bo najlepsza na swiecie dla niego to powinnam byc ja, a nie zeby jeszcze mi to wprost pisal... faceci sa dziwni.

skąd ja to znam tu sie rozumiem ... mój sie oglada i zachwyca malolatami jestesmy ze sobą ponad 3 lata i co ileż mozna on sie nawet momentami zachowuje jak taki gowniarz a ma 26 lat ... ja tez tego nie rozumie jak mozna mowic dziewczynie swojej takie rzeczy to po ze mną jest? kto ich zrozumie

tobie przynajmniej powiedział ze cie kocha... ale to i tak nie w porzadku ze sie oglada za innymi a mowi cos przy trym .. bo wiesz kazdy sie oglada ale jak juz zaczyna sie TYPOWO ZACHWYCAC to juz przegina.

mi chodzilo glwnie o to ze klika na tym przekletym facebooku na zdjecia lasek ''lubie to'' i chyba mysli ze ja o tym nie wiem bo tych lasek nie mam w znajomych ale ze nie maja ukrytych zdjec to widze ze on je lubi........ ;/

eh te facebooki i nk moj tez ma sporo takich w znajomych masakra. moze tylko oglada wiesz jak faceci lubia sobei popatrzec czasami na laski ;/ a zagaduje do nich ?

tzn to sa dziewczyny z naszego miasta tylko ja po prostu ich nie mam, znam je z widzenia. nie wiem czy zagaduje bo odkad ma fb ustawil takie haslo zebym nie zgadla i nie chcial go mi dac. na nk wczesniej znalam jego haslo i on moje tez. mysle ze z nimi nie gada bo to tylko takie znajome sa. ale samo to ze klika lubie to. musi sie tak jarac tymi zdjeciami publicznie? ja nie klikam na nikogo zdjecia z je lubie. chyba ze kolezanki klikna to sie ''odwdzieczam'' i tez im klikne. a jemu zadna nie klika wiec on to robi sam z siebie........ ;/

jak zobaczylam u tych lasek KTO lubi to zdjecie i ze tam jest ON to tez mi lzy polecialy... co za idiota

postaraj sie nie przejmowac tym ale obserwuj sytuacje, jak na moje oko skoro klika lubie je (chodzi o zdj) to mu sie podoba osobka na zdj z tego wychodzi.. miej reke na pulsie ale zapytaj go czemu klika na te zdj czemu mu tak na tym zalezy zeby ta dziewczyna wiedziala o tym ze mu sie podoba akurat to zdj.. Nie wiem co on tam w tej glowie mysli.. albo odpusc i obserwuj sytuacje.. decyzja nalezy do ciebie.

no narazie mu nie mowilam ze to widzialam mam zamiar w odpowiednim momencie mu to zlosliwie wypomniec. np jak bedzie mu sie chcialo- wiadomo czego, powiem zeby sobie sam.... wiadomo , przy zdjeciu tej i tamtej ktorym sie tak jara. ale narazie nie bylo okazji zebym mogla mu tak pow.

dobre :d Nie rozumiem facetów maja swoja dziewczynę a jarają się przy innych bezsensu ;/ mój mnie wczoraj wnerwił tymi młodymi nie odzywam się do niego cały dzień

no wlasnie albo wkurza mnie tez jak sie jara ta glupia nicole schezinger... wiem ze teraz to juz przeginam i dziecinne to ale wkurza mnie to naprawde... jak slyszy jej pios albo jak z kolegami ogladaja jej teledyski... boze.... i jeszcze mnie spytal ostatnio "no nie mow ze bys jej nie wyruchala...?'' czyli ze on tak z checia... palant ;/

A jak ci powiem ze moj sie podnieca Ewa Farna czy my czasem mowimy o tym samym gosciu ? :D a moze sa z jednej planety? tez mnei to wkurza ale skrytykuje to walne go w czupryne i sie smieje z tego.. Bo wiem ze i tak ani twoj ani moj nie wyrucha tej gwiazdeczki wiec nie ma co sie nazbyt stresowac :)

no farna tez sie zachwycal ze ladny glos ma i fajna dupa z niej bedzie. pff;/ wiem ze nie wyrucha ale skoro o nich tak mysli to o ladnych laskach z naszego miasta tez.. tymbardziej ze do nich ma dostep a do takich gwiazdeczek nie... moj ma 23 lata, znamy sie 5 lat jestesmy razem ponad 3

Kurde wkurzajace to jest ;/ Takie gowniarskie zachowanie myslalam ze faceci w takim wieku juz z tego wyrastaja. Jak widac nie... Ale z tymi z miasta to faktycznie do tych ma dostęp mnie tez niepokoją te lalunie na nk wszystkie, może postaraj sie troche zaufać mu bo już dlugo jestescie ale napominaj delikatnie ze ci to nie leży ;/ ze tak sie zachwyca nimi niech WIE i przyglądaj sie czy to sie rozwija w cos wiecej niz tylko "lubie to zdj" czy nie.

ja wiem ze akurat z tymi od zdj nie gada. tzn tak mysle... ale jest mnostwo inynych... on ma duze powodzenie laski na niego zawsze lecialy, zawsze do niego pisaly zagadywaly a teraz nie mam dostepu do tego z kim on gada z kim pisze... niestety;/ nie umiem sie na to przestawic zawsze wszystko wiedzielismy a teraz.. no coz zachcialo mu sie tajemnic. ja tez przez to nic a nic mu nie mowie. nawet jak zapytal od kogo smsa dostaalam to nic m nie chciala powiedziec :D wkurzyl sie niezle ale cos, chcial tajemnic to ma, dziala to w obie strony teraz na jego wlasne zyczenie :D

troche dziwne te tajemnice ze tak nagle mu sie zachcialo a moze chce zebys mu zaufala? jesli to przetrwacie to będzie dobrze. Tylko nie popadnij w paranoje. Ja tez nie mam dostepu do haseł mojego chlopaka a co ciekawe to ostatnio natknelam sie na kilka nr gg jakie sobie zalozyl mialam je wziasc i spisac a potem po kryjomu wypróbować co to za konta to on ma, ja mam tylko 1 do niego a tu masz ci los ;/ ale wkoncu nie wzielam. moze to naiwne a moze mu ufam. postatraj sie byc dobrej mysli na mojego tez leca a jego to mega łechce;/ Damy rade jedna juz mu wybilam z głowy bo sie zaczela do niego kleic to na gg to zdj jakies zrabalam ja na nk pozbylam sie chlopak mi zrobil awanture jak diabli :) ale ja mialam cholerna satysfakcje ze ja zjechalam a ona sobei wymyslila ze sobei z nim pojdzie na połmetek wtedy byla w klasie maturalnej. Kretynka juz z nia nei gada i przyznal mi po czasie racje.

dobrze mu sie odgryzlas wtedy jak on ci nei mowi to ty tez a co :D

Gość spodobala mi sie wypowiedz
b

Dziewczyny obie powinnyście obserwować co robią wasi faceci, mój też pisał z internetową kolezanką, komentował foty aż się z nią spotkał bo on widziała w nim brata i zaprosiła na impreze urodzinową. Mój facet również ma powodzenie, laski do niego piszą itd. itp. była mega awantura... A z tymi numerami gg to ja napewno bym wzięła skoro facet jest taki towarzyski...ehhh :/

no dokladnie te nr gg to podejzane... po co mu tyle? a jak ma podpisane? swoim imieniem? moglas spisac i sprawdzic w katalogu jak jest zapisane, bo w sumie to moga byc nie ejgo, moze ktos otwieral gg na jego kompie i zostalo... ja bym to na bank sprawdzila...