Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość co ja mam zrobic poradzcie cos

Poradzcie cos:(ie chce wygladac jak potwor

Polecane posty

Witam Bylam 4 dni temu pierwszy raz w zyciu na solarium.Tyle ze nie zdjelam majtek....szlak by trafil ze byly to majtki takie koronkowe w stylu spodenek. balam sie je sciagnac by nie zlapac jakiejs choroby.no a teraz mam bialy slad w miejscu majtek i nieladnie to wyglada.nie jestem brązowa tylko lekko zarumieniona a mam bardzo jasna karnacje . i stad pytanie czy jak pojde jutro na 10 minut na solarium czy te biale miejsca zostana pokryte jesli wejde bez bielizny? czy bede miala nierowne opalenie znaczy sie ciemniejsze nogi a jasne w miejscu bielizny ??

Gość ddddsdfew
powinno sie wyrownac po jednej lub dwoch probach

bylam na 7 minut a teraz chce na 10. ja sie zawsze opalalam na sloneczku w kostiumie.zawsze mialam slady ale po jakims czasie opalenizna schodzila. czyli jak pojde jutro to powinno sie troche wyrownac?

Gość siri
Solarium przecież już stwierdzono,że jest b.szkodliwe!? A nie możesz się posmarować samoopalaczem? Solarium przecież niszczy bardzo skórę i za parę lat będziesz wyglądać jak własna matka....Daj sobie spokój z tym solarium ....

chcialam ze 4 razypojsc zeby tylko nabrac kolorku a pozniej dorobic sie sloneczkiem bo wyjezdzam na wakacje.dlatego pytam czy da rade cos z tym zrobic bo jak zaloze normalny kostium to moze brzydko wygladac gdyz opalalam sie w majtkach podobnych do spodenek:(

no teraz jak wyjde na soonce to bedzi widac te biale slady;/ bo kostium mam normalny

jeszcze jedno pytanie.. to ze bede tam jasniejsza to ok.ale czy bedzie to az tak bardzo widac?bo teraz mam czerwone paski w obrebie gdzie mialam bielizne. czy poprostu bede jasniejsza a tych paskow nie bedzie az tak widac?

Gość eeeeeeee????????
Tobie naprawdę zależy na wcześniejszym starzeniu i zmarszczkach? bo jak tak to smaż się dalej....jak nie to kup balsam brązujący.

nie skorzystam z balsamow brazujacych bo zostawiaja zolte plamy.... jutro odwiedze ostatni raz solarium a potem tylko sloneczko