Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jaesjad

jest mi tak przykro. Jestem nikim

Polecane posty

Gość jaesjad

Tak mi źle.mam 22lata.jestem spokojna.większego życia towarzyskiego nigdy nie miałam.zawsze miałam wysokie ambicje.najlepsze oceny, wyższa poprzeczka.co z tego? Teraz czuje że tyle mnie ominęło.czy nie lepiej było zawalić jakieś kolokwium albo zdać je słabiej i spotkać się z przyjaciółmi? Których teraz już nawet nie mam.praktycznie nie mam nic... Pocieszcie proszę miłym słowem:(

Gość jack ill
młoda jesteś jeszcze sporo będziesz mieć okazji na imprezowanie:)

Gość ło
kurde, nie mozna mieć wszystkiego - albo najlepsze oceny albo znajomi:O Wybór nalezy do Ciebie, poszukaj złotego środka;) Poza tym każdy by chiał mieć wszystko - najlepsze oceny, najlepsza pracę, najlepszego meża, dzieci itp. a niestety, wszystkiego mieć nie można - taka mała dygresja

Gość jaesjad
Zawsze to cos:) może nie chodzi o te imprezy.ale jakieś takie spotkania z przyjaciółmi których nie mam.wiem że może dla niektórych wstyd się przyznać ale ja nawet nie mam bliskiej koleżanki.smutno mi kiedy wszyscy wokół szczęśliwi

Gość jaesjad
ale ja nie mam już nic praktycznie

Gość jack ill
dlatego od dzisiaj, gdy ktoś Cię zaprasza to nie odmawiaj! oczywiście wszystko w granicach rozsądku - chyba nie warto balować na okrągło?;)